kaç k gelir
-
-
2022x0.85
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hocam forumda hep 1,2 1,3 ler görüyorum
_____________________________ -
Yalan hocam youtubeda bir tane bile 2022den kolay diyen hoca yok. Aksine Bıyıklı mat dedi ki 2022den zor olacağını biliyorduk da bu kadar zor beklemiyorduk dedi. Bu adamlarin hepsi cahil mi? Yalan söylemelerinin kendine ne faydası olacak?
2022 YKS analiz videolarını seyret bakayım bıyıklı mat ne demiş. Youtube bakarsak sıralamalar 2021-2019 arası gelir diyor. Fosforcuları seyrediyonuz mu hala
2022-2019 arası gelecek. 2021le alakası yok. Ama asla 2022den kötü gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 19 Haziran 2023; 18:8:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sıralamalar açıklandığınında beni buraya etiketleyin görüşelim.
yığılma olacak 2022x2 sınav asırı basitti, kimle konustuysam da cok güzel gectigini soyledi.
gecen sene de yazdim yıgılma olacak diye kimse dinlemedi 6 senedir keyfine giriyorum sınavlara :=)))
Olm hala internetteki adamları örnek veriyorlar. Bu adamların 2022'de nasıl büyük zortladığını izleyin gelin sonra referans verin. Q TV ve Murat Can hariç herkes abi Türkçe zordu, 2020-2019 arası gelir, 2020 x 0.8 geliyor edebiyatı kesti. Sonra o sonuç ekranı suratlarına şraak diye geçirdi 2020 x 1,3.
Bu oyunu daha önce izleyenler biliyor sonun nereye gittiğini.
👍
sonuçlar gelince afallamamam için mi hazırlıklı olayım yoksa o civarda mı olacağını düşünüyorsun
Katılıyorum. Sonra çok üzülürsünüz şu açıklanana kadar olan 1 ayda Tıp kazanıyorum derken Diş Hekimliği geldiğini gören çok arkadaşım oldu.
hocam bilmediğimden soruyorum benim net aralığımdaki sıralamalarda hep 2020x1 civarı geliyor bende ve arkadaşlarda. 1,3 hangi aralıkta oldu
Aralık aralık fark etti hocam. İlk 5k'da 1,3-1,1 arası giderken geri sıralamalarda işler biraz daha değişikti galiba oraları bilmiyorum. 2020 x 1,2 gelmişti 2.7kda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 19 Haziran 2023; 18:25:29 >_____________________________ -
Qtv ve muratcana gore kac k geliyorsa o
Olum siz trol müsünüz lan? Matematikte hangi soru zordu? Fende hangi soru zordu? 2022den daha kolaydı bu sınav.
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
2022 YKS analiz videolarını seyret bakayım bıyıklı mat ne demiş. Youtube bakarsak sıralamalar 2021-2019 arası gelir diyor. Fosforcuları seyrediyonuz mu hala |
|
Olm hala internetteki adamları örnek veriyorlar. Bu adamların 2022'de nasıl büyük zortladığını izleyin gelin sonra referans verin. Q TV ve Murat Can hariç herkes abi Türkçe zordu, 2020-2019 arası gelir, 2020 x 0.8 geliyor edebiyatı kesti. Sonra o sonuç ekranı suratlarına şraak diye geçirdi 2020 x 1,3. Bu oyunu daha önce izleyenler biliyor sonun nereye gittiğini. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt