Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63.414
Cevap
385
Favori
3.380.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametykcll

    Hangi kampanya?

    Tamamen Fiber dediğiniz Koaksiyel kablonun kalkmasıysa bu şimdilik söz konusu değil.
    KabloNet, Koaksiyel/Fiber karışımı olmaya devam edecek (zaten KabloNet öyle ince tel gibi bir kabloyla gelmiyor).

    Ha tabi DSL tarafından bahsediyorsanız o ayrı konu.

    yaw insanlar hala direk evlerin fiber kabloların evlerine gireceğini falan sanıyorlar :)

    yaw fiber dünyanın her yerinde özel işletmeler hariç !

    bina apartmanın önündeki veya içindeki fiber sinyalleri bakır tellere ileten donanım kullanılır !

    yaw insanlar hala direk evlerin fiber kabloların evlerine gireceğini falan sanıyorlar :)

    hacı senin evine bakır kablo gelir !

    ama telefon kablosu ! ama kablolu tv kablosu ama ethernet kablosu veya diğer çeşitleri

    ama asla ışık ileten fiber kablo gelmez !

    internet üzerinde 1 tane fiber modemi bul ve linkini koy koyabiliyorsan !




  • Kimse "evime fiberin kendisi geliyor" demedi ki.
    Atarınız kime?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "2017'de herkesi 100 Mbps'e geçirecekler" demedim.

    Sadece Superonline, 1.000.000. Fiber abonesini kutlamak için 2016 yılının Aralık ayında tüm Fiber abonelerini (ADSL ve VDSL yok yani) bir aylığına 100 Mbps tarifeye çıkaracak. Bu kampanya sadece Superonline Fiber için geçerli.

    Fakat 1 Ocak 2017'de onlar da eski haline dönecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 28 Kasım 2016; 10:21:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametykcll

    "2017'de herkesi 100 Mbps'e geçirecekler" demedim.

    Sadece Superonline, 1.000.000. Fiber abonesini kutlamak için 2016 yılının Aralık ayında tüm Fiber abonelerini (ADSL ve VDSL yok yani) bir aylığına 100 Mbps tarifeye çıkaracak. Bu kampanya sadece Superonline Fiber için geçerli.

    Fakat 1 Ocak 2017'de onlar da eski haline dönecek.

    150 GB AKK unutmuşsunuz beyler, bayanlar ...

    Bu arada Türksat Kablo hala aynı kampanyaları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor. Aynı hızlar vs.
  • senin haberin yok ama artık FTTH devri... SOL FTTH kullanıyor hatta TT'de bir kaç ilde kullanmış... ama senin şansın olmadığından görememişsin...
  • Arkadaşlar Beşiktaş civarında kullanan varsa bilgi alabilir miyim ? Memnunmusunuz superonline kullanıyorum anlamşmam biticek adamları aradım 8mb 50gb yi 44 liraya dayadılar yuh dedim. Aynı şekilde digiturkte bitiyor onuda iptal ettircem. Biraz araştırma yaptım en uygunu kablo net ve teledunya paketi geldi. Beşiktaş taraflarında kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Ve teledunya için genel bir yorum alabılırım memnunıyet için.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Aynen, hız 100 Mbps'e çıkacak fakat herkesin AKK'si o kampanya boyunca aynı kalacak.

    Bence de artık biraz yenilik yapmalılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KABLONET [ANA KONU]

    fiber optic modem.

    bir cok modeli var.





    insanlar fiber derken zaten bunuda kastetmiyor. en azından bir coaksiyel veya bir cat 6 gelsin net düzgün olsun istiyor. bakır kablo işi değirmene kova ile su tasımak gibi.evin içine kadar illa fibere gerek yok yani :)
    bir cat 6 da gigabit interneti tasıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 28 Kasım 2016; 14:32:45 >
  • Arkadaşlar Ankara gazi mahallesinde yaklaşık 1 buçuk 2 yıldır kablonet 50Mb 250GB kotalı tarifeyi kullanıyorum ve hepimizin bildiği internet kesintileri dışında çok memnunum.

    Fakat bu ay saçma sapan bir şey gözlemledim. İnterneti tek başıma kullanıyorum ve ilk defa bu ay, 12 Kasım'da, 250GB'ı nasıl oluyorsa doldurmuşum?! Ayın daha yarısına gelmeden ve hiç bir ekstra kullanım yapmadan.

    Windows 10'daki data usage kısmında yaptığım download nedense 150gb olarak hesaplanmış. Marketten çeşitli uygulamalar indirdim ama onlar da bilgiyi yine windowsa gömülü olan data ölçer'den alıyor heralde, aynı gösteriyorlar.

    Aralık ayında data kullanımımı doğruya en yakın şekilde ölçmek için hangi programları önerirsiniz?

