25 mbit bana düşük hız geliyor ama size yetiyorsa online oyun oynamıyorsanız kabloda kalmak daha avantajlı super online 129,90Tl 100 mbit sınırsız var 149tl de 200 mbit sınırsız var Vodafone da 100 mbit 94 tl sınırsız 200 mbit sınırsız 114 tl sınırsız. |
Router bağlantısını dediğiniz şekilde yaptım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimde tarifem arkadaş ile aynı. Aralık 19'unda tarifem bitiyor. 25 Mbit bana yetiyor. 25 Mbit altına düşmesini de pek istemiyorum. TV olayı çok önemli değil standart kanallar olması yeterli. Yani şu an kullandığım standart kabloTV paketi yeterli. Benim en önemli kriterim en az aylık ücreti vermek. Yoksa paraya kıydın mı çok iyi paketler de var. Bana tarife öneriniz var mı? Teşekkürler... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kablonete başvurdum bize fiber getirin diye, başvururken size yakın kutumuz var getiririrz başvuralım dediler. başvuru sonucu geldi yakıınınzda kutumuz yok getiremeyiz dediler. saçma sapan işler yakışmıyor kablonete |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ben de 4z modemi kullanıyorum. Router baya farkettiriyor mu, o olmadan kac hızlarda oluyor netiniz. Ben de almayi dusunuyorum xiaomi nin bu urununu, tavsiye eder misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burada 100 guldurende aldigim hiz bu modemle maksimum 60-70 mbit. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam z4 modemde kablosuz 50mbiti geçemiyordum. Router sonrası 5ghz bağlantıda 93 mbit hız görüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam öncelikle kusura bakmayın bu konularda bilgim çok az size birkaç sorum olacak elimde verdikleri infinity 401 modem var 24 mbp sınırsız tarifesindeydim bu ay bitiyor yüzgüldüren 100e ya da 50mbplik akıllıya geçmek istiyorum bu modemden bıktım 2 günde bir bağlantı kopmaları falan oluyordu en az 60-70 kez sorun yaşadım bu yüzden iade etmek istiyorum bu iade için belli bir süre var mıdır? (Başka ildeyim eve gelip iade etmem gerekecek) Bu söylediğiniz yeni modemi alıp direkt takarsam tanıtma vs gibi bir problem yaşar mıyım? Bi de bu modemi nasıl iade ederim acaba kutusuna koyup gelip mi alıyorlar biz mi götürüyoruz? 100lük olan 12 ay için 90.99 TL oluyor sanırsam telefonla da aranmadım hiç aramada bu ücrette indirim imkanı falan oluyor mu? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peki bu router i mi tavsiye edersiniz yoksa kablonet in yeni verdigi infinity 401 i mi? Yarin obur gun baska bir iss ye gecip modem degistrmis olsak da iyi bir modemde bile bi katkısı oluyor mu bu router ın yoksa gereksiz bosa kalabalik gibi mi oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
@Emmith Brown Netmaster modemlerin yeni veya eski fark etmez, tek başına kullanılmasına karşıyım. Oldukça verimsiz modemler. ISS değişikliği bile yapsanız almış olduğunuz routerı her tip bağlantıda kullanabilirsiniz. @kızıl ay Bendeki eski modemde de benzer problemler vardı. Router alıp modemi bridge modda kullanarak kopma probleminden kurtuldum. Teknolojiyle alakanız varsa router kurulumu çok kolay, hiç yapamazsanız videolar size yardımcı olur. Türksat sitesinden talep oluşturun, onlar size geri dönüş yapar. @cazsever O zaman size 5ghz desteği sunan 4 portlu bir router lazım. Keenetic, Dark veya tplink bakabilirsiniz. Ghz bandı wifi kapasitesi ile ilgili bir durum. Genel wifi standartı 2.4 ghz olup bu hızda internet kullanacağınız anlamına gelmez. 50mbit ve üstü hızlarda elinizdeki cihazda destek veriyorsa 5ghz routera bağlanıp yüksek hızda internet kullanabilirsiniz. |
Cihaz kiraları dahil 90TL hocam. |
Anladım kiralamazsak 80₺ yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam uydu alıcı ve modem kiralamazsanız 80Tl. |
Anladim teşekkürler... akilli sinirsiz gozden geçirilip yeniden duzenlenmeli, bu haliyle cazip degil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Birebir aynı durumdayız internet konusunda. Ben 77 gibi bir şey ödüyordum, benim de 12'sinde bitecek. Sırf akıllı sınırsız olayına 2 sene bağlanmamak için ödüm patlaya patlaya Türknet'e başvuru açtım. TT 31, bunlar bizde Yapa var o yüzden 50 destekliyor diyor. Hiç zannetmiyorum ama göreceğiz. 40 civarına da razıyım. En kötü ihtimalle 12'sine kadar birkaç gün Türknet'i deneyip, duruma göre beğenmezsem ücretsiz iptal ettirebiliyormuşum. Kurum, modem vs. dahil ilk 14 gün içinde. Bu durumda mecbur kabloya geri döneceğim, fiber yok çünkü. Sanırım 2 sene önce hepimiz bir akıllılık edip Akn muhabbetinde sözleşmeyi imzaladık, şimdi sözleşme bitiyor ve o zamanki gibi işimize yarayacak tarife yok ortada :) |