Şimdi Ara

Kablosuz ağ adaotörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar..
    Evimde 100mbit'lik internet var ancak pc'min wireless kartı mak. 54mbit'e kadar destekliyor kablolo olarak test yaptığımda ancak 100 mbit seviyelerini görebiliyorum. Bu sebebten dolayı harici bir wifi adaptörü satın almaya karar verdim ancak hangi standart'da alacağım hakkında yardımcı olabilir misiniz evimdeki interneti sorunsuz cihazıma aktarabilmesi için.
    Cihazımdaki wifi kartı 802.11b/n/g olarak görülüyor 150mbit diye de üzerinde yazıyor ama bu 150mbit'in evimdeki kablosuz internet ile alakası olduğunu sanmıyorum zira 55 üstü görmüyor hız testleri.
    Araştırmalarım sonucu 802.11n standardı bir wireless adaptörü alamam gerektiğini düşünüyorum genellikle üzerinde 300mbit olarak yazıyor ancak genede bilen arkadaşlar yarcımcı olursa sevinirim



  • n bandında bu zor gibi. Ac bir router alıp ac wifi adaptör alırsanız daha rahat edersiniz.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevap icin dediginiz gibi n bandinda pek istenilen verimi alamayack gibiyim internet saglayicimin verdigu router ac destekliyor ancak 5ghz bandini destekleyen ac wifi adaptor almam gerek laptopta kullanmak icin mouse alicilarina benzeyen adaptor arayisi icine girdim uygun fiyatli bir cozum bulursam alacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar laptop için Intel(R) Dual Band Wireless-N 7260 harici ağ adaptörü elde edip cihaza taktım performans değerleri oldukça iyi bir ürün tavsiye edebilirim konu kapanabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.