Şimdi Ara

Kaç bine çekilir!!! -meşhur başlık-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle full yapsan bile çekemezsin falan diyenler olacaksa hiç yorum yapmasın çünkü bu yıl lysde inanılmaz çekişler olacak gibime geliyor. Hiçbirşeyi bilmeyenler bile 100k ya girdi.
    Gerçi 10-20k ların havada uçtuğu bir yerde bunu sormak ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten forumun yarısı milletin moralini bozmaya çalışıyor ama neyse
    320 puan ve 170k max nereye çekilebilir.-ygs 1-

    Evet berbatımm düşük bir sıralama yaptım tamam bunları tekrar yazmanıza gerek yok veya imkansız mezuna kal diyenler olucak. Ama bu yıl lys si sağlam olan hakkettiğini alacak şahsen öyle düşünüyorum
    En azından 50 bine çekilir diye düşünüyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
  • 50 bine çekilir,daha iyisi de olabilir sana bağlı
    _____________________________
    kuş cıvıltılı şeyler yazmak isterdim bende,ama burda kuşların sesi çoktan kısılmış gibi...
  • vay be gecen sene 320 puanla 87k olmustum ne hale gelmis siralamalar neyse.. hakkini verirsen cekilir bence neden cekilmesin sanki 50bindeki adamlar cok calisarak mi yapti cogu dokulecek lysde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Ygs1 303puan sıra 199k,hedef mf4 50k bakalım artık biyolojide bile 1 net mf4 için çok değerli hale geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • hocam bak, amacım umut vermek ya da hevesini kırmak değil, ancak 170k yaptıysan zaten başarın belli bi düzeydedir. ygsde 170k yapıp lys netlerini hedef olarak 45 mat 25 geo 25 fkb koyarsan gerçekçi olmaz. zaten 170k isen şu an, sayısallar arasındaki yerin 130-140k arası bir yerdedir. 50k ya çekmen için de lysde sayısallar arasında 10 bine girmen gerekir. lysde 10 bin olman için de ortalama bir sınav için 40 mat 23-24 geo ve en az 20şer fkb hatta mümkünse 25 fizik yapman gerekir. Ulaşamama ihtimalin çok yüksek olan bir hedef bu, o yüzden hayal kırıklığına uğratma derim kendini.
    _____________________________
  • kıreyzii kullanıcısına yanıt
    Bu istatistikleri neye göre yaptınız anlamadım hocam. Gerçekçi konuşuyorum demişsiniz ama 170k yapan birinin yeri her zaman 110k falan değildir. 150lerden 40k ya çekenler var. Yani 170ten 15e çekilmese bile 40-50 bine çekmenin öyle çok kafada büyütlecek bisey olduğunu dusunmuyorum insan çalışarak yapabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vill56789 -- 25 Mart 2016; 16:35:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Öncelikle kimseye kulak asma çalış şimdi imkansız diyenler ygssi iyi olanlar hava atıcak ama bu sıralamaları gördükten sonra herşey olur.Bu sınav kolaydı seçici değildi.Bazı insanlar kolayı değil zoru yapabiliyor.Lysyi zor sorarlar.Sende çalışırsan herşey olabilir.Ygssi iyi olan nasıl olsa ygsem iyi deyip yatar sene sonuda kötü bir sonuçla karşılabilir.Yığılma çok fazla arkadakinin nefesini ensende hissedebileceğin bir sınav oldu bu.Lys çok seçici olacak çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warman987 -- 25 Mart 2016; 15:53:04 >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kaç bine çekilir!!! -meşhur başlık-
    _____________________________
  • Bu istatistikleri 3 yıldır sınava girdiğim için ve artık sistemi çözdüğüm için yaptım. ygs1'de 170k olan bir sayısalcının önüne bir sürü eşit ağırlıkçı veya sözelci geçmiştir. Ama onlar lys'de ayrılıp gidecekler. Yani senin ygs1 için sayısallar arasındaki ham sıralaman dediğim gibi 130-140k arasıdır. Belki +10k -10k değişir ama fazla değil. Bu da çok net matematiksel bir gerçek, sıran ne olursa olsun arada %20 civarında sözelci ya da eşit ağırlıkçı vardır. Otur hesapla o kadarını da. Ha şunu da belirtmek isterim, ben de çok gördüm nerelerden nerelere çekenler, dediğin gibi 150 binden 40 bine çeken, ancak onlar istisna. İstisnayım veya istisna olurum diyorsan ne mutlu sana, ama 170k olan 100 kişiden 95'i çekemeyecek 50 binlere demek istediğim bu. Çalışarak yapılabilir diyorsun eyvallah, ama sen demek ki şu ana kadar 170k olacak düzeyde çalışmışsın. (Çok daha iyi bir öğrencisindir, sınavın ekstra kötü geçmiştir, tutulup kalırsın, hastalanırsın veya dış etken olur onlar başka) Sana çalışmayı bırak, asla yapamazsın, malsın sen, senden bi yol olmaz gibi şeyler söylemiyorum asla. Ancak çekememe ihtimalin yüksek ve çekemezsen de hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum hocam.
    _____________________________




  • 220k yım. MF-4 te 30k ya çekmek istiyorum. Zor ama imkansız değil. Bizim sıralamamız bu, LYS'de de nasıl olsa böyle gelecek diye bırakmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Sınavda bir aksilik çıkıp bu sıralamayı yapmış olabiliriz. Veya yeteri kadar çalışmayıp bu sıralamayı elde etmiş olabiliriz. Ama bu yapılan hatayı anlayıp 3 ay gibi bir sürede çalışaıp elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok. Lysden sonra istediğim sıralamayı elde etmemiş olsam bile en azından denemiş olduğumu bilicem. Ve ondan sonra da ona göre hareket edicem. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin kardeşim.
    _____________________________
    İki kişisin, biri gidiyor. İkiden bir çıkınca yine bir kalır zannediyorsun ama kalmıyor, yarım kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.