Şimdi Ara

KAÇMAZ FİYAT ASUS MİNİ PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 KAÇMAZ FİYAT ASUS MİNİ PC

Çok az kullandığım Asus mini PC cihazını, m-atx bir sistem topladığım için ihtiyaç fazlası olduğundan ötürü satıyorum. Fansiz bir model olduğu için sıfır ses çalışmaktadır (HDD üzerinden işlem yapmıyorsanız yoksa çok çok az HDD sesi belki duyabilirsiniz). Yetkili servis tarafından sıfır alınma sırasında istenilen ekstra donanımlar eklenerek satın aldım.

Pentium Silver N6000

128 GB M2

500 GB HDD

16 GB ram

Kozmetik olarak sıfırdan gibidir. Kutu, kutu içeriği, orjinal adaptörü ve faturası mevcuttur.

Kargo alıcıya aittir. Takas, taksit, sahibinden vb siteler ile satışım yoktur.

Satışlarımın hemen hemen hepsini uzaktan kargo ile gerçekleştirdim. Her zaman ihtiyaç fazlası ve ya yenileme sebebiyle satış yaptım. Referanslarımı inceleyiniz lütfen i

İletişim için lütfen öncelikle 0535 053 55 55 no lu numaram (WhatsApp kullanıyorum), sonrasında PM tercih ediniz. Her zaman aktif foruma bakamıyorum. Bu sebeple en hızlı ulaşımı telefon numaramdan gerceklestirirsiniz.

Herkese yi forumlar 🙏

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ağustos 2027 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ/ ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P// NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO

• İlanımda diğer resimler nedense eklenmedi, aşağıda ekledim 👇

KAÇMAZ FİYAT ASUS MİNİ PC KAÇMAZ FİYAT ASUS MİNİ PC KAÇMAZ FİYAT ASUS MİNİ PC KAÇMAZ FİYAT ASUS MİNİ PC

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ/ ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P// NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık samsung mini pc
    6 ay önce açıldı
    [SATILDI] Msı Mini Sistem
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.