Şimdi Ara

Kablonet Yeni Kampanya 50 Mbps Hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Kablonet'ten yeni kampanya geldi. Bilgilendirmek istedim. Cay da gel kampanyası adında başlayan ama aslında cayma bedelini öder gibi yapıp asıl özelliği 3 ay bedavası olan bir kampanya. :)

    Kampanya kısaca şu özellikleri var:
    - 50 Mbps 50 GB AKN
    - Teledünya Temel Paket
    - İlk 3 ay Altın Sinema
    - İlk 3 Ay Teledünya Üst Paket

    cihazlar hariç kurulum ve aktivasyon dahil 49 TL. Cihazlarla 59 TL oluyor. 27 Ay taahhütü var. Aslında 50 GB AKN 50 Mbps de bişey değil ama Türksatın uydku yok servisi var hatta birde kampanyası var. Geceleri kotadan sayılmayan download servisi kampnayası ile (http://www.kablonet.net/kampanya/sabahlar ) kampanyası ile 5 TL ye geceleri sınırsız download yapılabiliyor. Ayrıca (http://www.kablonet.net/kampanya/cayda-gel ) kampanyası ile süper bir hizmet oluyor. Yani 64 TL'ye 50 Mbps sınırsız internet paketi geliyor.

    Ayrıca 50 Mbps ve 100 Mbps Sınırsız Uydunet internet tarifeleri geldi.
    http://www.kablonet.net/internet/uydunet-tarifeleri







  • 27 ay taahhüt mü? Bir saniye. 27 mi?
  • Oha 27 ay tahüt iyimiş ev taksidine giriyoruz herhalde bir de 50GB kota çok fazla 10GB yeter
  • Uydunette katakulliye başlamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasanmt20 kullanıcısına yanıt
    50gb AKN 10 günde biter, ayın geri kalanı gündüzler sizin için zindan olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 3 Temmuz 2016; 13:27:56 >
  • Yeni taktikleri o.3 ay bedava deyip 2 seneyi 3 ay iteliyo oluyo sana 27 ay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Mbit upload için alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyanın kendi sitesindeki linki:https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,388,cay-da-gel-kampanyasi

    Şahsen ben 50 mbit için 250 GB AKK dışındaki seçenekleri bekliyordum. Sonunda geldi.Kampanya ile diğer AKK'li 50 mbitler de seçilebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 3 Temmuz 2016; 13:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-150 uygun gözüküyor da mevcut müşteriler yararlanamadıktan sonra
  • 50/500 çıkarsınlar diye beklerken 50/50 çıkarmış elemanlar.Yıl 2016 beklentime bak ya ... Bilmiyorum ben mi çok şey istiyorum acaba?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Bütün iss.ler müşteriyi enayi yerine koyma peşinde.Dediğiniz gibi yıl olmuş 2016 hala 50 gb akk nedir, onu geçtim Akk nedir Allah aşkına? Konsolu olanlar bir ayda bir oyun almaya kalksa ilk günden en az 25-30 gb gitti demek, sonra sürünmeye devam. Vallahi billahi yuh artık yuh... Hem fiyatı dünyanın her yerinden pahalı hemde kalite diplerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50mb/250gb 79,99 artı taahhütlü gece kuşu 5tl toplamda 84,99'a abone oldum. Televizyon datemel paket artısı. Cuma kayıt yaptırdım, cumartesi kurulum yapıldı. Daha önce 100 mb/200gb akk'ya 137 tl ödüyordum ttnet'e. Gece 12-09 arası downloadlarım artı 250gb rahat rahat yeter. Yetmese bile TT'deki gibi elim kolum bağlı ay sonunu beklemeyeceğim. Kota satın alabiliyorum. Speest test sonuçlarım da 47-48 seviyesinde. TT ile 79-80 arasındaysı. Modemlerinin kötü olduğu söylenmişti ama evin her yerinden çekiyor wi-fi. Yine de elimde asus ac68u atıl olmasın diye router olarak kullanacağım. Kurulum yapan elemanın söylediğine göre bayram dahil her gün servisleri varmış. Gece 10'a kadar arızalara bakıyorlarmış. İlk izlenimlerim gayet olumlu. 7 gün içinde cayma hakkım olduğundan tt'yi iptal etmedim henüz ama vazgeçeceğimi sanmıyorum.
  • otnemem O kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi geceler dilerim. Sizinkine çok benzer bir durumum var, o yüzden deneyiminizi merakla bekliyorum lütfen sonucu paylaşın.Binamızda ttnet fiber var ve ben daha çok oyun ve download amaçlı kullanıyorum, bunların lanet tilgin routerlarından bunaldığım için asus rt-ac87u alıp, Bridge modda kullanmaya başladım. 35 mbit, 100 Akk kullanıyorum. Bayram sonrası siteye türksat fiber kurulacak. Sitenin önüne kadar kazıp kabloları döşediler. Sizin aldığınız tarife uygun oldukça ama herkes kopma ve ping değerlerinden sıkıntılı. Sizin elinizdeki routerın bir benzeri bende var ve bu alet+uydunet performansını merakla bekliyorum. Ttnetin kazığından kurtulmak dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap geç oldu sebebi tatilde olduğumdan evde değildim. Size izlenim yazabilmek için 3-4 gün kullanmak istedim. Kullandığım 3-4 gün içinde hızımdan gayet memnunum. Evde yaklaşık 6-7 cihaz aynı anda kablosuz bağlı. Ne verdikleri modemde ne de benim ac68u'da kopma vs. yaşamadım. Gerçi bu kadar kısa süre içerisinde kopma olmaması bir şey ispat etmez ama yine de olmaması iyi. Açıkçası benim TT'den ayrılma sebebim hizmetten ziyade ücretlendirmenin yüksek olması ve tarife esnekliği olmaması. Bu arada daha önce yazdığım gibi kendi modemimi kulanıyorum. Uydunet'in verdiği modemin kablosuzunu iptal ettim. Download kısmında sorun yok torrent sonuna kadar sömürüyor. Gece kuşu tarifesi de biçilmiş kaftan. Ancak oyun ve ping konusunda size yardımcı olamayacağım maalesef. Hemen hemen hiç online oyun oynamıyorum. PSN plus üyeliğim bitmemiş olsaydı denerdim sizin için ama maalesef. Speedtest'in ping sonuçları wi-fi bağlantıda 6-9 arası ama onun da bir anlamı olmuyor sanırım oyun oynarken. Eğer başka sorularınız varsa bilgim dahilinde yardımcı olurum. İyi akşamlar.




  • otnemem O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilgilenip cevapladığınız için teşekkür ederim.Ücretlendirme benim için çok sorun değil ama AKK hakikaten sinirimi bozuyor. Gece kuşu ile sorun çözülmüş oluyor dediğiniz gibi. Online oyun deneme imkanınız olursa sonradan paylaşım yaparsanız sevinirim, bir de hani olurya bu ikiliden bir problem olursa lütfen paylaşın. Tekrar teşekkür ederim, iyi aksamlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Tabi online oyun oynarsam size durumu bildiririm. Bir kaç saattir torrent açık orada herhangi bir sorun yok. Hatta upload 4 mb olduğu için u/d oranını yükseltmek daha kolay. Uydunet inşallah sıkıntı çıkarmaz da pişman olmam. İyi akşamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.