Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.162
Cevap
275
Favori
3.120.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14151416141714181419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geri sarma yok ama durdurma kanal izin veriyorsa kaydetme ile tvden geliyor ki oda modülle... + fiber internet alternatifi kablonettede var...
  • Bursada olan arkadaşlar 506 ve 434 frekansındaki kanallarda sinyal yok yazıyor 2 gündür hatta daha bugün kablonun ucunu düzeltip yeniledim ama böyle bir sorun var sizde de bu sorun var mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılara bir sorum var. KAblonet modem ile TV alıcısını farklı odalarda kullanabilir miyim?

    Şöyle ki:

    Mevcut durumda bağlantım salon duvarındaki girişten kablo çıkıp splitter ile modeme ve uydu alıcıya kablo gidiyor.

    Benim kullanmak istediğim şekil ise modem aynı yerinde kalacak. Uydu alıcı ise mutfak duvarındaki girişe girecek ve orada kullanılacak

    Tek girişten splitter ile ayırıp ev içinde kablo gezdirmek istemiyorum.

    Evde her odada uydu girişi/çıkış mevcut.

    Uydu alıcıyı mutfaktaki girişe bağladım ama sinyal alınmadı. Acaba bu çıkış için bir sinyal ayarı/yetkilendirme mi gerekiyor?

    Kablo TV/KabloNET sinyali evde ayrı ayrı girişlere verilebiliyor mu?

    Yoksa ev içinde tek yerden çıkış yapıp splitter ile cihazlara kablo mu ulaştırılmak zorunda?
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Bağlantı yapacakları zaman bana hangi odaya bağlantı yapacağız diye sordular ben de internet salona tv ise oturma odasına olacak dedim. Tamam dediler. Fakat sonra vaz geçtim. İki oda da kablo için priz vardı, ayrı ayrı mı bağlayacaklardı yoksa kablo ile mi çekeceklerdi bilmiyorum. Vazgeçme sebebime gelirsek, salondaki prizden binanın uydu yayınını alıyorum kablo tv ve kablo neti ise oturma odasına bağlattım. Şu anda tvde hem uydu var hem de kablo tv. İkisini de izleyebiliyorum.
  • seyhgalip S kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bir arkadaş cevap verdi. Farklı odalardaki uçlara sinyal ayarlaması yapılabiliyormuş. Odalar arası kablo çekmeye gerek yok. Mevcut durumda aynı odadan ben de tek çıkıştan splitter ile kullanıyorum. Şimdi sinyal ayarlatması yaptıracağım. Tv alıcıyı farklı odaya taşıyacağım. İlk sefer ücretsiz ama şimdi bir servis ücreti çıkacaktır.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Turksat kablosu eve tek gelir ve agılım burda olur. Sizin ana kablonun salonda oldugunu anlıyorum. Evde her odada kablo var ise bunun birleştiği bir kutu olmalı. Zira uydu yayınınıda splitter ile bölmeli veya multiswitch ile eve her oda için kablo gelmesi gerekli. Paintte basit bir çizim yaparsan onun üstünde yardımcı olabiliriz.
    Aklıma gelen şu salona gelen ana kablo için türksat kabloların toplantıgı noktada salona gelen için birleştiriciye takıp salona almış ve burda splitter ile modeme verip bağlantıyı tamamlamış. Eğer öyleyse splitter kablo kutusunda kullanılıp internet çıkışı salona tv çıkışı mutfaga baglanarak çözüm bulunabilir. Birde prizlerdeki bağlantı çıkarılıp direk kabloyu birşeltirici kullanarak modeme ve receiver a vermek lazım.
  • KemaloS kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle özetleyeyim.

    Bütün odalarda uydu bağlantısı için duvarda giriş var Bazıları direk koaksiyel F konnektör bazıları ise analog anten girişi. Analog olanları F konnektör-Anten çevirici ile koaksiyel anten kablosu bağlayabiliyorum. Mutfak da bu şekilde.

    Salondaki giriş direk koaksiyel kablo girişi. KabloTV/Net splitter buraya bağladılar. Splitter'dan da KabloTV kutusuna ve KabloNET modeme kablo gidiyor. İkisi yanyana zaten.

    Örneğin evdeki herhangi bir duvarda bulunan koaksiyel girişe Dsmart/Digiturk kutusunu takınca uydu yayın direk geliyor.

    KabloTV kutusunu takınca ise sinyal yok diyor.

    Benim ihtiyacım olan salondaki girişte sinyal aynen kalacak. KabloNET oradan bağlı olacak.

    Mutfaktaki giriş için de ayrıca sinyal açılacak ki Kablo TV yayınını da oradan alabileyim.

    Açıkçası (uydu yayınını da splitter ile bölmeli veya multiswitch ile eve her oda için kablo gelmesi gerekli.)
    kapsamında duvarlarda bulunan her bir giriş için bina/daire içindeki bağlantılar nereden ne şekilde dağılıyor bilmiyorum.
  • İyi akşamlar , degerli arkadaşlarım bir konuda sizlerden bilgi almak istiyorum?



    TV5 MONDE kanalının HD yayını varmı? bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim iyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 13 Nisan 2017; 22:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet ten bakdığımda var gözüküyor hd si ama hangi uydudan yayın var bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan, teşekkür ederim izledigim bir kanal.

    digital kablo tv'de olmasını isterim Tv5 monde HD kanalının.bence renk katar.sizce gelme ihtimali varmidir!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün telefonuma mesaj geldi. ''Yalova ilimizde 13.04.2017 tarihinde gece 01:30 - 05:30 saatleri arasında bakım çalışması yapılacaktır...'' şeklinde devam eden.

