Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (2400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
63.414
Cevap
385
Favori
3.380.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23982399240024012402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 11 ay daha taahhütü bulunan paketimi devredeceğim arkadaşlar.52 liraya 24 mbps e kadar vizion sinema paketi ile beraber.İl istanbul
  • Ev telefon numaramı türksata taşıdım bu modemde de telefon girişi olmadığı için yeni modem aldım . O nedenle kullanmadıgım için satıyorum. Modemi yaklaşık 2,5 yıl kadar sorunsuz kullandım. Hiçbir sıkıntısı yok çalışır vaziyette. amazon.com adresinden sıfır olarak aldım.Kutusu faturası kullanma kılavuzu var. Alıcısına hayırlı olsun.

    https://letgo.onelink.me/O2PG/44a8c5fa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

    Ev telefon numaramı türksata taşıdım bu modemde de telefon girişi olmadığı için yeni modem aldım . O nedenle kullanmadıgım için satıyorum. Modemi yaklaşık 2,5 yıl kadar sorunsuz kullandım. Hiçbir sıkıntısı yok çalışır vaziyette. amazon.com adresinden sıfır olarak aldım.Kutusu faturası kullanma kılavuzu var. Alıcısına hayırlı olsun.

    https://letgo.onelink.me/O2PG/44a8c5fa
    250 TL vereyim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lancelot06

    SÜPERONLİNE büyük ihtimal benimde 178 ama sanırım çok iyi değil bu ipler.
    Ben de iyi olduğunu düşünmüyorum iplerin. Ama değiştirip daha kötüsüne denk gelmekten de korkuyorum. Özellikle BF V almanya sunucularında 100'ün üstüne çıkıyor pingler, aynı zamanda dalgalanma yaşıyorum.
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla istediğin kadar değiştirebilirsin...Forumda konusu açılmıştı birisi 170 li ip yi değiştirmiş 195 li daha kötü gelmiş bir daha değiştirmiş 40 lı gelmiş ve pingleri çok düşmüş...40 ping aldıgını söylüyor almanya sunucularında...Bence denemekten zarar gelmez en kötü eski ip bloguna dönersin.
  • arkadaşlar merhaba. akn'li 50gb paketim vardı 48TL' den. geçen ay sınırsız olarak kullandım bugün kablonetten aradılar. sinema paketine geçin 55TL olarak ödeyin internetiniz sınırsız olsun yoksa kotalıya döner dedi.
    böyle bir hakları var mı arkadaşlar? taahütlü olupta kotalı ya çevrilen var mı? yoksa boş tehditler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 23 Şubat 2019; 15:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duratorq_

    arkadaşlar merhaba. akn'li 50gb paketim vardı 48TL' den. geçen ay sınırsız olarak kullandım bugün kablonetten aradılar. sinema paketine geçin 55TL olarak ödeyin internetiniz sınırsız olsun yoksa kotalıya döner dedi.
    böyle bir hakları var mı arkadaşlar? taahütlü olupta kotalı ya çevrilen var mı? yoksa boş tehditler mi?
    İnanmayın sizi kandırıp tarife değiştirtmek istiyorlar limitsiz tarifeniz devam eder hiçbirşey yapamazlar... İçiniz rahat şekilde kulanmaya devam edin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SysEdit

    İnanmayın sizi kandırıp tarife değiştirtmek istiyorlar limitsiz tarifeniz devam eder hiçbirşey yapamazlar... İçiniz rahat şekilde kulanmaya devam edin...

    Alıntıları Göster
    çok teşekkürler hocam. bildiğin yalan söylüyorlar. zaten sınırsız kullanıyorum dedim 2 aydır yenimi aklınıza geldi deyince sisteme düşmemiştir daha dedi. o nasıl bi sistem 2 ay sonramı düşüyor deyince eveleyip geveledi. yinede danışmak istedim sizlere. tekrar sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz bitene dek aynı fiyattan sınırsız kullanmaya devam edersiniz. Taahhüt bitiminde de sınırsız kullanmaya devam edersiniz, tek farkı kullandığınız tarife hangisiyse taahhütsüz tarife fiyatından faturalandırılır. Taahhütünüzün bitmesine yakın yeni kampanyalara göz atmayı ihmal etmeyin yeter.
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Bu tür aramaları Turksat yapmaz, aracı firmalar yapar. Arayan numara da farklı bir numaradır diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla söylediklerini kale almayın.
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Evet özel cep numarasıydı. Vakit ayırıp cevapladiginiz icin hepinize teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar doğum günü sebebiyle Nitro paket hediye edildi 100 mbit ancak alabildiğim maksimum hız 50mbit civarı. Bölgede alt yapı vardı ancak apartmanımızda yoktu. Yaklaşık 4 yıl önce benim talebimle sokağımıza ve apartmana alt yapı uzatıldı.

    100 mbit alamama sebebim nedir? Çok eski kurulan bir alt yapı da değil aslında. 100mbitlik pakete başvursam alt yapı eksikliğini gidermek için Türksat tarafından çalışma yapılır mı?

    Cevaplarınız için teşekkürler.
  • 50 Mbps çıkan hız testini kablolu bağlantıyla mı yaptınız wifi ile mi ?
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    wifi ile yaptım. kablo ile denemedim.
  • modem stok sorunu devam ediyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi ile normal değer almışsınız çünkü eskiden yeniye bütün netmaster modemlerin wifi özelliği berbattır. Tek çözüm modeme ek olarak iyi bir router almak maalesef.

    Şebekenizde veya bölgenizde herhangi bir arıza/bakım vs yok ise kablolu bağlantı ile hız testi yaptığınızda 90 Mbps altında hız görmezsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 24 Şubat 2019; 13:7:1 >
  • Modem nasıl derken kablolu bağlantısı sorunsuz, wifi bağlantısı kötü(tam hız alamazsınız), klasik tüm netmaster modemlerde olduğu gibi wifi berbat.

    Şu an Turksat da dahil kimsenin elinde sıfır modem yok varsa da önceden alınıp elde kalmış modemi 400-500 gibi fiyatlara satmaya çalışan çakallardır.

    İlla Infinity401 almanız şart değil. Tavsiyem 2. el satış yapan sitelerden ucuz yollu 2. el docsis 3.0 özellikli netmaster marka modem alın(almadan önce seri-mac numarasını Turksat MHden borcu vs. var mıdır sorgulatarak) en azından Turksatın desteklediği ve güncelleme verdiği bir modeme sahip olmuş olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 24 Şubat 2019; 13:58:3 >
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Ethernet kablosu ile 99 mbit civarında hız alıyorum. Aslında evde arka odalar için TP Link WA850RE kullanıyorum. Ondan bağlandığımda aldığım hız bugün 27 mbit civarında. Birkaç sorum olacak.

    Şu an kullandığım Tp Link menzil genişleticiyi Netmaster modeme ethernet üzerinden bağlasam menzil genişleticiden daha iyi verim alabilir miyim?

    Router olarak ne önerirsiniz?
  • asus rt-86 U tavsiye ederim. arka odalarda bile net çekiyor hızım 50mbit router ile 47-49 mbit görüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Menzil genişleticiler hakkında çok detaylı bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla sadece wifi sinyalinin mesafesini arttırmaya yarıyor modem netmaster olunca kablo ile de bağlasanız çok farkedeceğini sanmıyorum.

    Bütçenize uygun olarak TP-Link ve Asus marka Router tercih edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23982399240024012402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.