Şimdi Ara

Kadıköy iPhone Olarak Cihaz Sorunlarınızı Cevaplamaya Çalışalım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
3
Favori
15.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbu

    evet başka bir cihazla kayıt altına al yolla garanti servise değişim alırsın kayıt al video çek başka cihazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    İ7 hocam evet , aynı kulaklığı ara sıra tanıyor bu yüzden sorun telefonda gibi geldi bana. Birde durdurma çalışıyor ses açma kapama çalışmıyor bazen , bazende hiçbiri çalışmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 24 Şubat 2019; 0:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 6s telefonumda bluetooth çalışmıyor. Cihaz ikinci el, ilk faturası olmadığı için garanti kapsamında da baktıramıyorum. Bluetooth'u açmak için bastığımda çark dönmeye başlıyor ve öyle kalıyor, kapanmıyor bile. Dfu modunda software'ı atmayı falan denedim fakat çözüm olmadı. Nasıl bir yol izleyebilirim benim yapabileceğim bir şey var mı merak ettim.
  • Iphigeneia I kullanıcısına yanıt
    Garanti için faturaya gerek yok. Seri no ile internete ‘ apple garanti sorgulama’ yazın gelen sayfadan kontrol yapabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GARANTİ FATURAYI İSTER DEĞİŞİM FALAN YAPILACAĞI ZAMAN SERİ İMEİ NUMARASINI GİRDİĞİ ZAMAN APPLE SERVİS İLK KART TAKILDIĞI ZAMAN FATURA İSMİ HEPSİNİ GÖRÜR APPLE FATURA İSTER İNTERNETTEN SORGULAMANIZ GARANTİLİ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ 2 EL ALANLAR İÇİN KONUŞUYORUM FATURA ALIN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    Garantili cihaz ise servis ile bağlantıya geçiniz yada cihazı komple resetleyin tekrar yükleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 ses aç-kapa switch'i, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. durup dururken zil sesi kapatıldı falan gibi uyarı veriyor. sebebi ne ola ki?
  • zerosun Z kullanıcısına yanıt
    Temizleyin diş fırçası ile düğmeyi aşağıya yukarı oynatıp altlarını temizleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şema istedin atıldı
  • telefonum çalışır vaziyette bursa ipoint yetkili servisine gönderdim(garanti bitmesine 3 ay var)
    telefondaki sorunlar
    -hoparlör ve mikrofonlar arızalı ses seviyesi düşük
    -şarjım hızlı tükeniyor özellikle %20 altında hemen bitiyor
    -galerimdeki fotoğraflar silinince kendiliğinden geri geliyor veya siliniyor ama yerlerinde beyaz boşluklar oluşuyor
    -şarj girişim arızalı sertçe zorlayıp sağa doğru yatırınca şarj alıyor(başka şarj aleti çalışmıyor)

    bugün servise durum nedir diye mesaj attım ürününüzde yamulma tespit edildiğinden dolayı ücretli değişim karar verdik ücreti 3050TL yazmışlar..

    ben bu telefonu zaten 3100 tl ye aldım aynı yerde sıfır ürün suan 3600TL ayrıca telefonum çalışıyor ekranda çizik dahi yok bu telefonu verip değişim yaptırıp 550TL gibi komik bir rakam için değişime razı gelmek akıl işi midir?
  • algorist2 A kullanıcısına yanıt
    Bence değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iphone 5s batarya ve kasa degisimi yapiyormusunuz?fiyat alabilirmiyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servettv

