Şimdi Ara

Kablonet = Çöp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tv ve internet fiyatı makul diye bunu kullanıyorduk nerdeyse 10 sene oluyor, ama son bi kaç aydır hatta düzenli olarak kopmalar oluyor ve 3-4 saat ne internet ne tv yayını gelmiyor. M. Hizmetlerini arıyorum ulaşabildiğim zaman soruyorum ama kimse neden olduğunu bilmiyor.Arıza kaydı oluşturuyorum eve ekip gelicek tamam diyorlar hani sorun bizdeyse gelsinler yapsınlar sıkıntı değil ama gelen giden yook bugün 5. kaydı oluşturdum.Kısacası sözleşmem bitsin de kurtulayım diye bekliyorum böyle lanet bişey olamaz arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn96 -- 31 Ağustos 2017; 0:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sen arıza yaşadın diye nasıl çöp alıyor mail at 1 saat sonra cozuyurlar sorun Türksat değil tasaroen firma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Ben sorun yaşadım diye değil, yarın siz de sorun yaşasanız bu ekip size de gelmese ne olurdu?Önceden de belirttiğim gibi bugün 4. kez aradım ve ekip gelmesini istedim ve 3.5 saat internet ve tv yayınım yoktu.1 hafta gelmese bu yayın kimsenin umrumda olmaz ben madur olucam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn96 -- 29 Ağustos 2017; 21:11:2 >
  • Mail attın mı ? Yok atmamamisindir iq seviyesi 10 olan mhden yardım bekledin tekrar söylüyorum sorun turksatin değil tasaroen firmanin mail at çözülür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun türksatta değil sizin bölgedeki çalışan taşeronda türksat ekip için istek oluşturuyo ama ekipler oraya gitmyor bu durumda türksatin yapabileceği bişey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tamam iyi güzelde bunun ceremesini ben neden çekeyim, saatlerce hizmet alamadıktan sonra ?Taşeron firma seni beni ilgilendirmez Türksatı ilgilendirir.Kimsenin kimseden haberi yok yani önceden de dediğim gibi.Mail de attım bu arada üzerine online işlemlerden de tekrar şikayet ve arıza kaydı oluşturdum bakalım nolacak.Eğer böyle devam ederse ne yazık ki ayrılıcam başka seçenek yok, muhatap bulamadıktan sonra .
  • tabi bunları yaptıktan sonrada ilgilenmezlerse hattını kapattır bencede taahhüt varsa ücretsiz kapattırman gerekli diye biliyorum arızanı gidermeme gibi bi hakları yok veya ekip istediğinde göndermeme gibi bi lüksüde yok bölgeden bölgeye telekom gibi türksatın çalışanlarıda değişiyor bazı bölgelerde çok hızlılar bazılarında ise rezalet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah aşkına 3.5 saat internetsiz ve tv siz kaldım diyorsun Türk.net kullanıyoruz, 3 gün bekledik. Türksatın en azından kendi ekibi var gidipte Türktelekom firmasının ekibine minnet etmiyorlar..
  • Hangi ildesin hangi ilçe onuda yaz bakalım ben mail attigimda ertesi gün arıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KekemoN kullanıcısına yanıt
    3 gün mü bekletti türknet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat bulunduğum yerde hemen yardım ediyordu. 1 hafta önce belediyenin yaptığu altyapı çalışması yüzünden internetsiz kalmıştım. Adamlar geldi, sokakta 3-4 saat interneti yaptılar.

    Bölgeye göre müşteri hizmeti değişiyor galiba.
  • İzmirdeyim, tatil bahanesiyle evdeyim 10 gün, normalde interneti günde 2 saat kullanabiliyorum 19-21 arası. şuan için günlük 12-14 saat kullanıyorum interneti, ayın 26 sından bugüne kadar günde en az 2 saat internetim yok, bunlar dışında 5-10 defa internetim kopuyor.

    He diğer internetler nasıldır bilmiyorum ama sonuç olarak acemi insanların yönettiği, öncelikle işinde iyi olanların değil tanıdığı olanların kazandığı bir coğrafyada yaşadığımız için, bu tarz problemler çıkacaktır. Çöp demekle doğru yapmamışsınız bence, nitekim heryerde corruption hakim, bu da yaşadığımız yer için normal bir firma, kendilerinden daha fazlasını, gelişimi beklemek hayalperestlik olur diye düşünüyorum.
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    İzmir - Çiğli.Bu arada bugün beni de aradılar bölgesel bi arıza olduğunu söylediler.
  • verte V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de İzmir'deyim bölgesel deyip duruyorlar.Diğer servis sağlayıcılar da aynı sayılır, sıkıntılı bir bölgede isen böyle oluyor elimizden pek bişey gelmiyor maalesef.
  • bende mersınde kullanırken sorun oluyordu altyapısal gıdıp gelme falan birkere çökdü telefonma falanda bakmadılar sonra ıptal ettırdık superonlıne aldık mersındekı evde altyapı ıyıdı telekom 50ye kadar turksat var superonlıne fıber var secenek boldu eskısehıre tasınınca mahkum kaldık telekoma 8e kadarmıs birde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.