Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (2625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.405
Cevap
385
Favori
3.379.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 26232624262526262627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Vodafone ile taahütüm bitti 50 mbit sınırsız alıyordum şimdi kablonet e geçmeyi düşünüyorum. Sadece fiber İnternet ve zorunlu olan analog kablo TV olsun. Eski uydunet kullanıcısı olduğum için önceden kalma netmaster modemim var elimde eğer modem almak zorunlu değilse kendi modemimi kullanmak istiyorum. Aylık 100 TL yi geçmeyecek şekilde 2 yıl taahhütlü uygun bir kampanya arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Turksatkablo nun sitesinde tarifleri kamuya açık bir şekilde yer alıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ManuaL kullanıcısına yanıt
    Dolduğu gün sayılmıyordu aslında da yarın başvurunuzu yaparsınız 50 GB'ı geçmiyorsanız mantıklı. 75 GB'ı sadece 1 ay geçerseniz o da sorun değil,o ay için ek pakette alabilirsiniz. Her ay geçerseniz sıkıntı. Ek ücret çıkmaması için Duran kotalıya başvurun.
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Geçiş işlemini abone merkezinden yaparsanız bence de daha iyi olur gibi geliyor. Durumunuzu numaranın değişmemesi gerektiğini açıklarsınız, yanlışlıklık yapılıp numara değişme ihtimalini ortadan kaldırmış olursunuz.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun umarım yeni internet servis sağlayıcısından da memnun olursunuz. akıllı sınırsız hız fiyatları iyi de sınırsız hız kampanyaların da fiyatlarının indirilmesi gerekiyor. memnun olursanız taahhüt bitmeye yakın sizden de fikir alırım.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Modem Docsis 3 ise modem kiralamanıza gerek yok kullanabilirsiniz. Akıllı sınırsız düşünüyorsanız 100 mbps düşünebilirsiniz. 19-00 arası ızınız 25 mbps 00-19 arası ise 100 mbps olur.https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,649,100-gulduren-kampanya 3 TL'de HD kutu ya da conax modül kiralasanız 88,99 TL'ye gelir. İnternetten başvurularda da ilk ay ücretsiz oluyor.https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,656,hizli-ve-limitsiz-kampanya tv olması diyorsanız bu var da 100 mbps akıllı sınırsıza 89,99 TL ödeyeceksiniz. Daha pahalıya geliyor.https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,657,3-ay-bizden-kampanyasi üç ay ücretsiz ama 93,99 TL. Analog Kablo TV için üç ay fatura bedeli ödenmediği için en uygunu da bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 22 Ağustos 2020; 23:19:26 >




  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,649,100-gulduren-kampanya
    Şuna modem ücreti ve dekoder ücreti eklenmeyecek mi? Bir de modemim netmaster cbz383zn galiba oluyor peki ben modem istemediğimi nasıl söyleyeceğim? Kuruluma geldiklerinde mi söyleyeceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Direk MH söyleyin. Modeminiz yoksa aylık 5-6 tl modem ücreti ekliyorlar o fiyata.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Daha öncede telekom kullanıyordum 100 mbiti problemsiz kullanıyordum gene telekoma döndüm kablonet yok balkonda cızbız akşam keyfi yok efenim yan balkon keyfi saçma sapan tarifeleri var yıl olmuş 2020 hız düşümü nedir
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu attıklarınızdan en baştaki 88,99 TL lik kablo TV üst ve altın sinema paketli olanı düşünüyorum acaba HD kutu ile conax modül arasında ne fark var? Bana sadece full HD yayın yeterli ve mümkünse mevcut tv kumandasıyla kontrol olmalı. Ayrı bir dekoder, anten kurulumu vs. istemiyorum. Ayrıca o paketi alsam ama dekoder yada kabloses bağlatmasam olur mu? Yani şart mı kurdurmak ben sadece internet bağlantısı istiyorum. Kablo üst paket ve altın sinema paketi Kablo Web TV de de varmış galiba eğer telefon ve tabletten girilen netflix tarzı birşeyse onu kullanabilirim. Bir de ikutu 9 TL farkla filan diyor o ne oluyor acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 23 Ağustos 2020; 0:17:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,649,100-gulduren-kampanya telefonda modeminiz olduğunu modem kiralamak istemediğinizi söyleyin, kuruluma geldiklerinde modemim var onu kurulumunu gerçekleştirmelerini isteyin. Aktive etmeleri için modem bilgilerini ileteceklerdir.
    https://www.turksatkablo.com.tr/KabloWebTV Abone olduğunuzda KabloWeb'teki paketiniz kapsamındaki kanalları ekstra ücret ödemeden izleyebilirsiniz. Android ve ios uygulamaları da var. Bilgisayardan da web tarayıcısından izleyebilirsiniz. Abone oluyorsunuz paket kapsamınızdaki kanalları ekstra ücret ödemeden izleyebiliyorsunuz.

    HD kutu ayrı bir cihaz. Uydu alıcısı gibi bir cihaz. İkinci bir kumanda gerektirir. Televizyonunuzda HDMI ile bağlantısıyla izlersiniz. 3 TL kiralama ücreti var. Conax modül ikinci bir kumanda gerektirmez. Televizyonuzda modül girişi varsa gelen ekip oraya takacak. Kanal geçişi biraz yavaş olabilir ama tek kumanda olması televizyonuz destekliyorsa kanal sıralaması yapabilirsiniz. Görüntü kalitesi de iyidir.https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,649,100-gulduren-kampanya 85,99 100 mbps akıllı sınırsıza 3 TL'de kiralama ücretiyle 88,99 TL'ye gelir. Televizyonunuz modül destekliyorsa modül düşünebilirsiniz. DVB-C televizyonun varsa modül desteği vardır.

    iKutu akıllı cihaz. Kayıt geriye sarms gibi özellikleri var. İnternet bağlantısı istiyor. KabloWeb'teki içeriği de izleyebiliyorsunuz. Fiyatı daha yüksek. Wifi bağlantısı yok,ethernet ya da wifi adaptör alınıp bağlantı sağlanabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Daha öncede telekom kullanıyordum 100 mbiti problemsiz kullanıyordum gene telekoma döndüm kablonet yok balkonda cızbız akşam keyfi yok efenim yan balkon keyfi saçma sapan tarifeleri var yıl olmuş 2020 hız düşümü nedir
    Ping farkı nasıl? Özellikle CS goda graph pingi
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hız düşümü olmaması avantaj. Ne kadara taahhüt verdiniz bilmiyorum da internetten fiyatlarına bakmıştım daha düşük görünüyor. KabloNet'in sınırsız fiyatlarını düşürmesi gerekiyor. Sınırsız fiyatları yüksek. AKN sonrası sınırsız kullananlar KabloNet'te devam edeceklerse akıllı sınırsız düşünmek zorundalar, sınırsız 50 mbps,100 mbps fiyatları yüksek.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam sitesinden formu doldurup gönderdim. Sanırım ilk ay ücret ödemeyeceğim değil mi? Bir de dahili telefon no istedi bizden zorunluymuş geçemedik orayı telefon hattı yoktu bizde numarayı 1234567 diye salladım. Sıkıntı olmaz değil mi? Bir de bu kabloses i kurmak zorunda değiliz değil mi? Conax modülü seçtim ama biraz kararsızım işime yarar mı yaramaz mı diye eğer bir süre kullanıp memnun kalmazsam iptal edip 85 TL ödeme imkanım olur mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    1 yıl 130₺ filan hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senseight S kullanıcısına yanıt
    Akşam bakıyım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Televizyonda içindeyse fiyat farkı çok fazla.https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,689,mevcut-musterilere-ozel-br-100-gulduren-kampanya 100 mbps sınırsız düşündüğümüzde 380 TL gibi ücretin ödenmesi gerekiyor. Akıllı sınırsız fiyatları iyi de sınırsız fiyatları yüksek. 50 mbps sınırsızın da fiyatı yüksek. Ping kopma gibi sorunlar da yoksa çok iyi.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. KabloSes var diye numara taşımak için numara istemiş olabilirler. Verdiğiniz cep telefou numarası önemli. Sizi arayacalar, telefon numaram yok olduğu için o şekilde numara verdiğinizi de söylersiniz. KabloSes ücreti içinde. KabloSes'i aktive etme zorunluluğu olup olmadığını bilmiyorum. İsteyen modeme telefon bağlıyor. Ama KabloSes istenirse de iptal edilebiliyor. İptal ettiğinizde KabloSes ücreti aylık faturanızda 3,99 TL indirim olur,ama tahsis için istenen ücretleri de isteyebilirler.

    Modülü istediğiniz zaman cayma bedeli ödemeden iptal edebiliyorsunuz. Aylık 3 TL kiralama bedeli alınıyor. İptal edildiğinde aylık 3 TL kiralama bedeli alımayacaktır. Yine de isterseniz arayacaklar müşteri hizmetlerine de sorabilirsiniz. kiraladığınız cihazların kutularını saklayın,iade sırasında kutusunu da istiyorlar. Yoksa cihaz bedelini isteyebilirler.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Kablonun kendine gelmesi gerekiyor hocam hangi devirdeyizde o fiyattan sınırsız satıyorsun senin altyapını kullanan vodafone hız düşümü yapmıyor 100 mbit üstü hızlar cıkaracaklarına yaptıklarına bak yok hocam herhangi bi kopma yaşamıyorum telekomda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Kopma yoksa o zaman güzel. Fiber altyapısı bölgemde önceden yoktu. KabloNet ile karşılaştırınca daha düşük hıza daha yüksek ücret oluyordu. Bölgemde sizin internet servis sağlayıcının da fiber altyapısı var,söylediğiniz fiyatlar da daha iyi. KabloNet'in sınırsız fiyatlarında indirim yapması gerekiyor. O kadar fiyat farkının olmaması gerekiyor. Akıllı sınırsız düşünmeyip sınırsız isteyen birinin bu fiyatlarla devam etmesi imkansız gibi bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 26232624262526262627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.