Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (2691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaki3715 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.402
Cevap
385
Favori
3.379.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26892690269126922693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdass07

    Hayır hocam sorun zaten genel. Korona başladığından beri özellikle mart ayından sonra ayar tutturamadı ve bir çok şehirde sorunlu hizmet veriyor. Antalya'da haftada 2 kere mavi ışık alır oldu modem. Ekşi de başlıkta okuyabilirsin.


    Benimde 24 aylık 50mpbs tahattüm gelecek ay bitiyor ve şuan 85 lira ödediğim hizmete 240 lira fiyat istiyorlar. Superonline geçeceğim sanırım 50mbps 130 lira orada.


    Eskiden f/p olan kablonet şuan yerlerde sürünüyor.

    Teşekkür ediyorum hocam. Ben genelde fifa oynuyorum online ve 70 altı ms çok nadir alıyorum genelde 80 civarında. 100 mb 66₺ ödüyorum ben


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman Kablonet' te de 200-300 mbit indirme hızlarını içeren paketleri göreceğiz, mevcut altyapının bu hızları verebildiğini düşünüyorum fakat 100 mbit üstü paket açıklamaya niyetleri yok gibi görünüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: koalaxy

    Ne zaman Kablonet' te de 200-300 mbit indirme hızlarını içeren paketleri göreceğiz, mevcut altyapının bu hızları verebildiğini düşünüyorum fakat 100 mbit üstü paket açıklamaya niyetleri yok gibi görünüyor.

    DOCSİS 3.0 ile 1 gigabit'e kadar hız alabiliriz teoride ancak santral kapasitelerimiz fazla olmadığı için 100Mbps üstü paketleri Türksat bünyesinde DOCSİS 3.0 ile görmek pek münkün değil gibi gözüküyor.


    Biz acaba 3.1'e geçiş olur mu falan derken cablelabs 4.0'ı geliştirdi bile artık 5 sene sonra mı yoksa 10 sene sonra mı geçiş yapılır hiç bilmiyorum Türksat kapalı kutu gibi bir şey mühendis arkadaşlar bile bilmiyor ki devlet kurumu sonuçta :)

    KABLONET [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 21 Kasım 2020; 16:3:43 >




  • Kablonet önerir misiniz? Wifi çekim güzü az diyorlar doğru mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı sınırsız tarifeleri yeni yılda bitecek bence. Diğer operatörler onların alt yapısından gerçek sınırsız verirken onların bunu görmezden geleceklerini sanmıyorum. Eleştirldiğinin farkındalar bence bu tarifelerin. Yıl başından sonra bence uygun fiyatlı sınırsız tarife kampanyaları göreceğiz. Tahminim bu yönde.

  • Arkadaşlar merhaba. 100 gulduren e taahhut verdim. Onceki hizim 24mbitti fark yaratti tabi ama 50-60mbit hızları aliyorum netmaster 383z4 ile. Muhtemelen modem performansindan diye tahmin ediyorum ama xiaomi mi wifi 4AC1200 4a giga version router kullanan var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    Akıllı sınırsız tarifeleri yeni yılda bitecek bence. Diğer operatörler onların alt yapısından gerçek sınırsız verirken onların bunu görmezden geleceklerini sanmıyorum. Eleştirldiğinin farkındalar bence bu tarifelerin. Yıl başından sonra bence uygun fiyatlı sınırsız tarife kampanyaları göreceğiz. Tahminim bu yönde.

    Aralık ortası bitecek taahhüt var, eğer böyle bir şey olacağını bilsem beklerim çünkü fatura kırklardan seksenlere çıkıyor. Taahhütsüz devam etsek daha da yükseklere çıkacaktır diye düşünüyorum. Hız düşük de olsa elli civarında sınırsız tarifeler de olmalı, bu şekilde çok acayip tarifeler.

