Şimdi Ara

Kadıköy bayilerinden iphone alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ewet ordaki satıcıların çoğu orjinal satıyor ve ilginç şekilde piyasadan daha ucuza ve taksitle sıfır cihaz satıyorlar. Her şey güzel ama nasıl oluyorda ucuz oluyor, orasınıda anlatayım; Turkceli vodafonu dolandırıyorlar, nasıl oluyor, 1 yıllık firmalar kurup toplu hat alıyorlar faturaları sorunsuz ödüyorlar. 1 yıl sonra alabildikleri kadar kontratlı cihaz alıyorlar ve şirketi kapatıyorlar. Al sana çok ucuza iphone. sonra git kadıköydeki firmalara ucuz yollu sat. NASIL AMA. Tabi bu dediğim sadece ufak bir yöntem bunun gibi nicesi var. Hee kadıköyde satan bu dükkanların bağlantısı varmı yokmu onu bilemem kimseyi bilmeden zan altında bırakamam. AMA müşteri olarak hiçbir sıkıntı yaşamazsınız onu bilin. MÜŞTERİLİK BİR SIKINTI YOK.
  • Ben Kadikoy den cok alisveris yaptim. Biraz dikkat ederseniz sorun yasamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Netice su dayanamadim gittin vatandan aldim 3500 tl telefon 3700 faizli oldu 9 taksit vallaha bilemem sikinti yoktur kadikoyden belki ama o belki kuskusu beni vatana yonlendirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa19951995 S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun içinin rahat etmesi en önemli olan nokta,güle güle kullan :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasa19951995

    Yok artık o kadarını da yapmazlar herhalde jelatinli felan sonuçta hem orjinal seri nolu kutuyu nerden bulacaklar :D

    Çalıntı cihaza fatura kesenleri gördükten sonra her şey beklenir. Hem Apple hem de BTK üzerinden IMEI numarasını girerek kontrol edeceksin. Genpa vs garantili diyorsa bir de Genpa'nın sitesinden bakacaksın.
  • sasa19951995 S kullanıcısına yanıt
    Ben iki kere aldım bir Ipad birde Iphone bir sorun çıkmadı garantiside dedikleri gibi cihazı kullandığım gün başladı ama hepsine güvenme ve sana tavsiyem Nasıl tarif etsem şimdi şey var Kadıköy'de içerde bi burgerking var onun üst tarafında balıkçılar var pazar gibi cafeler felan iç içe he ordan çıkınca oralarda telefon bayileri var ben ordan aldım ismini hatırlasam yazardım ama ordakileri tavsiye ederim 👍🏻 , ama yinede alırken iyice bi bak ve ambalajınıda sen aç tabi alırsan almadan açma ımeı felan hep kontrol et ve sonrada cihazı aç ve kutuda yazan ve faturada yazan ve cihazdaki ımeı tutuyormu diye bak ve sana turkcell , Avea tarzı yerlerden alınmış ama para için satılmış 0 cihazları tavsiye ederim , bu arada ben alırken taksit yapmadılar bende bankamatikten 9 takside aynı parayı çektim hem nakit deyince indirimde oldu bankayada 50 TL fazla ödüyorsun ama taksitli olduğun yer banka sonuçta bilmediğin bi dükkan değil 👍🏻 mobilden yazdım umarım doğru anlatmışımdır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam telefona ulkedeki tum servislerin garantisinde demisse baska biseyi sorgulamaya gerek yok bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oradaki telefoncularla çokça alışverişim oldu.

    son aldığım ikinci el iphone 6 oradan alınma. 2 aydır kullanıyorum, bir sorun yok cihazda.

    bir arkadaşı oraya telefon bakmaya götürdüm. satıcı eleman diyor ki:
    -abi bak bu değişim cihazı. sıfır cihaz.
    üzerinde jelatin var ve kutulu.
    değişim cihazları kutu ve aksesuar ile birlikte verilmez. sadece telefon olarak verilir. yani yalan söylüyor.

    temiz, kılcal çiziği dahi olmayan bir cihazınız varsa paketleyip yeniden sıfır cihaz diye satarlar.