    Gün içinde Kablo Tv ye baktım.Pozitek 1600 model kutumda, en düşük % 70 olan sinyal seviyesi bakım çalışması sonrası % 74 olarak görünüyor. En yüksek % 82 idi daha önce yine öyle şu anda da. Kalite % 99 da sabit.

    Sinyal seviyesi 4 birim artmış, iyi çalışmışlar belli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Savisvasa

    Dün telefonuma mesaj geldi. ''Yalova ilimizde 13.04.2017 tarihinde gece 01:30 - 05:30 saatleri arasında bakım çalışması yapılacaktır...'' şeklinde devam eden.

    Gün içinde Kablo Tv ye baktım.Pozitek 1600 model kutumda, en düşük % 70 olan sinyal seviyesi bakım çalışması sonrası % 74 olarak görünüyor. En yüksek % 82 idi daha önce yine öyle şu anda da. Kalite % 99 da sabit.

    Sinyal seviyesi 4 birim artmış, iyi çalışmışlar belli.

    Bende dün gece 1:30 gibi yattım. Sonra gece 2 gibi modem ışıkları yanıp sönünce modeme baktım. Mavi ışık yanıp sönüyordu. Sinyalin gittiğini anladım. Kablo Tv yi kontrol etmedim o saatte ama büyük olasılıkla ondada sinyal gitmişti. Sabaha karşı uyandım 8 gibi yine modemin mavi ışığı yanıp sonuyordu. O saatten sonra kaçta geldi bilmiyorum ama öğlen kontrol ettiğimde yayınlarda, nette gelmişti. Ben arıza gibi düşünmüştüm, demek bakım çalışmasıymış. Her ilde eş zamanlı mı yapıldı acaba. Bana mesajda gelmedi. Siz söylemeseniz çalışma olduğunuda düşünmezdim. Bu arada bende sinyaller aynı değişiklik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben Yalova'ya özgü sanıyordum demek İstanbul'da da bakım çalışması vardı.Başka illerde de vardır o zaman. Saat tam 01:30 da bütün hizmetler kesildi. Kabloses de kullandığımızdan acil bir arama olabilir diye cep telefonlarını da açık bıraktık. Sabah kaçta geldi bilemiyorum hiç bakmadım ama kalktığımda modemin ışıkları sabitlenmişti yapıldığını anladım. Akşam üstü kutuya baktığımda % 74 sinyali görünce sevindim.

    Daha önce de benim telefonuma hiç mesaj gelmezdi. Online İşlemler de Bilgi Güncelleme de yaptığım değişiklikle mesaj gelmeye başladı. Şu şekilde;

    KABLO TV   [ANA KONU]
  • Rica ederim.Fakat gelmesi imkansız diğer platformlarda bile yok hd si Rus forumunda hd yayının olduğunu gördüm sanırım çok azınlık yerlere hd yayın yapıyor global olarak hd si yok kardeşim

    Ayriyettten uzun müddet kanal ekleneceğini sanmıyorum belki tv 8,5 ilerde gelebilir. Klasik yönetim yıldan yıla grup kanal ekleyip kabuğuna çekiliyor. En güzel hareket discovery gurubu nun kanalları olmuştu. Açıkçası bu sene getirilen gurup kanalları maliyeti düşük ve pek izlemesi olmayan yayınlar toplasanız 1 saat anca izlemişimdir. Şahsen yapılacak iyi hamle eurosport 2 hd gelmeli ve BBC hd yayın yapan yayınlar gurup halinde getirilmelidir. Viasat explorer ve diğer sd yayınlı kanalların hd leri getirilmelidir.Şu an kablo tv yi (teledünya)yı ayakta tutan eurosport discovery gurûbu ve Fox gurubu yayınlarıdır. Olmasa çok abone kaybedecektir.Muakkak bir kaç hd Avrupa kanalı altyazılı hatasız olarak getirilmeli ve muakkak BBC yayınları getirilmelidir. Görüntü kaliteleri muazzam insanın moralini düzeltiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır kablonet çok istikrarsız. hız çok dalgalanıyor. akşamları berbat. yer y.bosna/ist.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Benim kutuda Sinyal yüzdem 56, Kalite de 83 gözüküyor. Sinyalin düşüklüğünü anlıyorum, 4 odada birden analog kablo tv var, o yüzden düşük. Ama Kalite yüzdesini yükseltmek için yapabilecek bir şey yok mudur?

    Ya da şöyle söyleyeyim, 83 çok kötü bir değer midir? 83'ten 98-99'a çıksa gözle görünür bir fark olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebrocode -- 14 Nisan 2017; 16:01:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan ,merhaba açıklama için teşekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    Şu an eklenmez gibi duruyor, teve2 yayın gurubu önemseniyor çokça teklif gönderilmesine rağmen adım atmıyorlar.Tv8,5 a2 hd kablo lisansı yok şuanlık mümkün değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...kablo tv şebekesinden rtl ve rtl-2 erotik yayın yaptıkları içinmi çıkartılmışlardı?...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 14 Nisan 2017; 22:13:1 >
  • 
Sayfa: önceki 14151416141714181419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.