Şimdi Ara

Kadıköydeki oyuna yazık oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kadıköyde çok iyi oynamıştık o ruhu görünce bu kupayı alabileceğimize inanmıştım ama bugün oynadığımız oyun içler acısıydı takım ne savunma ne hücum hiç bir şey yapamadı + olarak tek bir futbolcu bile savaşmadı böyle olmamalıydı neyse sağlık olsun her şeye rağmen teşekkürler fenerbahçe bize tarihimiz de ilk kez gruplardan çıkma başarsını gösterdiğin için tarihinde ilk kez yarı final oynayıp finalin kapısından döndüğün için teşekkürler.

    son olarak aykut kocaman ı çok sevmeme rağmen sezon sonu görevi bırakmasını istiyorum kendim adıma hem kendisi yıpranıyor hem de taraftardaki bu ayrılık bizi yıpratıyor umarm her şey daha güzel olur



  • İşte kadro darlığı. İlk 11 çok kaliteli bana göre ama ilk 11'in yarısı sakat olunca yedekler onlardan uzak bir görüntü çiziyor. Seneye özellikle yedek kulübesi için takviye yapılmalı. Bir de, son cümlene eskiden katılıyordum ama bugün bazı nankörler gördüm. Twitter'da falan. Onlara inat gitmesin demeye başladım. Yıpranmasın diyordum da böyle taraftar oldukça biz gün yüzü görmeyiz Avrupa'da hiç olan hocaları çok seviyor onlar.
  • Benim de üzüldüğüm konuların başında geliyor bu. İlk maçtaki direklerden biri daha gol olsa ne güzel olurdu. Ayrıca şu Benfica'yı görünce Kadıköy'de oynadığımız futbol gözümde daha da büyüdü.
  • Olsn naplim giden final olsn bu kdarida yeter. Biz yeterki yerimizi sabitlestirelim. Bizim rutin hedefmz buralar olsn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infection

    Kocaman'ı seviyormuş. Tuttum, dalın beyler.

    ya boş boş konuşma zaten cinlerim tepemde yarın bir kaç tane veledi haşlıyacağım sende nasibini alma.
  • fb ilk maçı 2-0 bile bitirse bugün tur atlardı bana göre. ki en az 2-0 bitirecek futbolu da oynamıştı.

    tamam benfica yine baskılı başlardı ama içeride yiyecekleri 1 golün karşılığı 4 gol olacaktı. bunun stresini kaldıramazlardı muhtemelen.
  • Hemde nasıl yazık oldu.İstanbulda elek yapıp yollasaydık,tur cepteydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.