    GARANTİ FATURAYI İSTER DEĞİŞİM FALAN YAPILACAĞI ZAMAN SERİ İMEİ NUMARASINI GİRDİĞİ ZAMAN APPLE SERVİS İLK KART TAKILDIĞI ZAMAN FATURA İSMİ HEPSİNİ GÖRÜR APPLE FATURA İSTER İNTERNETTEN SORGULAMANIZ GARANTİLİ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ 2 EL ALANLAR İÇİN KONUŞUYORUM FATURA ALIN
    Apple Store, mağazasında satılan hiçbir cihazda servis işleminde fatura istemez, sadece seri numarasına bakar. Eğer faturası ve garantisi varsa sistemden görüyorlar zaten bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Mart 2019; 23:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Xs Max kullanıyorum. Arama geldiğinde cevaplaya bastığımda bazen aramayı sonlandırıyor. Karşı tarafı tekrar benim aramam gerekiyor. Sebebi ya da çözümü nedir ?
  • İphone 6 ile gecende oynarken birden ekran gitti ve telefon inanılmaz derecede ısınmaya başladı hayatımda ilk defa o kadar ısındığını gördüm ama telefon hala calısıyordu sessize alınca titriyordu vs sonra telefonu kendi haline bıraktım ve telefon tamamen gitti. Acılmıyor hiç, sarja takınca hiçbir tepki vermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    iPad 4 ile ilgili sorunum var.
    6 ay kadar önce home tuşu bozuldu. Pupa tamir olmayacağını, yenisini almam gerektiğini söyledi. Tamir için Yazıcıoğlu'na gittim. Home tuşu tamiri için ekranın da değişmesi gerektiğini söylediler. Kabul ettim.
    Home tuşunu yaptılar ama aynı gün ekranda sorun olduğunu fark ettim. iPad, sanki dokunuyormuşum gibi kendi kendine uygulamaları açıp kapatmaya başladı, dokunmadığım yerleri dokunmuşum gibi algılarken, dokunduğum bazı yerleri algılamamaya başladı. Geri götürdüm, 2 gün içinde düzeltip verdiler. Ama 3 ay geçtikten sonra aynı sorun tekrarladı. Yine götürdüm, yine tamir ettiler. 3 ay sonra aynı sorun 3. kez tekrarladı. Artık aynı adamlara götürmek istemiyorum. Belli ki tamir edemeyecekler. İyi niyetli olsalar da halledemedikleri bir sorun var ve aynı sorun tekrarlayacak. O yüzden sizden tavsiye istiyorum.
    Bunun sebebi benilabilir? Önerebileceğiniz bir tamirci var mı? (Anadolu yakasında oturuyorum)
    Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dokunmatik panel yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım denemek lazım ilk olarak

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

    Mayıs 2014'te iPhone 5s 32gb aldım. %100 şarj ile soğuk havalarda dışarı çıkınca 15 dakika boyunca telefon soğukta kaldıgı anda önce %20'ye sonra %1'e iniyor şarj. Ardından da telefon kapanıyor. Sıcak bi yere geçip telefonu ısıtınca telefon açılıyor fakat şarj en baştaki gibi %100 olmuyor. %40-50 küsürlere gerilemiş oluyor.

    Apple'ı aradım, servisinden biriyle görüştüm. Pil sağlığını açtırdı bana ama 5S'lerde pil sağlığının olmadıgını, gözükmedigini söyledim. Adam inanmamakta ısrar etti. Teamviwer misali uzaktan telefonda yapılan işlemleri izlemek için izin istedi, izin verdim. Bu sefer kendi gözüyle görünce bana bataryayı değiştirmiş olmalısınız aksi taktirde bunun gözükmememsi çok zor ihtimal dedi. Elemana 3 defa telefonu aldıgım tarihten itibaren hiç bir işlem uygulanmadıgını söyledim. Konu kapandı burda. Sonra kendisi oturdugu yerden analiz yaptı ve pil sağlının %35 oldugunu söyledi bana. Ardından servis kaydı açtı vs. vs. Yetkili servise gidin dedi. Eyvallah dedim kapattım.

    Ardından internetten araştırmaya başladım. Kullanıcılar hep 5s'lerinin bataryasının farklı bahanelerle değiştirilmemesinden şikayetçiler. Sonra da dh ailesine sorayım dedim. Hal bu arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum.

    (Telefonun sağında solunda ezikler çizikler mevcut)




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.