Şimdi Ara

Kablonet’te AKN kalktı AST geldi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
6
Favori
17.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Süperonline kullanıcısıyım 50 Mbps 150 Gb kullanıyordum. 1 ay sonra taahhüdüm bitecek. Geçenlerde aradılar 15 Mbps 89 TL teklif ettiler. Bir kamu kurumunda bilgi işlem sorumlusu olarak bu teklif beni çok heyecanlandırdı ve düşünmek için bir hafta süre istedim. Bir hafta sonra insanlarla dalga geçmemeleri gerektiğini söyledim ve kapattım. Şimdi bu kampanya dünya gerçeklerine göre rezil bir kampanya olabilir, ama ülke gerçeklerine göre bence şuana kadar (2019 için) karşılaştığım en iyi kampanya "100'ünüzü Güldüren Kampanyası" , reel olmak lazım. Bir ay sonra ben kesin geçeceğim, herkes durumuna gücüne göre hizmet seçebilir ama değerlendirirken ülke gerçeklerini göz önüne alıp değerlendirin bence.
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    24 mbit aknli tarifelere ayda 50-55 tl verirken 76-80 tl verecegi icin ki 24 ayda 25 *24 600 tl yapar bunun hesabini yapiyor olabilir dostum .Kimisi icin güzel para o ..24 mbit 8 e dusuyordu 45 tl oduyordum simdi 25 10 a dusuyor 55 tl odeyecegim bak bu acidan 2 mbit artis bana 24 ayda 240 tl geliyor en basit hesapla.
  • mmurat3551 M kullanıcısına yanıt
    Hocam gene kötü. geçen sene ben türknette 50 mbps hız sınırsız 60 tl ödüyordum :)
  • Yaklaşık bir saat önce Türksat çağrı merkezinden arandım, ayaküstü AST'ye geçirmeye çalıştılar. İlk sorum geçiş zorunlu mu oldu, hayır cevabını alınca tepkim o zaman niye geçeyim ki oldu. Hem de mevcut ödediğimden fazla paraya! Resmen kullanıcıları gerzek yerine koyup daha adi hizmeti daha pahalıya yutturmaya çalışıyorlar. Çevremdekilere sorduğumda aynı çağrıyı ve geçiş teklifini alanlara rastladım. Anladım ki Türksat tutturabildiğine kitliyor. Normalde 25 mbps'e 47 TL ödüyorum, taahhütümün dolmasına da yaklaşık bir sene var. BTK kararı sonrası kotaya takılmamaya başladım. Zaten amaç buydu, kotanın kalkması. ISP'lerin saat aralıklarına göre hız düşümleri gibi abuk subuk yöntemlere geçmesi değil.

    Ha bir de çok fazla internet kullanıyormuşum, aylık 300-500 gb gibi kullanımım varmış. O konuda polemiğe girmedim bile. 10 sene önce deseniz yüksek sayılabilirdi. Artık MS Store'da tek oyunun boyutu 100 GB'ı geçer olmuş, neye göre, kime göre çok bu kullanım? Sizin kullanım oranınızda sorun yok, bizim tırt altyapımız yetmiyor deseler tamam bak.

    İçimi dökmüş gibi ve biraz uzunca bir mesaj oldu, kusura bakmayın, ancak yaşanan bu tür olayların bir yerlerde paylaşılması kullanıcıların faydasınadır diye düşünüyorum. Dikkatli olmanız dileğiyle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferq

    Vodafone a kullanım eşiği geldi

    https://www.vodafone.com.tr/Net/evde-internet.php?mi=non-HE#fiber
    Aklınız varsa Vodafone net kullanmayın. Cidden bu kadar rezil bir internet görmedim. 2 yıllık bağlantı sorunumu çözemediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • her yerde aynı olmuyor, altyapıya bağlı da olabilir, sorun ne bilmiyorum tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozturkilker

    Yaklaşık bir saat önce Türksat çağrı merkezinden arandım, ayaküstü AST'ye geçirmeye çalıştılar. İlk sorum geçiş zorunlu mu oldu, hayır cevabını alınca tepkim o zaman niye geçeyim ki oldu. Hem de mevcut ödediğimden fazla paraya! Resmen kullanıcıları gerzek yerine koyup daha adi hizmeti daha pahalıya yutturmaya çalışıyorlar. Çevremdekilere sorduğumda aynı çağrıyı ve geçiş teklifini alanlara rastladım. Anladım ki Türksat tutturabildiğine kitliyor. Normalde 25 mbps'e 47 TL ödüyorum, taahhütümün dolmasına da yaklaşık bir sene var. BTK kararı sonrası kotaya takılmamaya başladım. Zaten amaç buydu, kotanın kalkması. ISP'lerin saat aralıklarına göre hız düşümleri gibi abuk subuk yöntemlere geçmesi değil.

