Şimdi Ara

Kablosuz kulaklık patladı: Kullanıcının yüzünde yanıklar oluştu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
8.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Telefonun wi-fi alıcısı 20 tane bağlantı algılayabilir ama bu kafanızın tepesine pilli ve bluetooth bağlantılı bir cihazı yapıştırıp saatlerce öyle kullanmayı masumlaştırmıyor. Kablosuz kulaklık özellikle koşarken ve yürürken çok kullanışlı ama saatlerce o bağlantı sinyalleri beynimin içinden geçsin istemediğim için kullanmıyorum. Hatta telefon görüşmelerini de yıllardır hep kulaklık kullanarak yapıyorum.

  • Olur öyle



    https://youtu.be/sv6iI1SyPvo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7 hatırlatması niye yapılıyor? Geçti gitti işte, uzatmayın.

    Neymiş "Hatırlayacağınız gibi Galaxy Note 7'nin bataryadaki probleme bağlı olarak patlaması, Samsung için maddi ve manevi global çaplı bir krizin kapısını aralamıştı."

    Bırakın artık bunları!

  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Pillerin Olasılığı düşük ama olsaılığı var. Ben Kafa bölgesine yakın kullanıma sahip Pil vb. eleman barındıran Cihazları yanlış buluyorum. sadece bunu söylüyorum tersinden anlamana gerek yok. Lityum piller gidene kadarda bu benim için kuraldır.



    Lityum Piller Kapalı bir paket içerisindedir. Sızıntı olmuş ise oradan Açılarak yanmaya başlamıştır. (istediğiniz olmuştur umarım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin malı olsaydı kesinlikle belirtilirdi. Apple...

  • Konudaki çoğu arkadaş katılıyorum. Çin mali olsaydı samsung olsaydı direk markayı ifşa ederlerdi. Amerika direk markayı batırmaya oynardı insan hakları vs vs . Bende apple olduğunu düşünüyorum.

  • Daha çok kömür sürülmüş gibi

  • Kafa üstü kulaklık olduğu bariz belli ve yanağına takıp sesi açarak uyumuş muhtemelen yani kulaklığı takıp uyursanız rahatsız edenlerden birisi belli ki Ayrıca kulağında değil yanağındaymış yoksa kulak zarı kalırdı ne de böyle hafif kurtulurdu...Bilinen tek bir şey var şu durumda kulaklığı uzun süre taktığınızda rahatsız edenlerden biri gerçi neredeyse hepsi ediyor ya neyse :D

  • yanlış hatırlamıyorsam BBC'de bu haber samsung telefon patladı diye verilmişti? Bilmiyorum ben yanlış hatırlıyor olabilirim.

  • bende lg hbs900 var samsunga kardeş, sıkıntı yaşamayalım,

    ben yobot deyilim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito

    AirPods'daki bataryanın konumlandığı yer alt tarafta olduğu için şüpheli listesine girmesinin doğru olduğunu düşünüyorum. Pil patladığında içindeki kimyasal, tıpkı bir egzoz borusu gibi mikrofon boşluğundan çıkıp kızın yüzüne yayılmış olabilir.

    Kablosuz kulaklık patladı: Kullanıcının yüzünde yanıklar oluştu

    Doğru tespit.

    Vay be DH de cidden hala düşünerek yazanlar da varmış. :D

    Diğer Nokta "Çin malı" ya da "Samsung, LG" gibi hiç marka verilmediğine göre kesin bir amerikan markası.

    İşin diğer yanı Note 7 haberleri sırasında ben dahil bir kaç kullanıcının Lityum pillerin tehlikesi hakkında yazması ve BT kulaklıklara dikkat çekmesi.


    Ben de zamanında BT kulaklıkları sevdim ilk başta ama sonra şarj sorunu, güvenlik endişesi ve ses kalitesi gibi sebeplerden kullanımından vaz geçtim.

    İyi ki de öyle yapmışım.
  • Bende Aliexpressten aldığım 45 Tllik Kablosuz kulaklık kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım , kaldı ki Reklam gücü yüksek bir marka olmasa saklama gereği duyulmaz dı , yani o markanın poposunu kurtarıyorlar gibi görünüyor .

    düşünün ki çin markası olsa bu medya işin arkasını nasıl didik didik araştırıp akşam haberlerinde magazin konusu yapmazmı !

  • PHILIPS o kadar kabkosuz kulaklık üretti hiç bataryası patlamadı... Apple 1 tane yaptı yıl olmadan patlattı... ilginç...

  • valla ben de almayı düşünüyordum bu gün hatta gidip bakacaktım haberi görünce kablo candır dedim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.