Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.413
Cevap
385
Favori
3.380.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #47
Sayfa: önceki 16551656165716581659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam modem üzerinden yaptığınız tavsiye ettiğiniz ayarları bizimlede paylaşırsaniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yarın deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanse

    quote:

    Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

    Adil kullanım kotasını TTNET Kaldırdı deniyor. Bazı bölgelerde adil kullanım uygulanmıyormuş. Uydunetin yeni kampanyaları ne zaman başlayacak acaba

    kaynak varmı hocam ? yoksa kulaktan dolma bir bilgimi ? bu sene zaten AKK lerde artış olması bekleniyor.keşke uydunette komple kalksa ama gerçekçi olmak gerekirse AKK lerde artış olur.komple kalkmaz

    Donanimhaber gibi bir yayıncının konuşmasını dinlemiştim bazı bölgelerde akk uygulamıyormuş ttnet ama ne kadar doğru bilmiyorum ama bazen uydunet de 3mbit düşmesine rağmen bazı saatlerde tekrar 50 mbit cıktığında şahit oldum bence alt yapıyı test ediyor olabilirler. Bu benim yorumum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

    4.5G için şebekeler test ediliyor olabilir.

    mantıklı.

    Aslında AKK saçmalığının kökünden kalkması lazım
  • Adil kullanım kotası kaldırılmayacak düşen hız artacak ufak tefek kotalar artacak hiçbir sağlayıcı kaldırmaz btk iş planını açıkladı kalkma gibi durum söz konusu yok ağustosa kadar işlem tamamlanacak.
  • Hocam Allah razı olsun sizden. Ayarları aynen resimdeki gibi yaptım. 802n Modunu kapamadan Telefonda 24 mbps görebiliyorum artık mucize gibi birşey oldu benim için. Ayrıca Salonda diğer odalarda filan sorunsuz 15 20 mbps görebiliyorum. Çok ama çok teşekkür ederim size beni çok büyük bir dertten kurtardınız.

    Hocam sağdece meraktan soruyorum. Bu yaptığımız ayarların herhangi bir zararı güvenlik açığı filan varmıdır ?
  • Valla hocam bana okadar büyük bir iyilik yaptınızki anlatamam. Odadan Odaya 5 mbps zor gören modem şimdi 15 20 mbps veriyor. Okadar modemide kötüledik bütün yorumları sileceğim valla yanlış bilgilendirme oldu hep. Tekrardan Allah razı olsun sizden çok teşekkürler.

    EDİT: Modem ve kablosuz performansı hakkında bilgi isteyen arkadaşlar. Modem sorunlu filan Demiştim. @SgtLittleNoob Hocamızın Konuda paylaştığı Ayarları Yapınca HİÇBİR SORUNUM KALMADI!!. G2 de Tablette Pc dE Canavar Gibi 24 25 mbps hızı görüyor. Modemden uzaklaşınca salona geçince dahi Evin Heryerinde bütün kapıalr kapalı bir şekilde 15 20 mbps Görebiliyorum. İşte Şimdi Uydunetten Tam anlamıyla Muhteşem bir verim alıyorum. Birkez daha ttnet belasından kurtularak nekadar doğru birşey yaptığımı farkettim. Bu fiyata bukadar kaliteli hizmeti herkese tavsiye ediyorum.

    Edit: Yurtdışı pinglerini katmıyorum buan tabiki orası kötü biraz. TTNET ile 70 ping üstünü görmezken uydunette 90 altı olmuyor 90 100 arası değişiyor World of tanks oyununda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 25 Mart 2016; 12:27:22 >




  • Yorumlar olumlu olunca bende internetden başvuru yaptım. Telefonla başvuru yapamadım bir türlü hizmet numarası istiyor. Kaç günde bağlıyorlar acaba ?
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Ben telefondan müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yaptım hocam. Yanlış hatırlamıyorsam 3 günde geldiler pazartesi aramıştım Çarşamba geldiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ako07

