Şimdi Ara

kacan kovalanırmış derlerdide inanmazdım(muhtamelen liseli ve accent era icerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam yeğenimle dısarı cıkmıstım canım sıkındı biraz hem hava degiskigi hemde bayadan beri görüsmüyorduk muhabet edelim dedik neyse evlere dagılacaz sahil yolunda ısıklarda durdum yanıma beyaz cakma xenonlu accent era son ses yanlarında kızlar olan 2 tane apaci geldi muhtamelen liseliydiler alkolde vardı sanırım neyse yol bom bos bangır bangır acmıslar müzigi zaten gergindim bende verdim son ses müzigi uyuzluk degilmi bunlar bakmaya basladılar baktım gaza yüklenp yüklenp duruyolar anladım ben artisce kalkacagını yeğene dedim eglence cıktı bize diye yeşil yandı araba nasıl patinaj cekiyor salaklar lastikleri kesin yediler diye düsündüm neyse bunlar 1den 2ye takana kadar bunların yanından bastım gectim enayiler normal caddy sandılar arabayı ne kadar basalarda gecmeyi gectim yakalayamadılar bile neyse basladılar bunlar pesimden basmaya yakalayıp gececekler ya otogara kadar yüklendiler bi ara baktım dikiz aynasından 4lüleri yakmıslar merak etim yan yoldan gectim yanlarından ne göreyim sol ön lastik patlamıs ama anlamıstım kalkarken baya pati cektrmslerdi bi takırtı sesi duydum pati cekerken lastiktenmis durdum yanlarında actım camı gecmis olsun gencler dedim bastım kornaya gitim bütün sıkın olan canım düzelmisti .D normal şartlarda hız olayını pek sevmem ama kendini bsey sananlarıda kendilerine getirmeyi iyi bilirim normalde onlara lastikleri patlayınca yardımcı olurdum ama o aksam müstahaktı onlara dua etsinler lastikleri patladı yoksa o kafalarla biyerlere girmemeleri çok büyük şans olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi bir ders vermişsiniz yaa helal olsun...

bu mesaj ironi akar
    ╚╬╬╣ 
       2 4 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

Dün akşam yeğenimle dısarı cıkmıstım canım sıkındı biraz hem hava degiskigi hemde bayadan beri görüsmüyorduk muhabet edelim dedik neyse evlere dagılacaz sahil yolunda ısıklarda durdum yanıma beyaz cakma xenonlu accent era son ses yanlarında kızlar olan 2 tane apaci geldi muhtamelen liseliydiler alkolde vardı sanırım neyse yol bom bos bangır bangır acmıslar müzigi zaten gergindim bende verdim son ses müzigi uyuzluk degilmi bunlar bakmaya basladılar baktım gaza yüklenp yüklenp duruyolar anladım ben artisce kalkacagını yeğene dedim eglence cıktı bize diye yeşil yandı araba nasıl patinaj cekiyor salaklar lastikleri kesin yediler diye düsündüm neyse bunlar 1den 2ye takana kadar bunların yanından bastım gectim enayiler normal caddy sandılar arabayı ne kadar basalarda gecmeyi gectim yakalayamadılar bile neyse basladılar bunlar pesimden basmaya yakalayıp gececekler ya otogara kadar yüklendiler bi ara baktım dikiz aynasından 4lüleri yakmıslar merak etim yan yoldan gectim yanlarından ne göreyim sol ön lastik patlamıs ama anlamıstım kalkarken baya pati cektrmslerdi bi takırtı sesi duydum pati cekerken lastiktenmis durdum yanlarında actım camı gecmis olsun gencler dedim bastım kornaya gitim bütün sıkın olan canım düzelmisti .D normal şartlarda hız olayını pek sevmem ama kendini bsey sananlarıda kendilerine getirmeyi iyi bilirim normalde onlara lastikleri patlayınca yardımcı olurdum ama o aksam müstahaktı onlara dua etsinler lastikleri patladı yoksa o kafalarla biyerlere girmemeleri çok büyük şans olurdu.

Elimden geldiğince kaşını gözünü toplamaya çalışacağım.