    sahibinden.com'dan ikinci el cihaz almak yerine buradaki dükkanlar tercih edilebilir. Peki neden? sahibinden.com'dan bir satıcıdan ikinci el iphone aldığınızda, eski sahibi yetkili olmayan bir serviste parça değişimi yapmış olabilir, cihaz garantisi devam ediyor gibi gözükmesine rağmen, garantisi bu işlem nedeniyle bitmiş olabilir.

    tek risk cihazın çalıntı olması değildir.

    bir suç şebekesi telefonu kirli işlerinde kullanmış olabilir ve savcılık tarafından soruşturma başlatılmış olabilir.

    hem çalıntı olması, hem de suça karışma ile ilgili dilekçe imzalatıyorlar, takas esnasında telefonunuzu alırken.

    bu gibi ihtimallerde cihazın eski sahibini fellik fellik aramak yerine(bir sonuç elde edemezsiniz, cihaz bi tarafınızda patlar), direk telefoncu ile muhattap olursunuz.

    EN TEMİZİ TEKNO-MARKETLERDEN VS. SIFIR CİHAZ ALMAK. İÇİNİZ RAHAT OLUR. İLK KULLANAN SİZ OLDUĞUNUZU BİLİRSİNİZ. 200-300 LİRA KAR EDİCEM DİYE İÇİNİZE KURT DÜŞMESİN. İKİNCİ EL İÇİN İSE DÜKKANDAN ALMAYI ÖNERİRİM.




  • sasa19951995 S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, boşver kafan rahat olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canibeyaz

    ewet ordaki satıcıların çoğu orjinal satıyor ve ilginç şekilde piyasadan daha ucuza ve taksitle sıfır cihaz satıyorlar. Her şey güzel ama nasıl oluyorda ucuz oluyor, orasınıda anlatayım; Turkceli vodafonu dolandırıyorlar, nasıl oluyor, 1 yıllık firmalar kurup toplu hat alıyorlar faturaları sorunsuz ödüyorlar. 1 yıl sonra alabildikleri kadar kontratlı cihaz alıyorlar ve şirketi kapatıyorlar. Al sana çok ucuza iphone. sonra git kadıköydeki firmalara ucuz yollu sat. NASIL AMA. Tabi bu dediğim sadece ufak bir yöntem bunun gibi nicesi var. Hee kadıköyde satan bu dükkanların bağlantısı varmı yokmu onu bilemem kimseyi bilmeden zan altında bırakamam. AMA müşteri olarak hiçbir sıkıntı yaşamazsınız onu bilin. MÜŞTERİLİK BİR SIKINTI YOK.



    turkcell de bu işim peşine düşmüyor değil mi? imei numarası vs elinde. istese o telefonları kullanıma bile kapar. bu kadar basit değil anlattığınız gibi.




  • Eyvallah saolun :)
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Ben gerçek olan birşeyden bahsettim ama sen sadece yorum yapıyorsun. Bu işleri yapanlar peşine düşmediğini yada düşenediğini görmüşlerki yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yerinden bir personelimin bu konuda başı dertte. yıllar önce o kadıköy'deki bir telefon bayisine kendi telefonlarını satıyorlar ve kimlik fotokopilerini verip altına telefonun x kişiye şu tutar karşılığında satıldığını, telefonun üzerinde her hangi bir haciz vs. gibi bir tedbir olmadığını yazıp imzalıyorlar. Aradan 2 yıl geçiyor, bu kimlik fotokopisiyle turkcell'den kontratlı telefon alınıyor, 2-3 ay fatura düzenli ödeniyor sonra ödenmiyor tabi. Telefon ve hat benim personelimin üzerine olduğu için turkcell dava açıyor. Personelimin de haberi yok. Çocuk taşındığı için de eski adresine tebliğgat geliyor. Sonunda hakim, personelimin zorla duruşmaya getirilmesine karar vermiş. Çocuğu ofisimden 2 tane sivil polis alıp götürdü. Çocuğun hiç bir şeyden haberi yok. Tabi turkcell de bahsi geçen telefonu çoktan kullanıma kapatmış. Benim bahsettiğim olayda mevzu bahis sadece ödenmeyen 4-5 aylık fatura.. bunun bedeli hadi olsun 1000 lira, ki sizin bahsettiğiniz o kadıköy'deki telefoncuların bunun sürekli yaptığı ve sonucunda hiçbir şey olmadığı.




  • Apple Store varken hayır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.