    O olmadan teledunya temel paketi izleyemiyormuyuz peki

    İzleyemezsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, CBW-383ZN http://www.netmaster.com.tr/urun/68 bu modemi verecekler değil mi ?
    Not: abone olduğum kampanya: 10 mb/15 GB AKNhttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,384,aramiza-hosgeldin-kampanyasi
  • Teşekkürler, Telefonla 1'i tuşlayıp MH'ne bağlandım, ama sistemlerinde sorun oluştu aboneliği aktif edemedi, daha sonra arayacaklarmış.
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    evet .
  • Yaza merhaba kampanyası ile bu yaz sonu kampanyanın son günlerinde abone olmuştum. Bana bir önceki teledünya kutusu ve bir önceki modemden verdiler.
    Teledünya neyse de, modemi değiştirme gibi bir şansımız var mı? Çok az çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 25 Mart 2016; 15:00:32 >
  • arkadaşlar daha önce de konuşulmuştu ama sonra takip edememiştim, aynısını biz de yaşadık.. Daha önce TTNET ve en son da yine onun altyapısını kullanan DOPİNG firmasından hizmet almıştık. AKK 75 gb idi ama genellikle en fazla 45GB'lık kısmını kullanıyorduk. Aştığımız ise çok nadirdi, anca mkv formatında filmler veya oyun indirirsem oluyordu o da. Fakat bu ay -ki geçen ay geçmiştik uydunete- 50gb kota 24 martta doluverdi. Nasıl oluyor, bunun mantıklı bir izahı var mı? Veya günah almak istemem ama bir üst akk'lı pakete geçelim diye duygusal hareketler mi yapıyorlar?
  • Benimkisi dik durmayan model. Bu konu bu kadar hareketli değilken baştan sona okudum. Bir çok tavsiye vardı. Hepsini uyguladım. Ev küçük. 2+1 zaten. Dipteki odadan hiç çekmezken şimdi 1 diş falan çekiyor o tavsiyeler ile. Ama ev küçükken böyle, ya büyük bir evde olsaydım? Garip bir durum açıkçası. Bir modem nasıl bu kadar az çekebilirki.
  • Evet kontrol ettim oradan hocam.. Daha önce nasıl kullanıyorduysak aynen kullanıyoruz interneti.. Veriler öncekine göre de daha fazla inmiş gözüküyor.. Akıl var mantık var, bir işi dün de bugün de aynı şekilde aynı koşullarda yapıp ikinci seferinde daha fazla efor sarfedip yapıyorsan bunda bir gariplik var demektir bence.. Bilemedim..
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    Telefon, tablet, bilgisayar vb ürünler güncelleme yapmış olabilir mi? Gerçi çok büyük bir kotadan bahsediyorsunuz :) 30gb güncelleme mi olur. Ama olsun bir seçenek.
  • Evet dediğiniz gibi o kadar güncelleme çok :) Bahsettiğiniz aygıtlardan klasik olarak uygulama güncellemeleri dışında kallavi indirmeler, güncellemeler vs. yapmadık.. Daha önce nasıl atıyorum youtube uygulamasını güncelliyorsak, yine aynı şekilde güncelledik :) Artı bir firmware indirmesiydi gibi şeyler olmadı. Hatta daha önce dizi falan indirirdim, ya da ne bileyim dizi sitelerinden dizi izlerdim çokça. Ama uydunette kota dolarsa diye bunları bile yapmadım, kota yine de doldu :)
  • Arkadaşlar merhaba. Bu netahd 8900 uydu alıcısı için otomatik güncelleme özelliği varmı ? Usb güncelleme buldum fakat güncelleme dosyaları nerede yayınlanıyor onu bulamadım :)

    Edit: Ayrıca fat32 olan usbmide görmüyor usb 3.0 eski uydum görüyordu son zamanlarda ne yaptıysam oda görmemeye başlamıştı usbde bir sorun var sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 25 Mart 2016; 16:28:32 >
  • 
Sayfa: önceki 16551656165716581659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.