Şimdi Ara

kadıköy'deki ibretlik seçim röportajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Şu rezilliğe ben bile ekran başında dayanamadım cidden bu kızda iyi sabır var.Hani hep diyoruz yaa yaşlılar dönemi kapansada gençlerin dönemi gelse.Gelen gideni çok pis aratacak görünen onu gösteriyor.



  • Sosyal medyanın etkileri.Çoğunun hobisi instagram-facebookta takılmak.Hani, mikrofonda siyaset-felsefe nutuğu çekmeni beklemiyor kimse en azından bulunduğun seçim bölgesinde neler oluyor onu bil.
  • Apolitik gençlik yetiştirmeyi amaçlıyorlardı başardılar.
    Z kuşağından biri olarak diyorum, Z kuşağı apolitik, gereksiz şeylerin duyarını yapıp gerekli şeyleri önemsemeyen, algı kontrolüyle kolayca beyni yıkanabilen, güce tapan ama aklı kıt ve şark kurnazı bir kuşak.
  • Goncaaaaa Aşığım sana duy beniii

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

    Goncaaaaa Aşığım sana duy beniii
    Bu sen misin hocam ?

     kadıköy'deki ibretlik seçim röportajı
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Yok hocam değilim. Gonca benim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

    Yok hocam değilim. Gonca benim
    Bu kavgada yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim eksik olmayınız efenim :))
  • Gençler daha çok ümit verdi. Niye konuşsun boş boş....
  • Nasıl ki AKP Gençliği koyun sa bunlarında hiçbir farkı yok.
    CHP Gençliği için alkol,sex gibi kavramlar her şeyin önündedir.
    Şimdi bu forumda ki chp'liler bana karşı çıkacaktır ama öyle.
    Herkesin günahı kendine ama CHP tayfası da ülkenin olayından bi haber.
  • Gencler napsin, adamlarin hayati kaydi adamlar darbe mi gormedi, bombalar mi patlamadi, develuasyon mu yasanmadi,2008 dunya krizi,2012 turkiye krizi,yil 2018 yine bir kriz egitim sistemi artik 10.ya degisiyor heralde,universite sinavlarina girdiler sorular calindi,lise sinavina girdiler sorular calindi,cemaatler kafalarini karistirdi devlet arkalarinda dendi 2 sene icinde bi anda cemaate katilanlar vatan haini oldu, fem dershanesine gidin harika dendi, soru bankalari ayni universite sinavi dendi meger sorulari caliyorlarmis ondanmis actiranlar degil gidenler suclu oldu, sende gel bu genclikden bir seyler bekle, adamlarim umrunami artik adamlarin en guzel yillari bok edilmis artik adam olmeye gun sayiyor.


    Edit:adam telefon alicak kendisinden 10 kat daha fazla kazanan hansin aldigi telefonu %50 %80 daha pahaliya aliyor,laptop alicak 2 kat pahaliya aliyor,araba bakiyor 2 kat 3 kat pahali,spora gidicek maddi gucu el vermiyor,top oynicak ayakkabi almanyaya gore 2 kat pahali,ise giriyor aldigi maas 10da 1, sevgili yapiyor bir kafeye girse cay icse corba icse gunluk yevmiyesini veriyor ustune yetmiyor kiz arkadasina sarildigi icin dini butun susluman tayfadan laf yiyor,mahallesinde huzur bulmak istiyor her yer mafya, uyusturucu saticisi ve hirsiz dolmus polisi arasa pizza polisden hizli geliyor, sonra sende cocuga diyorsun ki belediye seciminde kime vericen,gecenlerden birinin saldirmadigina dua edin adam konussa ne olacak oy verse ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 17 Şubat 2019; 10:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1:30 civarı iyimiş =) ''Ben ikisini de tanımıyorum''
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    asıl yapamadıklarından dolayı düşünüp sorgulaması lazım. gençler napsın diye bir savunma geçersiz. yukarıda arkadaş mevcut, millet apolitik sanki isviçrede yaşıyor. entelim, aydınım diyen adamların entelliği aydınlığı alkol+cinsellik üzerine, kafa sadece bunlara çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lax Guy

    asıl yapamadıklarından dolayı düşünüp sorgulaması lazım. gençler napsın diye bir savunma geçersiz. yukarıda arkadaş mevcut, millet apolitik sanki isviçrede yaşıyor. entelim, aydınım diyen adamların entelliği aydınlığı alkol+cinsellik üzerine, kafa sadece bunlara çalışıyor.
    Sen ölmüş hayati cokdan bitmis bi adamdan ne bekliyorsun misal bi aciklarmisin,yani bu cok kolaya kacmak oldu ,isleri gucleri seks yaww alkol yawwwnerde abi o seks alkol,alkole parami kaldi once bunu sorgulayalim ben icmesemde icen adama saygim sonsuz bastan belirteyim ama insanlarin alkole parasi mi kaldida hem iciyorlar hem sevisiyorlarneyse bu baska bir konu ana konuya donelim,yani napicak merak ettim,bu cocuklar gezi parkinda bunu denedi iyidir kotudur seversin sevmezsin ben mesela sevmiyorum ama bi hak aradilar mi sayilir,ne oldu gelin derdiniz ne anlatin demek yerine ne yaptilar,hakaret, iftira ,kotuluk ,dayak ve olum, sen bu ulkenin evlatlarina besiktasli,kadikoylu,bostancili vs bu ulkenin genclerine gostermedigin hos goruyu ne yaptin acilim surecinde eli kanli pkk li teroristlere gosterdin,e sen bu hos goruyu gelin bakalim derdiniz ne yahu yu bu cocuklara gosterseydin suan bu genclik cok baska bir yerde olur muydu, bence cevap evet.

