Şimdi Ara

kablonet infinity 401 kendi kendine reset atıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 günde cinnet geçirme noktasına getirdiler. 15 20 senedir kullandığımız modem sabahları prize takarken takılınca en iyisi kablonetten yeni bir cihaz alalım dedik ve kabloneti aradık. kendilerinde artık modem satma durumları olmadığı için ancak cihaz kiralayabileceklerini söylediler. bizde mal gibi kabul ettik. ertesi gün ben işteyken ailemle yaşadığım eve gelen teknik destekten bir eleman ınfınıty 401 marka model kurulumu yapmış ve gitmiş. sonraki gün wifi ile her zaman odamdan girebildiğim cihaz çekmiyor. dedim en iyisi arayalım gelip baksınlar.


    nese gelip bakmışlar ben işteyken bu muhteşem cihazın iki oda yandan bile çekmeyeceğini öyle boktan bir cihaz olduğunu router mı ne haltsa onu almamız gerektiğini söylemişler. asıl rezillik ondan sonraki günlerde başladı. modem habire kendi kendine reset atıyor 1 dakika çalışıyor hop tekrar ışıklar sönüyor . ben yokken tek babam tabletten gazete okuyor gündüz sıkıntı yok. ben ne zaman eve gelip bilgisayarı açsam modem kendi kendini kapatıp açıyor. cihaz bir bilgisayarı bile kaldıramıyor herhalde öyle müthiş bir alet. o aşamadan sonra 4 5 günde belki 20 25 kere aradım kabloneti. 1 kişi geldi kablo falan değiştirmiş ben yokken ama yok sorun geçmiyor. diyorum lan vazgeçtim alın götürün kör topal genede çalışan eski cihazla takılalım. yok bu modemi kablonetin bilmem neresine götürmem lazımmış gelenlere veremezmişim o verilmeden de diğer eski cihaza bağlantı veremezlermiş.


    yıldım valla yıldım. destek kaydı açtırıyorsun adamlar ne arıyor ne soruyor ne de geliyor kendi kafalarina göre birde aradık sorduk router tavsiye ettik falan diye teknik destek kaydını sildiriyor. yahı çalışmıyor ne roututerı diyorsun valla öyle yazmışlar diyorlar. en son biri geldi cihazı değiştirdi aynı marka model yeni cihaz taktı ama sorun geçmedi ve sorunu elektrik tesisatına bağladı. Akım koruyucu priz alıp ben deneyeyim dedim ilk gün geçer gibi oldu ama ertesi gün gene başladı aynı şeyler. İnat ettim elektrikçi çağırdım hiç bir sorun olmadığını söylediler. Nolur yardım edin ne yapacağımı şaşırdım kafayı yiyecem.








  • Üzerinden aylar geçmiş. Bir çözüm bulabildiniz mi? Forumda yazılan birçok yorum bulabilirsiniz. Aynı modemden muzdarip çok insan var. Degistirebilirsen modemi değiştir derim ben..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.