Şimdi Ara

KabloNET Engelsiz Tarifesi ve Yeni Paketlerin Ortalama Yükseliş Miktarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, hali hazırda aşağıda görselini paylaştığım gibi engelsiz 24/2-250 gb akn tarifesini kullanmaktayım. Yaklaşık 7-8 ay önce taahhütüm bitti. Bu 30/12/2018 sonrası paketler için taahhüt yenilemedim. Evde olmadığım zamanlar için tarifeyi minumuma çekiyordum ev ahalisine yetiyordu. 4 aydır da aşağıdaki şekilde kullanıyorum. 40 tl paket ücreti kablo tv analog ve bir hizmet daha dahil olarak total 60₺ ödeme yapıyorum her ay.

    Sabah gelen telefonla içim rahat etmedi. Yılbaşı sonrası olacak zamlar ve taahhütsüz olmam nedeniyle 80 tl'den kullanıma devam edebileceğim ya da aynı paketi taahhüt vererek 51 tl'ye kullanmaya devam edebileceğim söylendi. Bende "Yeni paketler çıktı mı? Hani güncelleme gelmiş fiyatlar zamanlanmış ya!" dedim. Bir anlık duraksama sonrası hayır daha belli değil dedi. Bende belki hem pastam yenmesin hem karnım doysun gibi olacak ama gelecek ay kararımı vereceğim dedim. Laps diye kapattı yüzüme.

    Öncelikle kafama takılan soru şu, eğer ki yılbaşı sonrası için şuan beni arayıp 80 tl olduğuny söylüyorsa bir problem var. 20 tl zam demek bu. Arkadaşlar engelsiz tarifeye sırf taahhüt yok diye 20 tl zam koyuyorlar. Şuanda bu tarife taahhütlü olarak 52 tl. Yani 8 tl fiyat farkı var sadece. Yılbaşı sonrası için şuanki halinden 20 tl fazla taahhütlüden ise 29 tl farklı bir fiyattan bahsediyor.

    Bir engelli için dahi paket ücreti bu olacaksa yılbaşı sonrası paket fiyatları açıkçası beni endişelendirdi. Aylardır düzgün paket çıkar belki diye taahhüt vermiyorum. Hali hazırda altyapımda türk telekom fiber var. Fakat bina 27 yıllık olmasına rağmen bina ankastresi eski. Saçma sapan zil kabloları sarkıyor etrafa. Kapağı zaten açık. Bu fiber ankastresi değil. Yani netspeed türevi bir firmaya geçsem dahi bu altyapıyı ben kullanabilecek miyim bu sorun var. Aylardır binasına sokak kutusundan kablo çekilmesini bekleyenler var.

    Sizler ne düşünüyorsunuz kablonet'in geleceği hakkında. Hangi davranışı sergilemem daha mantıklı olur? (24 mbps yeterli gelmiyor artık. 50 veya daha üstüne geçme niyetim var.)

    KabloNET Engelsiz Tarifesi ve Yeni Paketlerin Ortalama Yükseliş Miktarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 3 Aralık 2018; 14:35:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.