Şimdi Ara

Kablonet- Uyku Yok Servisine Taahhüdü Olanlar..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • malum paketin yeni düzenleme ile sadece 3 saatlik avantajı kaldı. iptal etmek isteseniz de cezası var.

    toplu şikayet edersek belki bir sonuca ulaşırız diyerek konu açtım. iptal etmeseler de belki başka bir avantaj sunabilirler. deneyelim bence..

    Örnek metin;

    Merhaba; bilindiği üzere 01.05.207 tarihi itibari ile btk'nun belirlemiş olduğu yeni düzenlemeler hayata geçirilmiştir. Bu düzenlemeye göre gece 02:00'dan sabah 08:00'a kadar olan kullanımlar kotaya dahil edilmeyecek hükmü geçerli oldu. Benim aboneliğim de bulunan uyku yok servisin de gece 24:00 sabah 09:00 olarak kota uygulanmamaktaydı. Üstte belirtmiş olduğum yeni düzenlemeye göre sadece 3 saatlik bir avantajım kaldı. Yani bu servisin bana tüketici olarak hiç bir avantajı kalmadı diyebilirim. Sizlerden talebim bu servisi cezasız olarak iptal etmeniz.. Takdir edersiniz ki taahhütlü bir paket ve cezası mevcut. Bilgilerinize sunarım, İyi çalışmalar.


    https://sikayet.btk.gov.tr/







  • up

    kimse mi yok, bu durumda olup şikayetçi olmayan?
  • Ben de, Uyku Yok Servisi'ne 2 yıllık taahhüt verdim.Aralık 2017 de doluyor. Aylık; 5,90 TL ödüyorum.
    Bu konu ile ilgili 1 Mayıs düzenlemesinden sonra Türksat Kablo'ya ileti yollamıştım. Gelen cevap;
    quote:

    Sayın ......... ;


    TÜRKSAT A.Ş olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Fikirlerinize ve yönlendirmelerinize her zaman ihtiyaç duymaktayız.


    Öneriniz ilgili birim ve kişilerce paylaşılmış bulunmaktadır.


    Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, mutlu günler dileriz.


    Saygılarımızla,

    TÜRKSAT A.Ş.


    BTK'ya da şikayetimizi yapalım belki sonuç alabiliriz,pek umudum yok ama...
  • bu başlığı görmeden önce hem online hem müşteri temsilcisi ardından btk yazılı şikayet vermiştim umarım bu mağduriyet çözülür.

    zira şu anda sadece 3 saatlik parası vermemiz en kötü haliyle seçenek olarak sunulmalı
  • son yaptığı saçmalıklardan sonra artık kablonet'i günahım kadar sevmiyorum ve taahhütüm bitince bana gb/kota olayını dayatırlarsa kendilerini evimden saniyesinde şutlayacağım ancak:

    3 saatlik fazladan aldığınız hizmet 5,90 tl eder. ne yapacaklar yani aldıkları parayı 3 liraya mı düşürsünler, 2 liraya mı düşürsünler?

    2-3 lira için gece 02:00 de kalkıp download mı yapacaksınız? Sonra sabah 07:59 da kalkıp download'ı mı durduracak mısınız? makineyi açık bıraksanız ya da açılmaya/kapanmaya programlasanız zaten 1 ayda cihazınız ondan fazla elektrik harcar. onun yerine yatmadan önce ve sabah kalkınca indireceğinizi indirin.

    velhasıl böyle ufak-tefek şeyleri kendinize dert etmeyin. uyku yok geniş saat aralığı dolayısıyla SOL/gece kuşu tarifesi de dahil türkiye'de benzeri olmayan müthiş bir hizmet, kıymetini bilin. siz de 3 saat fazla için 6 lira para ödeyiverin bir zahmet...

    ayrıca örn. 1 sene taahhütünüz kalsa 72 lira para yapıyor, tatava yapılacak bir şey değil... konunun başına ünlemler konulacak bir şey hiç değil. her şeyi abartmayın.

    velhasıl, 70-100 lirayı kurtaracağız diye küçük hesaplar yapmayın, gb/kota olayına odaklanın, tepki koyacaksanız ona koyun, eforunuzu ona sarf edin, mesainizi ona harcayın. taahhütünüz bitene kadar her ay 3 kuruş fazla para verecek olmanız bunun yanında konu bile olamaz. yalansa yalan deyin hadi???

    bu arada ben daha dün 10 lira verdim, yine uyku yok aldım. indireceğimi gece yatarken, sabah kalkınca indiriyorum. kendimle zorum mu var 10 lira vermemek için şekilden şekle gireceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 12 Mayıs 2017; 13:35:5 >




  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    YALAN YALAN YALAN

    Hocam, şaka bir yana haklısınız ücret konusunda. Aylık 5,90 TL nedir ki ayda? Ben Türksat Kablo'ya yolladığım iletide 00:00-09:00 arası olan saatlerin esnetilmesi gerektiği konusunda fikir belirttim.Uygularlar uygulamazlar onlara kalmış...
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibi öyle bir şey olabilir. mesela 23:00 - 11:00 yapılabilir. en azından uyku yok almanın daha bir anlamı olur.

    ama işte gb başına para isteyip 10 sene önceki sisteme dönmeye çalıştığına göre kablonet zaten delirmiş, bu tip incelikleri beklememek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.