Şimdi Ara

KABLOSUZ KAFABANDI KULAKLIK ÖNERİSİ, TAVSİYESİ OLAN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kablosuz kulaküstü kulaklık alacağım daha çok müzik dinlemek için. Bütçem yaklaşık 200 lira. Biraz araştırdım 2 tane kulaklık arasında kaldım, aşağıya linkleri bırakıyorum. Kullananlar yorumda bulunabilir mi ? Başka tavsiyelerede açığım.

    JBL T450BT
    http://www.hepsiburada.com/jbl-t450bt-wireless-kulaklik-ct-oe-mavi-p-HBV00000201EU?magaza=Nethouse&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=CjwKEAjw9_jJBRCXycSarr3csWcSJABthk0786z3BUt2R0H2qe6BIsvsBQSXoXnkH0qch4I8APgUQRoCeRrw_wcB

    SONY MDRZX220BT
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-mdrzx220btl-ce7-bluetooth-kafaüstü-kulaklık-mavi-1167712.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sony mdr 100abn vişne çürüğü rengi siparişi az evvel verdim mediamarkt da 749 tl ye düştü uzun zamandır takipteydim 1000 liranın altına düşmüyordu nihayet alabildim. Geldiği zaman kullanıp inceleme yazmayı düşünüyorum. Satın alana kadar canlı demolar üzerinde birçok kez kullandım bt kafa üstü bi kulaklık için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Gelince görücez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün burada yazmıştım, bence mutlaka deneyin.

    https://forum.donanimhaber.com/preo-my-sound-ms06--126984703
  • Bende o ikisi arasında kaldım sony biraz daha sade duruyor ama sony'nin o kulaklığı okuduğum yorumlara göre çok iyi değilmiş JBL almayı düşünüyorum. Acaba deneyebileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • berk1937 kullanıcısına yanıt
    Aynı modelin kablolu olanını dün Nautilus Teknosa Exxtra'da denedim.
  • nietzsche_01 kullanıcısına yanıt
    Bende bugün Media Markt'da denedim hoşuma gitti ama orada 230 lira olduğu için internetten 190 liraya aldım ücretsiz kargo olarak.
  • Arkadaş kulaklık aldı mı, bilmiyorum, aldıysa yorum yaparsa sevinirim ama ben de bu sıralar yine fazla bütçeyi zorlamadan bir kafaüstü kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum, ve bir mağazada tesadüfen, sonra başka bir mağazada başka modellerle kıyaslamak için tekrar MDRZX220BT'yi deneyinceye kadar pek çok kulaklıktan emin olamıyordum, ve aslında çok da içime sinmeden sadece kağıt üzerinde yazan özelliklerine göre iyi ya da kötü diye kendimi inandırmaya zorladığım ürünler oluyordu, ses zevki pek çok zevk gibi tamamen kişisel, başkaları için referans olamam, ama mega bass/ultra bass gibi bana saçma gelen isimlendirmeler altında bass diye midleri-tizleri yok eden, kulağı tırmalayan- boğuk bir ses hissi veren ama kulağı tahammül eşiğinin üzerinde zorlayan (sanki kulakta kalitesiz baskı hissi oluşturan patlayıcı sesler yüksek ses çıkışının ve kalitenin göstergesiymiş gibi) kulaklıklar piyasada gırla, ister düşük kalite çin malı bir ürün olsun ister markalı olduğunu iddia etsin "berrak ses" diye tabir edebileceğim şekilde ses veren bir kulaklığa uzun zamandır rastlamadım (üst düzey kulaklıkları deneme şansını bile bulamadım, mutlaka parası kadar iş yapmasa da en azından neden diğer kulaklıklardan pahalı olduğunu hissettiren kulaklıklar vardır, ama işte bütç meselesi... Aynı olmasa da hiç olmazsa kaliteli iş çıkaran daha ulaşılabilir modeller omarıyorum), ben mi abartıyorum, bilmiyorum ama bu fiyat bandında MDRZX220BT gerçekten başka bir deneyim gibi geldi, acaba böyle düşünen başkaları da var mı, merak ediyorum, kulaklıkta sesi ben kısmak zorunda kalayım isteyenlerdenim, istersem gerçekten yüksek ses verebilmeli, bu kulaklıkta ses seviyesi çok yüksek değil, ama ses hem muadillerinden hem benim mağazada deneme şansı bulduğum kendi fiyatının 3 katına kadar olan (ve biri Marshall'ın 600 TL'lik bir modeli olmak üzere) tüm kulaklıklardan bariz daha iyi/daha berrak, bu kulaklığı şarj süresi 8 saat olmasa (bir de baktığım 2 mağazada da zaten teşhir ürünleri vardı, teşhir olmasa) kesin almıştım (sanırım bu kulaklığın artık üretimi yok, yeni modeller 20-30 saat civarı dinleme süresi verebiliyorlar, bu ürünler de artık mağazalarda kalan son ürünler)

    Acaba bu kulaklığı başka test eden/kullanan/benzer düşünen var mı, Sony'nin daha uzun süre kullanım imkanı sunması gibi birkaç değişiklik dışında bu kulaklıkla aynı ses kalitesine sahip (ya da bu kulaklığın sürücüsü vb. aynı ama güncelenmiş hali gibi) bir modeli/bu modelin yerine devamen ürettiği bir model/seri var mı, bu konuda bir bilgisi olan var mı? (Bir de konuyu açan acaba aldımı, aldıysa yorum yapabilir mi?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.