    Eğer gerçekten Turksat kotayı kafasına göre sayıyorsa tüketici mahkemesine başvuracağım..
  • mockingjay kullanıcısına yanıt
    ben 2 senedir kullanıyorum hersene birkere hemen hemen tam gün arıza oldu. il aldiğimda süperdi 1-2 haftasonra değerler yerlerde sürünüyordu. modem ayarlari ile düzeldi. kablosuz olarak kullandim hep önceden salondaydi bu yeni verilen modemi kullanıyorum bu arada benim odada bir diş altindaydi wifi sonra benim odaya tasındı modem şimdi full çekiyor. bu arizalar zaman zaman oluşan kısıtlamalar olmayinca güzel memnunum hız 22-23 mb görüyorum. söyledikleri hizi veriyorlar. yılda birkez dediğim gibi hemen hemen tam gün 1 kere gitti bu 2 sene içerisinde ayrica yine yılda birkaçkezde genel ariza olur mesala bu genel kesintiden birkaç gün sonra nerdeyse yarim gün falanda yoktu internet beşiktaş çevresinde genel ariza varmiş kısaca yılda toplam bütün arizlari toplarsan 4-5 gün gibi belki birazda fazla söyleyemiş olabilirim internet olmayabilir.bunun içinde hiz dalgalanmalari nedeniyle kullanamamanda dahil




  • Tekrardan merhabalar
    Aklıma kablonet paketine abone olduktan/sözleşme imzaladıktan sonra ttnet üyeliğimizi nasıl sonlandıracağımız geldi. Acaba sözleşmemizin bittiği gün gidip üyeliği iptal mi etmeliyiz? O zamanda telefon numaramız iptal olurmu çünkü türksattaki bayan numara taşıma işlemi için iptalden önce gelin dedi. Veya türksatla sözleşmeyi ttneti iptal etmeden imzalasak sabit numaramız reserve olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  • Zigzagger kullanıcısına yanıt
    Merhabalar :)

    İnternet sözleşmenizin bittiği gün sadece TTNet aboneliğinizi iptal edin (ev telefonu aboneliği kalsın, internet aboneliği iptal olsun). İnternetin iptal işlemi tamamlandıktan sonra Türksat'a telefon numarası taşıma/yeni internet aboneliği başvurusu yapın. Bu şekilde sorun olmayacaktır diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablonet iyi güzel ama sürekli sinyal olayı oluyor. Yalnız ne zaman arasam aynı gün gelir sinyal düzeltilirdi.. Bir süre sonra tekrar kablonete geçmeyi düşünüyorum.. Acaba bu sinyal olayının bir sabitliliği yok mu adsl gibi. ADSL de snr yada hat zayıflığı sabit en fazla 1 2 oynar ama kablonette çok değişken oluyor. Bilenler müdahale ettriyor bilmeyenler Allaha emanet kullanıyor :)
  • Cevabınız için teşekkür ederim, biz türk telekomdan aldığımız internet+telefonu iptal edeceğiz. Taahhütümüz 19 aralıkta bitiyor. Ayırma işlemi demişsiniz, bu işlem yapılınca taahhüt bozulur mu, sonradan bize masraf çıkarmı? tt il müdürlüğü yakın olduğundan oraya gidiyoruz ve maalesef oradaki kişiler çok uyuz ve saygısız onlara pek güvenemiyorum, acaba özellikle dikkat etmemiz gereken birşey varmıdır? Son olarak numara taşımadan sonra kastettiğiniz kontol altında tutma tam olarak nedir?
  • bu nitro acayip bişeymiş arkadaşlar.akşam 4 TL ye aldım paketi yaklaşık 9 saatte 160gb indirdi.önceden ttnetten nasıl kurtulmadım aklım almıyor.bilseydim bütün cayma bedelini öder geçerdim
  • Ufak bir soru, ping ve wireless problemleri için kablonet'i mi aramak lazım yoksa netmaster destek hattını mı? Yoksa bu iki yer aynı mı zaten? Pek ümitli değilim ama şikayet var a yazmadan ve iptal ettirmeden önce bir fırsat vermek istiyorum.
  • Arkadaşlar 3ay bizden kampanyası ile 27 ay taahhütlü pakete geçmek istiyorum. İleride iptal etmek durumunda kalırsam taşındığım yerde altyapı yoksa iptal ederiz extra ücret almadan dediler.
    Bu iptal işlemini yapan var mı hiç ? Şikayetvarda bir sürü konu gördüm taşınıp altyapı olmadığı için ceza ödeyen. Yeni bir şey mi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette yine yavaşlama var sanırım. Devlet siteleri hariç bazı sitelerde sunucu bulunamadı hatası veriyor. İndirmede sorun yok site girişleri yavaş. Geçenki yavaşlamada elle tutulur bir açıklama da yapamamışlardı. Taahhüdüm bittiği an tv ve interneti iptal ettireceğim.
  • onbinbesyuz kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı tarifeyi kullanıyorum Ankara Yenimahalle benim de aynı şekilde ilk defa kota doldu hocAm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkelleci kullanıcısına yanıt
    Internetle ilgili problemler için (kesilme, yavaşlama vs.) KabloNet'i (126'yı), Modemle ilgili sorunlar için (modemin çalışmaması, kablosuz sıkıntıları vs.) NetMASTER'ı (02163666696'yı) arıyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.