Şimdi Ara

Kablonet Genel Memnuniyet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Wi-Fi sinyaliniz zayıfsa antene patates takın.

    (Not: Resim trol amaçlı değil, gazeteden alıntıdır.)

    Kablonet Genel Memnuniyet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastBanderam


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fromthesky

    Tamamdır. Ay sonunda geçiyorum nasipse teşekkürler.

    En iyi kararı vermişsin. Modem konusunda sıkıntı oluyo deselerde ben şuana kadar bi yanlışını görmedim gayet memnunum bana kalırsa sende Kablonet'in verdiği Netmaster modemi bi dene istersen eğer sorun yaşarsan farklı bi marka alırsın.

    Deneyeceğim hocam, teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AirJET

    24 Mbps'e kadar 250 GB AKN'li Eko Sınırsız tarifeye geçmenizi öneririm aksi taktirde ay sonunda sürpriz bir fatura ile karşılasabilirsiniz yada kotanız bittigi için internetini kesilebilir bu arada modemi yurtdışından almanızda fayda var modem olarak bunu öneririm bir arkadaş test etmişti türkiyede çalışıyorhttps://www.amazon.com/NETGEAR-download-960Mbps-Certified-XFINITY/dp/B01621M1S4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1500589410&sr=8-1&keywords=docsis+3.0+cm600

    İleriye dönük bir modem arıyorsanız Netgear CM1000 modemine göz atabilirsiniz bu arada bu modemlerde wifi bulunmaz yanına birde router almanızı öneririm mümkünse ac özellikli bir router alın

    Router olarakta bunu öneiririm
    https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-AC1750-Smart-Router/dp/B0192911RA/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1500589550&sr=1-4&keywords=router&th=1

    Hocam bu netgear cm 600 un birde cm 700 u var amazonda ve o urun 10 $ daha ucuz sence hangisini almaliyiz ben pek anlamam bu islerden yardimci olursan cok sevinirim birde 30 euro uzeri vergiye tabii diye biliyorum ama sen vergi odemezsin dedin onuda pek anlayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nusperato N kullanıcısına yanıt
    Cm 600 u al Cm 700 de intel puma işlemci oldugundan dolayı sıkıntı çıkartıyormuş
  • Kablonet Genel Memnuniyet

    Bu paketin 25Mbps olanını almayi düşünüyorum aylık 99tl ye geliyor

    Paketin yanında verilecek hizmetler

    Analog KabloTV + KabloTV Temel Paket + Sınırsız Kablonet Tarifeleri + Kabloses Her Yöne 50 dakika + İlk ay KabloTV Üst Paket ve Altın Sinema Paketi Şifresiz

    Bölge Ankara/Çankaya bu bölgede kablonet ile problem yaşayan varmıdır ?

    Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyMasterr -- 25 Temmuz 2017; 10:38:48 >




  • Bende mi problem var bilmiyorum, almam gereken hız 5 mbit (akk sonrası) müşteri hizmetlerini arıyorum;

    Ben; 5 mbit hız almam gerekirken 2.5 mbit max hız alıyorum
    MT: falan filan ping google.com lütfen?

    ping atıyorum diyorum bakın ping 100-120 lerde geziyor

    MT; paket kaybı var mı??

    ben; evet request time out request time out, ortalama ping 100-120

    MT; yok ben paket kaybı soruyorum??

    ya ben anlamıyorum gerçekten neyse arıza kaydı falan filan diyoruz kapatıyoruz, 5 dk sonra telefon geliyor;

    MT; merhaba internetinizde problem mi var?

    ben; evet almam gereken hızı alamıyorum
    MT: evet 180gb indirme yapmışsınız hız yavaşlaması akk den kaynaklı
    ben: kardeşim 75gb sonrası 5mbit hız almam gerekiyor ben 2.5 max görüyorum
    MT: wireless mı kablolu mu?
    ben: wireless bağlanıyorum
    MT: ya wireless da hız düşmesi oluyor o yüzden...

    kardeşim, internet 2 gün önce düzgün çalışırken (akk sonrası) nasıl oluyor 1 gün normal 1 gün böyle saçmalıyor bu wireless?