  • netmaster-cbw-383z4 modem kullanip 100mbite yakın hizlara çıkan var mi acaba? Yani router kullanmak zorunda mıyız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emmith Brown E kullanıcısına yanıt

    Yeni modem talebinde bulun hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

    Bence yılbaşını bekleyin, yıl başında kampanyalar yenilenecek. Ama aynı kampanyalara zam gelme olsılığından dolayı zararlı çıkma olasılığınzda var. Risk maalesef.


    benimki sadece tahmin, yatırım tavsiyesi değildir :)


    şimdi aklıma geldi, daha üst kampanyalara giriş yapabiliyorsunuz yada bir aylık kullandığınız kadarın cezasını ödersinizki düşük miktardır bu, taahütü iptal eder istediğinize geçersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 21 Kasım 2020; 19:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Yeni modem sadece kiralama var, diyorum ki ondan bile memnuniyet yok gibi, router alip kullanmak daha mi mantıklı? Yani pek de anlamam aslinda router dan fln ama ne önerirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Anonymous

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,686,kablonet-devam-kampanyasi


    Eski abone olduğum için bu kampanyadan yararlanabilirmişim ve en uygunu da buymuş ne yazık ki. Baktım gerçekten de en uygunu bu. 2 yıldan eski kesintisiz aboneyseniz ve sadece internet kullanıyorsanız en uygunu bu tarife. Modeminiz yoksa ekstra 6TL modem kirası var.



    Alıntıları Göster

    sınırsız vermemeleri garip değil mi ya tüm internet sağlıyıcıları sınırsız verirken.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

    sınırsız vermemeleri garip değil mi ya tüm internet sağlıyıcıları sınırsız verirken.



    Alıntıları Göster
    Sınırsız da var aslında ama 50mbps 231TL, 100mbps 381TL kampanyalı fiyatları. Türksat bir devlet kurumu, mantık aramayacaksın askerlik gibi düşün.

    Daha hızlı interneti daha ucuza, daha yüksek kotalıyı düşükle aynı fiyata sattıkları çok oldu bu arkadaşların.

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,656,hizli-ve-limitsiz-kampanya

    Mesela bu kampanyada 16mbps/1mbps gerçek sınırsız 80TL, 50mbps/5mbps akıllı sınırsız da 80TL. 50mbps 19-24 arası 20mbps/5mbps'e düşüyor. O zaman kim neden 16mbps alsın ki? İşte canları onu alan olmasın istediği için aynı fiyata koyuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar şu an cs go da 120-150 arası ping alıyorum. sanırım yoğunluktan dolayı ama bu kadar olmaması lazım. başka sorun yaşayan var mı? lokasyon: ankara

  • quote:

    Orijinalden alıntı: netstat

    arkadaşlar şu an cs go da 120-150 arası ping alıyorum. sanırım yoğunluktan dolayı ama bu kadar olmaması lazım. başka sorun yaşayan var mı? lokasyon: ankara

    Ankaradayım download hızım en fazla 5mbps goruyor, pingim ülke içi 130+, avrupa 200+ abd 350+ ms.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netstat kullanıcısına yanıt

    İnternet tamamen gitti ben de Ankara da yaşıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes eve kapandığı için internet can çekişiyor. KABLONET [ANA KONU] 

  • benim internetim normalden 5 mbps yavaş onda sorun yok ama ping dalgalanıyor sürekli. diğer iss lerde sorun yok gibi gözüküyor. kablonet normalde ping değerlerinde iyidir ama bu sorunu yaşatması üzdü.


    @The Anonymous @orhuntus81

  • netstat kullanıcısına yanıt

    Şimdi düzeldi geldi internet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emmith Brown

    Arkadaşlar merhaba. 100 gulduren e taahhut verdim. Onceki hizim 24mbitti fark yaratti tabi ama 50-60mbit hızları aliyorum netmaster 383z4 ile. Muhtemelen modem performansindan diye tahmin ediyorum ama xiaomi mi wifi 4AC1200 4a giga version router kullanan var

    Bence önce kablonetin modemini kiralayın hocam 1 ay baktınız o sizi idare ediyor devam edin aylık 7tl. Memnun kalmazsanız iade edersiniz (eğer düşünürseniz kiralamada herhangi bir taahüt durumu var mı bilmiyorum dikkat edin hocam).

  • 
Sayfa: önceki 26892690269126922693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.