ARKADASLAR BEN DAHA ÖNCEDE YAZDIM AMA DÜZGÜN Bİ CEVAP ALAMDIM BENİM TOSHIBA MARKA Bİ LAPTOPUM VAR VE WIRELESS DENEN KABLOSUZ LAN ÖZELLİĞİ VAR EVİMİN YAKININDA Bİ YERDE KABLOSUZ ADSL VAR AMA EVDEN ÇEKMİYOR BENDE BUNUN ÇEKMESİ İÇİN GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUM NE YAPABİLİRİM BÖYLE USB YE FALAN TAKIN Bİ ANTENİ FALAN YOKMU CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM AMACIM SADECE İNTERNETE BAĞLANMAK.
Teknik bilgim yok ama bu konuda çözümler olduğunu biliyorum, bu konuyla ilgili bir konu açılmıştı zaten oraya bakmanda fayda var..
Dediğin gibi bir anten yok diye biliyorum.Ama ağın kapsama alanını genişletmek için çeşitli cihazlar mevcut.Bunu ağ sahibinin izni bilgisi olmadan yapabilirmisin bilemiyorum...
Saygılarımla,
MERTŞENER
biz usb wireless dongle ı çanak antenin ortasına koyup denemiştik baya mesafesi artmıştı... aynı şekilde tv üstü portatif antene koyunca daoldu.. ama bu tür bilgilere bu siteden ulaşamazsın sanırım google da arasan daha iyi olur..
dostum usb w-lanlar var kablolu onu takiyorsun yaninda verilen programi yukluyorsun ve baglaniyorsun uzatma kablosunu 6mt ye kadar uzatabiliyorsun bende var bir tane ve cok memnunum balkona taktim ve birinin internetine baglaniyorum oda sagolsun wep sifresi koymamis belesten takiliyorum bendeki w-lan in markasi hama ve 24 eur a aldim almanyadan tr de varmi bilmiyorum
arkdasım bu antenlere nasıl bağladın laptopu onuda belirtirmisin.cevap için saol benimde böyle bisey aqklıma geldi ama nasıl bağlayacam.sonuçta radyo frekansıyla çalıştığını biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme