Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
63.414
Cevap
385
Favori
3.380.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18471848184918501851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Schiaz kullanıcısına yanıt
    BTK'nın kararını aslında ISP'ler şu an bile uygulamaya başlayabilirler. Fakat hepsi ''ne kadar geciktirsek kardır'' diye düşündükleri için son uygulama tarihine kadar bekleyeceklerdir muhtemelen.
    ISP'lerin kararı en geç 1 Mayıs 2017 tarihine kadar uygulamaya koymaları gerekiyor. Yani en geç 1 Mayıs'a kadar AKN hızları güncellenecek.

    4 Mbps Upload'ın size yetip yetmeyeceğini bilemiyorum fakat benim kullandığım 25 Mbps pakette Upload hızı AKN'yi aştıktan sonra azalmıyor. AKN'den önce de sonra da Upload hızı 2 Mbps olarak kalıyor. 100 Mbps pakette de böyle mi bilemiyorum fakat muhtemelen bu şekildedir.

    Bu arada 4 Mbps size yetmese bile dilediğiniz zaman hem Nitro Upload paketiyle hem de Standart Upload Paketi ile Upload hızınızı 10 Mbps'e çıkartabiliyorsunuz.

    Nitro Upload:https://www.turksatkablo.com.tr/Servisler-Nitro-Upload,150

    Upload Paketi:https://www.turksatkablo.com.tr/Servisler-Upload-Paketi,157



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 27 Ocak 2017; 20:13:59 >




  • Servis ve hizmet kalitesi konuları bölgenizdeki taşeron firmanın kalitesine ve altyapıya yaptığı bakımlara göre değişebileceğinden dolayı onu binanızdaki/sokağınızdaki kullanıcılara sormanız gerekiyor.

    Yavaşlatma (yavaşlık değil çünkü bilerek yapıyorlar) konusu ise ülke çapında son zamanlarda çok önemli bir olay yaşandıktan sonra olmaya başladı. Bunu yapmaktan vazgeçerler mi geçmezler mi onu bir sonraki önemli olayda göreceğiz :)
  • pisburun44 P kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun
    Umarım Kablonet yeni taşeronlarla birlikte eski çok iyi günlerine döner.
  • kablonette ip değiştirme işlemi nasıl oluyor acaba? oynadıgım bir oyunda ara ara ip değiştirmem gerekiyor gelen ip sabit modemi kapatıp açsamda değişmiyor,ip değiştirme nasıl yapabiliriz acaba.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    kabloneti arayip ip değişimi iştemen lazım bu arada lol cs go gibi oyunlarda kaç ping alıyorsun acaba bende geçmeyi düşünüyorumda
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    o tarz online oyunları oynamak için yeterli bir sistemim yok,o yüzden bilemiyorum,ancak bölgeden bölgeye bile çok değişiyor değerler.
  • uydunet, yani kablonet altyapısı fiber mi ???
    bu konuda bilgisi olan var mı
    apartmana kağıt yapıştırmışlar ve apartmanınızda fiber altyapısı bulunmaktadır yazıyor.
    eğer alt yapı fiber ise apartmanın altındaki kutuya kadar fiber kablo ile mi gelmektedir. ondan sonrası malum zaten
  • arkadaşlar evime 50 megabit olan paketten baglattım.modem olarak netmaster infinity 401 modem geldi.Sorunumu teknık ekıbe mail attım ama sizlerinde bilgisi vardır belki.
    2.4 ghz modunda hızım 20 ile 25 megabit arasında değişiyor.Telefondan 5 ghz modunda girdiğim zaman 50 megabiti görebiliyorum.Ethernet ile yine 50 megabit görebiliriyorum.
    2.4 ghz ile telefondan veya bilgisayardan neden tam olarak verim alamıyorum sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mvlt42

    arkadaşlar 25 mbps lik internetim var.pc de speedtest yaptığımda 24 e kadar hız görüyorum ama telefondan yaptığımda hız 4 ü geçmiyor(telefon samsung A710)yardımcı olursanız sevinirim

    bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
  • ozen3 O kullanıcısına yanıt
    komşu wifi ağlarından, bina taşıyıcı iskelet yapısından... etraftaki radyo yayınlarından etkilenir... kız kaybı olur...
  • Arkadaşlar ben zamanında alıp 1 haftada 2 kere servisle uğraşmak zorunda kalınca iptal ettirmiştim. Zn modem vardı. Kablolu da hız tam alınıyordu ama WiFi de felaket kötü iki oda ötesi gelmiyordu. Ve internet tam gazken sadece YouTube değil online video da izlemiyordu. Şimdi btk olayları yüzünden akn kalkmadan önce hızımı yükseltmek istiyorum akn kalktıktan sonra sağlayıcılar fiyatlara abanir endişem var. 100 mb lik tarife normal bir internetse almak isterim. Ankara da kullananlar yorum son durum nedir hala aynı saçmalıklar mi yoksa düzeldi mi bu sorunlar. En azından online filme 24 mb Internet 240 p açabiliyor mu şimdilerde. Şu anda hipernet 24 mb deyim ama ttnet de hiz yükseltme olayı uydunet gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    hocam pazarlama ekipleri işgüzarlık yapıp apartmanlara böyle yazmışlar fiber olmayan yerlerde bile,kablonet altyapısı genelde sokak başına kadar fiber gelir ondan sonra koaksiyel kablo ile devem eder,yeni yapılan projelerde ve site tarzı yerlerde ise artık apartmana kadar fiber geliyor ve bundan sonra yeni yapılacak tüm büyük projeler apartmana kadar fiber olacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

    kablonette ip değiştirme işlemi nasıl oluyor acaba? oynadıgım bir oyunda ara ara ip değiştirmem gerekiyor gelen ip sabit modemi kapatıp açsamda değişmiyor,ip değiştirme nasıl yapabiliriz acaba.

    http://www.uludagsozluk.com/k/uydunet-ip-de%C4%9Fi%C5%9Ftirmek/
  • Schiaz kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kararlar en geç 1 Mayıs tarihinde başlayacak. Henüz başlamış değil. Upload hızı düşmüyor diye biliyorum ama emin değilim. Daha iyi bilenler cevap verebilir belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    cevapladığınız için teşekkürler,o linkteki olay bende işe yaramadı maalesef.Ip değiştirmek için her seferinde müşteri hizmetlerini aramakta sıkıntı,neden ip değişmiyorsa,önceden ttnet kullanıyordum ne güzel en kötü modemi aç kapat işlem tamamdı
  • Bugun baglandi benim hat.



    25 mb 75 gb almistim 23 kusur aliyorum hiz testlerinde. Gayet iyi ttnetten sonra ilac gibi geldi.



    Fakat bir sorum var. Modem uzerinde ve wifi baglantilarinda 2 adet isim cikiyor. Son harfi degisik bir tek. Ikisi de ayni sifreyle giriyor.



    Servis; biri daha uzakta ceksin diye dedi.

    Fakat birinin adini ve sifresini değiştirdim. Digerinin adi sifresi kesinlikle degismiyor. O isimden baglanip sifreyi dogru girsem dahi panele girip degistirme yapamiyorum cunku panelde zaten degistirdigim isim ve sifre cikiyor?

    Edit: yaptim. Üstte 5 gh ve 0.5 gh ayarlarindan 5 olani secince diger username de degistirdim. Ne farklari olduğunu bilmesem de:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pabl0esc0bar -- 28 Ocak 2017; 13:9:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonette dsl gibi kırılma oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porsheli kullanıcısına yanıt
    Kırılma derken?
  • Bu ay download rekorumu kırdım yeni mekanik disk aldım format attım pc ye Nitro aldım 251 gb zaten yapmıştım + kotaya yazılmayan nitro ile download 371 gb indirdiğim oyunlar

    KABLONET [ANA KONU]
  • İstanbul dışında fazla yok kablonet altyapısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18471848184918501851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.