Şimdi Ara

Kaç aydır birlikte olduğum kızın sevgilisi çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türk kızına zaten güvenilmez bunu biliyordum ama başıma şöyle bir şey geldi.

Bir kız arkadaşım vardı onunla buluştuk, bu bahsettiğim kız da yanında gelmişti o vesileyle tanıştık. Kızla zamanla konuşmaya başladık samimi olduk. Hatta kız arkadaşım da bana onu ayarlamak istedi vs gibi şeyler oldu. Kız oturduğum şehirde üniversite okuyor ve yurtta kalıyordu. Bir şekilde biz bunla yakınlaştık ve yurdu bırakıp benle kalmaya başladı.

2 ay bu şekilde kaldık, kendisine cinsel hiçbir şekilde yaklaşmadım bu tarz şeylerin ilk adımını atan olmayı asla sevmem. İşte bir gün alkol alıp gelmiş ben de işten gelmiştim eve. Bayağı alkol masası kurmuş mezeler vs.

Gayet güzel şekilde alkolümüzü içtik. Sonrasında kendisi bana cinsel yaklaşımda bulundu aramızda bir şeyler yaşandı.

Tüm gece bu şekilde geçtikten sonra bayağı hıçkırarak ağlamaya başladı ne olduğunu sorduğumda sevgilime bunu yapmamalıydım gibi şeyler söyledi. Zaten o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü ben nasıl bir şeyin içine düştüm diye. Ona defalarca kez sormuştum hayatında biri var mı diye ancak yok demişti. Ayrıca benim kendi arkadaşım da yok biliyormuş. Ben ona neden benimle kaldığını sordum sevgilisi olduğu halde, o da cinsel yaklaşımım yoktu sana karşı ve seninle arkadaş olmak iyiydi gibi şeyler söyledi ama biz neredeyse her gün yan yana uyurduk, yanımda üstünü başını değiştirirdi arkadaş gibi de değildik yani.

Velhasıl kelam şimdi memleketindeki sevgilisini arıyorum deli gibi zaten çocukla 2 yıldır birlikteymiş, kız halen yanımda kalıyor psikolojim aşırı bozuk günlerdir konuşmuyorum onunla. Tekrar yurt ayarlayıp bir an önce de yanımdan şunu atmayı bekliyorum. Çocuğu da bulursam direkt her şeyi film şeridi gibi anlatacağım ona, ben böyle bir şeye göz yumamam.

Hala olayın şokundayım, bu benim de başıma gelebilirdi. Nasıl bir devirde yaşıyoruz gerçekten şaşırtıcı, devir zaten bozuk biz de evlilik vs olmadan kaldık evet bu konuda duyar kasacaksınız biliyorum ama bu tamamen farklı bir konu. Boş duyar kasacaklar konuya hiç yorum yapmasın, sizce bu konuda ne yapılmalı abi tavsiyesi verecekleri bekliyorum, konuyu anonime çekiyorum önerileri okuyacağım sadece. İyi forumlar.

• Kaç aydır birlikte olduğum kızın sevgilisi çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı şutlaman en doğrusu, erkek arkadaşı varken seninle takılan kızdan zaten hayır gelmez. Ancak kızın erkek arkadaşına ulaşıp kız hakkında konuşman, böyle böyle oldu diye olayları anlatman etik olarak her ne kadar doğru olsa da yapmanı önermem, psikopat tipli keko bi sevgilisi varsa durduk yere başına bela alırsın. Hani iyilik yapayım, kızın ne mal olduğunu sevgilisine de anlatayım ki o da kızın ne olduğunu öğrensin dersin, kız da sevgilisine ulaşıp ağlaya sızlaya olayı farklı anlatır, bu sefer sen zararlı çıkarsın. Kızla iletişimini kes evinden yolla gerisine de karışma derim.

• Good story bro... Kaç aydır birlikte olduğum kızın sevgilisi çıktı. 

• klasik hikaye bro... diğer çakala aşık senin ile gönül eğlendirmiş..

• Yanyana uyuduğun ve yanında üstünü başını değiştiren bir kıza 2 aydır ellememeyi nasıl başardın? Çok sabrettin mi tüm bu tahriklere karşı?

• Sevgilisi olup senin evde mi kalıyor? Oha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 19 Haziran 2024; 6:35:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Csb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.