Şimdi Ara

Kablonet alt yapı talebi ilgi ve alaka.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakın zamanda Tekirdağ kapaklı ya taşınacağım, yeni adreste Telekom adsl, turknet yapa (16mbps) ve Vodafone fiber altyapıları mevcut.
    Türksat kablonet sosyal medyada bir reklam gördüm ve kullanmak istediğimi ama alt yapılarının her yerde olmadığını genelde sitelere öncelik verdiklerini ilettim kendilerine, hemen geri dönüş yaptılar, adres bilgilerini aldılar ve altyapı şebeke talep kaydımı aldılar. İlgi ve alaka beni çok mutlu etti, alt yapı gelmese bile ilgi, yaklaşımlarını takdir ediyorum.



  • bende talep ettim 15 gündür arayan yok hocam. Ayriyetten ilgiden çok icraatte önemli. Ankarada altyapısı çok az. Öncelikleri hala 8 -16 mbit destekleyen sokaklar ve yerleşimler olsa çok iyi olur.
  • Lafa gelince hepsi çok iyi de icraate gelince 2 sene alt yapi getirmiyorlar.
  • Bana geri dönüş yapıldı güzergah dışında kalıyorsunuz şuan için bir çalışma olmayacak dendi. En azından buda bir şey, olumsuzda olsa geri dönüş oldu tarafıma. zaten vodafone 99mbps olan pakete üye olduk.
  • Ben de geçen çarşamba aradım bilgi aldım, cuma günü keşif için geldiler. Pazartesi tekrar aradım, istedikleri belgeleri apartman yönetimine imzalattığımı belirttim, dün (çarşamba) gelip kutuyu taktılar abonelik başvurusu yaptım, bugün (perşembe) aradılar öğleden sonra evde misiniz kurulumunuzu yapmaya geleceğiz diye.

    İnanamıyorum gerçekten. Türk telekomdan altyapı isteyince dalga geçtiler resmen, kabloneti aradım hayatımda gördüğüm en iyi hizmet olabilir.

    Ve dediğiniz gibi şu ana dek iletişimim olan her bir çalışandar inanılmaz memnun kaldım.
  • Aklima geldi konuyu gorunce paylasayim dedim. Ben 4-5 ay once ariza kaydi acmistin saat aksam 8-9 gibi. 10dkya damladilar eve

    Sanki site güvenliğinde nobet tutuyor mubarekler
  • Bende akşam başvuru yaptım yeni üyelik için ertesi gün sabahleyin erkenden kapıdaydılar ve aynı gün kurulum yapılıp internete bağlandım, İlk defa böyle bir hizmet görünce insan garipsiyor
  • Memnuniyetler dile gelmiş, ne güzel. Kullanıcı deneyimlerini okumak da güzel oluyor. Gerçi olumsuz yorumlar oluyordu çok akıllı 100 paketi ile ilgili. Kısmi bir problem miydi o acaba, genel miydi?

    Umarım daima memnun şekilde kullanırsınız, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.