Şimdi Ara

Kablosuz Powerbeats Pro kulaklık ortaya çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple’ın yeni AirPods 2 modeline rakip olacak yeni bir kablosuz kulaklığı Beats markası altında piyasaya süreceği iddialarını destekleyen ilk görseller ortaya çıktı. Görseller iOS 12.2 sürümünün animasyon dosyaları arasında yer alıyor.


     


    Bugüne kadar Beats markası altında gerçek kablosuz yani ses kaynağının yanında birbirlerine de kablosuz bağlanan kulaklık modeli piyasaya sürülmemişti. AirPods satışlarını baltalamamak adına alınan bu karardan bu yıl vazgeçiliyor. Üstelik AirPods 2 piyasaya çıktıktan hemen sonra.


     


    Apple Powerbeats Pro özellikleri


     


    Apple Powerbeats Pro kulaklık modeli Powerbeats 3 kulaklıkları ile benzer bir tasarıma sahip. Farklı olarak kablolarından kurtulmuş durumda. Ayrıca şarjlı bir muhafaza kutusu da ürün ile birlikte sunulacak.


     


    Ayrıca Bkz.Google Haritalara etkinlik ekleme özelliği geliyor

    Powerbeats Pro modeli AirPods 2’de yer alan H1 ses yongasını kullanacak. Ayrıca Hey Siri özelliği, su geçirmezlik, daha iyi bass ve daha ergonomik bir tasarıma sahip olacağı ifade ediliyor. Bu açılardan AirPods 2’den daha iyi olacak. Bununla birlikte kablosuz şarj ve daha iyi batarya süresi AirPods 2 modeline özgü kalacak.


     


    Powerbeats Pro için henüz bir fiyat detayı mevcut değil ancak AirPods 2 modelinden pahalı olabileceği değerlendiriliyor. En geç gelecek ay içerisinde yeni kulaklığın satışa çıkması bekleniyor.

     







  • Ürüne ait görsellerde göz kamaştırıyor hani :)

  • Beats Apple'nin yancısı, yani ederinin 2 3 katı parayı markaya ödediğin firma. Hadi yine Iphone falan alacaksan yazılımını beğenip alabiliyorsun da kulaklık deyince daha ucuza daha kaliteli ürünler satan marka firma var.

  • Arkadaşlar anlayanlar yardımcı olabilir mi?



    Qcy m1 pro

    Qcy qy19

    Qcy t1c(tamamen kablosuz)

    Meizu ep52



    Bunlardan hangisi alınır. Pil süresi de çok önemli.

  • beats şişirilmiş dandik bir kulaklık üreticisi. o kadar parayı mis gibi kulaklıklar dururken herhangi bir beats kulaklığa verenin aklı yok. sadece "kulağımda beats olduğunu herkes görsün" diye para saymaktan başka bişey değil.

    Apple telefonlara ne kadar da benziyor bu yönüyle

  • Sonuçta ,yüzde 50si Apple'ait 25i HTC 25i beats

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qkcy kullanıyor arkadaşım almayın diyor kulaktan düşüyormuş bağlantı sorunu varmış onun bir 250 liralık modeli var onu öneriyor ama bence Türkiye garantili meizu daha alinasi gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sheff2x kullanıcısına yanıt
    İlginç bana da hep iyi bahsettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kullanan adam öyle diyor bende onun yalancisiyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erellach

    Sonuçta ,yüzde 50si Apple'ait 25i HTC 25i beats
    HTC bildiğim kadarıyla beats'in tamamını çok önceden sattı. HTC Beats'i sadece iş öğrenmek ve ticaret yapmak amacıyla aldı galiba, birkaç sene tutup sonra sattılar geri. HTC iyidir, gerisinden hayır gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.