    MT: bizde wireless kullanınca oluyor öyle o yüzden
    Ben: peki nasıl olabilir bana lütfen açıklayın, dün düzgün çalışan wireless bugün nasıl problem açıyor ve 1 gün sonra nasıl düzelebiliyor?
    MT: ben bilmiyorum ama wireless oluyo işte.. kablolu denerseniz sorun yaşamazsınız
    Ben: tamam bekleyin ethernet ile deneyeceğim
    2-3 dk sonra
    Ben: evet ethernet takılı speed test yapıyorum aldığım hız 2,3 mbit 2,5 mbit

    MT; servis yönlendiriyorum, iyi günler

    ?????

    arkadaşlar bende mi problem var? adamlar ping google, wireless kötü, 192.168.0.1 öğrenmişler sözde problem çözüyorlar..




  • Ping sorunu yaşamadım,daha doğrusu pek ihtiyaç duymadığım için yaşayıp,yaşamadığım hakkında bir fikrim yok.512 kbps'den beri kullanıyorum sanırım,1-3-5-10 tarifelerini de sırasıyla kullandım,kesilme çok çok nadir yaşanıyor,o kadar yılda hatırladığım 1-2 vardır hatta.Arada bir sıkıntılı arkadaşların yazdıklarını okuyorum da,ben başka bir iss mi kullanıyorum diye düşünüyorum vallaŞans işi sanırım bir yerde.25mbps/250 gb tarifesindeyim hali hazırda.Hız 8mbps'e düşecek sanıyorken kota aşımında,16 mbps oldu.Meraktan test yaptım,tam 16 yazdı oradan biliyorum,genelde tam olması gereken hızı yazıyor bende zaten:)Daha uygun şartlarda başka sağlayıcıların teklifi vardır illa ki ama,durduk yerde 5-10 tl için hizmetinden memnun olduğum bir servisi değiştirmenin manası yok.Hepimiz biliyoruz ki,stabil çalışan bir şey para puldan daha kıymetlidir bu alemde,huzurunu bozmaz en azından insanın:)Geçen yıl sanırım 2 yıllık taahhüt istemişlerdi 25 mbps için,anlık bile düşünmeden kabul etmiştim.Onlarda sağolsun huzurumu kaçırmıyor,geçinip gidiyoruz:)Daha da gideriz bu şartlarda:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARAKAY

    Ping sorunu yaşamadım,daha doğrusu pek ihtiyaç duymadığım için yaşayıp,yaşamadığım hakkında bir fikrim yok.512 kbps'den beri kullanıyorum sanırım,1-3-5-10 tarifelerini de sırasıyla kullandım,kesilme çok çok nadir yaşanıyor,o kadar yılda hatırladığım 1-2 vardır hatta.Arada bir sıkıntılı arkadaşların yazdıklarını okuyorum da,ben başka bir iss mi kullanıyorum diye düşünüyorum vallaŞans işi sanırım bir yerde.25mbps/250 gb tarifesindeyim hali hazırda.Hız 8mbps'e düşecek sanıyorken kota aşımında,16 mbps oldu.Meraktan test yaptım,tam 16 yazdı oradan biliyorum,genelde tam olması gereken hızı yazıyor bende zaten:)Daha uygun şartlarda başka sağlayıcıların teklifi vardır illa ki ama,durduk yerde 5-10 tl için hizmetinden memnun olduğum bir servisi değiştirmenin manası yok.Hepimiz biliyoruz ki,stabil çalışan bir şey para puldan daha kıymetlidir bu alemde,huzurunu bozmaz en azından insanın:)Geçen yıl sanırım 2 yıllık taahhüt istemişlerdi 25 mbps için,anlık bile düşünmeden kabul etmiştim.Onlarda sağolsun huzurumu kaçırmıyor,geçinip gidiyoruz:)Daha da gideriz bu şartlarda:)

    taahütün bittiği anda daha 25mb. hızı göremezsin çünkü yok.. bende de 50mb/250gb vardı.. taahütüm bitince değiştirmek zorun da kaldım. kablo net küpünü doldurmuş esnaf muhabeti yapıyor şuan.. akn li tarifeleri çok düşük ve pahalı..




  • https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

    valla burada görünüyor hala.akn'li eko paketlerden 79.90 fiyatı olan.24mbps olarak güncellemişler sadece.onuda muhtemelen kota aşımında 8 mbps hıza düşürmek için yapmışlardır şark kurnazları,25 olursa mecbur 16 vermek zorundalar çünkü:)
  • Bugun baglandi. Hiz masallah 24e kadar ama testlerde 25 cikio. Ualniz teledunyanin kanal siralamasi cok kotu ya bi duzene soksalar ya. Baya karisik. Digiturk ya da d smart gibi. Modul aldim ama kanal sıralayınca siralama yaptığı kanali silio.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.