    Devam edelim,bu cocuklar bu gencler,seni fetoya karsi uyardimi uyardi, dedilermi sorularimiz caliniyor,hakkimiz yeniyor bize yardim et, dediler. Sana dediler mi fem soru bankasi ygs lys nin birebir aynisi bunlar nerden geliyor, dediler. Sen ne yaptin umursamadin sonra ne oldu darbe oldu, sonra cikti bu gencler sana dedimi biz seni uyardik sen ne yaptin bakin aha fedocu bunlar dedin.

    Bu cocuklar sana dedimi bu acilim sureci yanlis yapma,teroristin ayagina savci yollama, turkiyeyi ayaklar altina alma dedi. Sen ne yaptin yapma dedikleri her seyi yaptin sonuc yikilan sehirler harcanan milyarlar ve yitip giden yuzlerce sehit.

    Sana dedilermi suriyelileri alma etnik yapiyi bozma bunlar hirsiz ugursuz huzurumuz kaciyor, dediler peki sen ne yaptin 4 milyon suriyeliyi saldin sehirlere,bide ustune ab den 3 milyar euronun pesine dustun 25 milyar dolar harcadin.

    Sana insanlar dedimi mafya sorun,tefeciler uyusturucu saticilari sorun dediler ,dedilermi bizi kurtar dediler, sen ne yaptin cikardin sedat peker denen bi adam simdi meydanlarda onu asiyor bunu kesiyor etrafina 50tl verip kalabalik toplayip milleti birbirine dusman ediyor,


    Bir yigin olay sayarim hic kimsede gikini cikaramaz cunki hakliyim,el birligi ile gencligi bitirdiler ,ben bugun durumu cok iyi olan hic bir sikintisi olmayan 24 25 yasinda bir birey olarak,kendi altimdaki insanlara bakiyorum kucuklerime yasitlarima ve hakli buluyorum uzuluyorum,tekrarda belirtiyorum kimse artik bizim kusagimizdan bir sey beklemesin bizim kusak oleli yillar oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 95 den sonra doğan z kuşağı kayıp nesildir. Kendi başına ayakta duramaz herhangi bir fikri yoktur. Yaptığı çakallıkların kendine kar kalacağını sanır. İnternrt fenomenlerini kendine rol model belirler ve taklit eder.

    Büyüklerine ve karşısındakine saygısızdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir genç olarak kendimce sorunu söyleyeyim. 80 yaşına gelmiş adamların ve kadınların verdiği saçma sapan oylarla seçilen partiler hayatımızı, gençliğimizi mahvediyor. Ben bile siyasetle çok fazla ilgilenmeme rağmen haberleri bile okumuyorum artık. Umrumda değil. Ben gidip aksi yönde oy versem bile 80 yaşındaki daha ne kadar yaşayacağı belli olmayan tipler hayatımı mahvedecek. Bunu isterseniz saygısızlık olarak da algılayabilirsiniz. Umrumda olmaz.
  • Bu ülkeden neden uzun bir süre halt olmayacağını izleyin ve görün. Sadece apolitik olmakla geçiştirilemeyecek derecede vahim bence durum, çünkü resmen aptallaştırılmış insanlar. Videoyu izlerken insandan çok zombi gördüm gibi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvatuon

    Bu ülkeden neden uzun bir süre halt olmayacağını izleyin ve görün. Sadece apolitik olmakla geçiştirilemeyecek derecede vahim bence durum, çünkü resmen aptallaştırılmış insanlar. Videoyu izlerken insandan çok zombi gördüm gibi...
    Yahu gençlik sizin bizim zamanımızdan bile daha akıllı bakmayın.


    Apolitiklik değil olay.


    Olay Silivri.


    Gençlerin çoğu eğer hükumet karşıtı bir söylemde bulunursam bu ömrü edebi benim yakamı bırakmayacağını çok iyi biliyor.


    Tıpkı öğretmenlik için atamasını beklerken Ali İsmail yürüyüşüne katıldığı için güvenlik soruşturmasından kalan genç gibi.


    İnsanlar korkuyor. Konuşamıyor. Konuşunca başına ya da ailesine herhangi bir sıkıntı geleceğinden korkuyor.



    Ben bundan 5 sene önce facebook ya da sosyal medya üzerinden yapılan hararetli tartışmaları hatırlıyorum. Şimdi insanlar belediye başkan adayı diye seçilen insanları eleştirmekten bir şey demekten bile çekiniyor.




    İnsanların konuşmaları istenmiyor ver gençler ona ayak uyduruyor.


    Yapacak bir şey yok. İstesekte yapamayız.


    140journos'un çok sevdiğim bir videosu var.



    Bak mesela bir amca var gençlerle birlikte. Genç şuan senin burada konuştuklarını abi bizim aramızda konuştuklarımızın %3'ü bile değil diyor. Ve bu adam AKP sempatizanı o bile ekran başına geçeceği zaman savunsun ya da savunmasın konuşmaktan çekiniyor.


    Olay tamamiyle bu işte. Ben bile kendi sosyal medya içeriklerimde bir yazı yazmaya çekiniyorum. Çünkü etrafımda beni çekinmeden şikayet edecek insanlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 18 Şubat 2019; 14:56:22 >




  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt
    Evet dostum o detayı atlamışım. Kesinlikle haklısın. İnsanlar gerçekten de sindirilmiş ve herkes korku içerisinde. Ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum. Yani kuruluş felsefesi muasır medeniyetler seviyesi olan bir ülke bu hale getirildi ben ona yanıyorum.
  • En son kafası çalışanlar 90'larda kaldı 90'dan sonra doğanları at çöpe gitsin hele 2000 tayfası içimi acıtıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.