Şimdi Ara

Kablo Tv için anten dağıtıcı devresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kablo tv'yi salondaki tv ile bilgisayar (Dahili TV kartı) arasında dağıtmak istiyorum. Direk bağladığımda hem tv de hemde bilgisayarda bazı kanallar kayboluyor ya da bozuluyor ayrıca monitörde parazit oluşuyor. Elinde kaliteli bir dağıtıcı devre şeması olan varmı ben piyasadan aldım hazır birtane kaliteli diye ama hiçbir işe yaramadı. Yine en iyisi kendi kendime yapmak. İntenette de araştırdım birtürlü bulamadım bir devre. Yardımcı olursanız sevinirim...



  • Hazır satılan çoğu splitterın içinde de direk bağlanıyor diye biliyorum ben. Burada bir iki şema verilmiş:

    http://www.freepatentsonline.com/6578202.pdf

    Belki yardımcı olur...
  • Şöyle birşey buldum.
    http://pe2er.nl/CableAmp/index.htm
    Ancak yüksek frekans devrelerinden pek anlamam. Yapılabilir birşey ise bana da gerekli.
  • sağolun yardımlarınız için inceleyeyim ben bunları
  • Arkadaşlar bunların biri patentle ilgili bilgi vermek amacıyla konulmuş ve içindeki hiçbir parça hakkında ayrıntılı bilgi yok. Diğer devrede çok profesyonel 3 km mesafeye dağıtım yapabiliyor. Bu devre bana fazla ama tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlara. Benim sorunuma gelince ihtiyacım olan basit bir dağıtıcı devresi yani pasif olarak çalışan birşey. Yokmu elinde devre şeması olan ???
  • catrapatra televizyon kablosu kuaksiyel bi kablo. IBM in ağ kartları vardıya eskiden kuaksiyel kablo ile yapılan işte onların sonlandırıcıları ve dağıtıcılar vardı onlardan dağıtıcı olanı taktım 2. televizyona kablo çektim işe yaradı. ama şimdi onları ara bul yap seni yorar. en temizi kablolu tv nin müşteri hizmetlerini ara evime bi televizyon daha aldım ondanda faydalanmak istiyorum diye muhtemelen kablo çekmeye gelirler 10-15milyona filan mal olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.