    Ha bir de çok fazla internet kullanıyormuşum, aylık 300-500 gb gibi kullanımım varmış. O konuda polemiğe girmedim bile. 10 sene önce deseniz yüksek sayılabilirdi. Artık MS Store'da tek oyunun boyutu 100 GB'ı geçer olmuş, neye göre, kime göre çok bu kullanım? Sizin kullanım oranınızda sorun yok, bizim tırt altyapımız yetmiyor deseler tamam bak.

    İçimi dökmüş gibi ve biraz uzunca bir mesaj oldu, kusura bakmayın, ancak yaşanan bu tür olayların bir yerlerde paylaşılması kullanıcıların faydasınadır diye düşünüyorum. Dikkatli olmanız dileğiyle.
    Ayni numarayı bana da cektiler 47 TL veriyorken 55 TL verecektim az kalsın. Bir de o kadar hızlı konuşuyordu ki zannedersin indirim yapıyor. Her şey aynı olacak falan diyor önce , sonra ben ısrarla sorunca fiyatın artacağından bahsediyor.

    Bununla ilgili şikayet kaydı oluşturdum. 1 hafta icinde geri dönüş yapacaklarmış bakalım..




  • ozturkilker kullanıcısına yanıt
    Arayan numarayı paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrecoB

    Arayan numarayı paylaşabilir misiniz?
    0532 111 01 92, bu numaradan ilk defa aranmamışım.
  • ozturkilker kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmin ettiğim gibi bu numara Turksat'a ait bir numara değil, Turksat bu tür şeyler için abonelere telefon açmaz zaten(sözleşme bitimine yakın sözleşme yenileme hariç). Hem yeni abone kazandırmak hem de mevcut abonelerin bir şekilde sözleşmesini uzatmak için çalışan aracı firmalar var. Bu insanlar bu işten para kazanıyorlar, dolayısıyla çeşitli laf salatasıyla kafa karıştırıyorlar. Turksat'ın da adını lekeliyorlar.
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    Numara Site Telekom 'a ait. Kendi kurumsal sitelerinde yazıyor.https://www.turksatkablo.com.tr/Satis-Noktalari-TS
  • Gayet uygun.
    Hafta sonu, akşamları buralar sinek avlıyor çünkü millet iş yerindeki interneti kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KekemoN kullanıcısına yanıt
    Bilgim var hocam, bugüne kadar birkaç kez bu numaradan arandım ve o zamanlar numarayı araştırmıştım. Zaten söylediklerimde de yanlış bir şey yok, firma Türksat'ın bu işlerine bakan aracı bir firma.

    Sürekli yalan yanlış bilgiler ile aboneleri kandırmaya çalışıp sözleşme uzatmaya veya yeni abone kazandırmaya çalışıyorlar. Beni en son aradıklarında aylık her +10 ₺'ye bir üst hıza geçebileceğimi söylemişlerdi. Tamam Türksat da bu sayede abone kazanıyor ama bana kalırsa bu işe bir çekidüzen vermeli.
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    Ben bilgin olmadığını düşünerek paylaşmıştım, bilgin varsa sorun yok kardeşim :) Aynen, dediklerinde yanlış bir şey yok zaten.

    Ben hiç aranmadım, ama sitede dolaşırken gördüm yetkili Tele-Satış firması olduklarını.
  • 6 sene superonline kullandım, 55TL para ödüyordum 25Mbit veriyorlardı, fiyat 89TL olunca severek ayrıldık.
    hattımı kapattırdıktan 1 hafta sonra aradılar ve 16mbit için 63TL fiyata anlasabiliriz dediler, ama artık herşey için çok geçti :) çünkü kablonete 61TL ye 25mbit hıza (AST li) geçmiştim. 10mbite düşmesi umrumda bile değildi, çünkü 10mbit de gayet güzel işimi görüyordu :)

    Elbette AST olmasa daha iyi olur ama kablonet'de sömürü sistemine hayır (sınırsız olunca bazı arkadaşlar hattı sömürecek) dediği için böyle aptalca bir uygulama yapmışlar.
    Ama bunun için şöyle bir seçenek de mevcut, mesela ben aylık veri kullanımımı kontrol ettiğimde 100GB civarı çıkıyor, 150GBa kadar bana sınırsız 25Mbit verebiliyor kablonet. 150GB sonrası da para istiyor ya da durduruyor hizmetimi. Ben bir problem yaşamadığım için AST li tarifede duruyorum.

    Adamlar en azından (savunmasam bile) bir çözüm buldular.
    55TL öderken 89TL ye çıkarmadılar tarifemi. Ayrıca mevcut müşterilere özel halen 5 - 10 TL güzellik yapıyorlar.




  • Türksat Uydunet sınırsız, limitli ve akıllı sınırsız diye paket sunmuş. 50 mbps paket 79 tl fiyat çok iyi bence. Şu kampanyaya baktım ama hizmet kalitesi acaba nasıldır https://www.turksatuydunet.com/uydunet-kampanya/hayati-yakala-kampanya

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.