Türkçe Nazi'si modu: Açık

Dün akşam yeğenimle dışarı çıkmıştım. Canım sıkkındı biraz, hem hava değişikliği hem de bayadan beri görüşmüyorduk muhabet edelim dedik. Neyse evlere dağılacağız, sahil yolunda ışıklarda durdum yanıma beyaz çakma xenonlu accent era son ses ile geldi, içinde 2 tane apaçi, yanlarında kızlar... Muhtemelen liseliydiler, alkolde vardı sanırım. Neyse yol bomboş bangır bangır açmıslar müzigi, zaten gergindim ben de verdim son ses müziği uyuzluk degil mi ? Bunlar bakmaya basladılar, baktım gaza yüklenip yüklenip duruyorlar, anladım ben artistçe kalkacağını, yeğene dedim "eğlence çıktı bize!" diye. Yeşil yandı, araba nasıl patinaj çekiyor! "Salaklar lastikleri kesin yediler" diye düşündüm. Neyse bunlar 1'den 2'ye takana kadar bunların yanından bastım geçtim. Enayiler normal Caddy sandılar arabayı. Ne kadar bassalar da geçmeyi geçtim, yakalayamadılar bile. Neyse başladılar bunlar peşimden basmaya. Yakalayıp geçecekler ya, otogara kadar yüklendiler. Bir ara baktım dikiz aynasından 4'lüleri yakmıslar merak etim, yan yoldan geçtim yanlarından, ne göreyim sol ön lastik patlamış; ama anlamıştım kalkarken baya pati cektirmişlerdi. Bir takırtı sesi duydum pati çekerken, lastiktenmiş. Durdum yanlarında, açtım camı "geçmiş olsun gençler" dedim, bastım kornaya gitim. Bütün sıkkın olan canım düzelmişti :D Normal şartlarda hız olayını pek sevmem; ama kendini birşey sananları da kendilerine getirmeyi iyi bilirim. Normalde onlara lastikleri patlayınca yardımcı olurdum; ama o akşam müstahaktı onlara, dua etsinler lastikleri patladı, yoksa o kafalarla bir yerlere girmemeleri çok büyük şans olurdu.

Türkçe Nazi'si modu: Kapalı

Şimdi biraz daha anlaşılır oldu...

"Dahi" anlamındaki "de" leri ayrı yazıyoruz. Noktalama işaretlerini koyuyoruz. ama'lardan önce ";" koyuyoruz. Hatta bir tüyo vereyim, virgüller genelde bir cümleyi söylerken nefes aldığınız yerlere konur falan... Türkçe karakterleri kullandık mı ve Noktadan sonra büyük harfle yazmaya başladık mı, bir de bakmışız yazmayı öğrenmişiz...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Konuya gelecek olursak, bu tarz apaçilerle can sıkkınken oynamak eğlenceli oluyor evet; ama ortalık yerde anlatınca apaçiden ne farkımız kalıyor? Bir de Bir Caddy ve bir Hyundai Accent, son ses açık kapatıyorlarsa tam Apaçiler kapışması gibi gözükür dışardan. Gerçi arabanın çok bir önemi yok. Ne Audi, Merco'ların içinden ne Apaçiler iniyor... Kısaca bu tiplerle eğleneceksek, fazla göze batmadan adamın sinirini bozup kaçmalı, sonra da fazlaca etrafta anlatmamalı. Yoksa ne farkımız kalır apaçiden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 10 Eylül 2012; 17:12:23 >

• o bir Caddy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Adamın kedisi uzun tüylü kese parmaklılardanmış beyler normal olmayışı bu yani.

Orijinalden alıntı: sapultra

Caddy'nin normal olmayanı nasılmış merak ettim

Çağrı Abi imzada 2008 CADDY 2.0 TDI 140 BG yazıyor.Onun için sanırım.
    Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • Hafta sonu yaklaşık 500 km boyunca 1.4 era benzinli kullandım. Kalkışlarda istem dışı patinaj çok başıma geldi çoğu yerde zaten 2.vitesle kalktıgım da oldu yokuşlarda vites düşürünce performansı tatmin ediyor. Sanırım 100 km de ortalama 10 11 litre civarı yaktı tüpsüz binilmez sömürüyor. Buda öyle bi bilgi olsun dedim yazdım

Orijinalden alıntı: MrAssassin

quote:

Arkadaşın Era ile bir derdi var da ben anlamadım

http://resim.donanimhaber.com/m_57342988/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57342988

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Çok iyi bir ders vermişsiniz yaa helal olsun...

bu mesaj ironi akar

+1

Yaptıgın şey normal düz yolda seri bi şekilde kalkmışsınız neticede kimseye zararınız yok.

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • _____________________________
    1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----&gt;; Satıldı
    2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----&gt;; Satıldı
    3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----&gt;; Satıldı
    4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ----&gt;; Satıldı
    5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah 98000km----&gt; Satıldı
    6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
  • Tamam

Yukarıdaki Araçlarla ilgili sorunuz olursa yanıtlarım.
  • Bunu hep yapmak istemişimdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

quote:

Arkadaşın Era ile bir derdi var da ben anlamadım

http://resim.donanimhaber.com/m_57342988/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57342988

Çok iyi yakalamışsınız tebrikler Resmen kuyruk acısı varmış sanırım sırf bu yüzden gidip Caddy almış gibi

• _____________________________
    Karadenizli ve Öfkeli

Ford Focus TDCİ/11
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.