Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (610. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.159
Cevap
275
Favori
3.120.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üyelerin bir kısmı yeni kanalları bekliyordur bence.Zamanında bu konuda Anımal Planet ,Discoveryler baya isteniyordu.

    Sonuçta zevk işi şuan sadece belgesel kanalları var.Yeni kanallar eklendikçe taliplisi çıkar zamanla diye düşünüyorum.
  • 410 mhzde bu 5 kanal discoveryler gelirken ankara'da vardı. şifreli yayın yapıyordu biz yayını göremiyorduk. kanallar eklenince 410 mhzde yayınsız şekilde durmaktadır. sinyal yok bir kısmı da geçersiz servis şeklindedir. şu an için bir kanal eklenecek gibi gözükmemektedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenovo1


    quote:

    Orijinalden alıntı: electROck35

    quote:

    Orijinalden alıntı: lenovo1

    Discovery network kanallarının üst pakette olması gayet doğal bence, Te
    ledünya' yı kötülüyorsunuz iyi hoşta, Digitürk'te 4 lira fark ödeniyor ok ama giriş paketi+4 yani hiçlik+4 TL:) Kıyaslamaları genele vurup yaparsak çok daha adil olur bence..

    Discovery Networks kanallarının gelmesine sevindim, özellikle de Investigation Discovery ve Animal Planet'i Teledünya'da görmek güzel. Hatta küçümsenen üst paket kanalları, beş kanal gibi gözüküp içerik olarak iki kanala denk düşen Sinema Tv paketinden daha verimli bence.

    Teledünya üst paket fiyatını Digiturk'e ödersen EXTRADAN aşağıdaki kanalları izleyebiliyorsun. yani Teledünyadaki normalde izlediğiniz kanalların neredeyse hepsi Digiturk'te aynı paraya var bide üstüne ek olarak aşağıdakiler var. O yüzden sadece 4 kanal içeren ve uzunca bir dönemde sadece birkaç kanal eklenecek üst paket çok pahalı, Digiturk ucuz artık Teledünya'dan. Aşağıya National Geographic, Discovery gruplarını ve normal diğer kanalları yazmadım amaç sadece aradaki farklar görünsün.

    Show TV HD
    İz TV HD
    Fashion TV HD
    NTV Spor HD
    Sports TV HD

    MGM Movies
    Turk Max
    Show Max
    Show+ Plus
    Home TV
    E! Entertainment
    Fashion TV
    Style

    İz TV
    The History Channel
    The Biography channel
    Crime & Investigation Network
    Zone Reality
    World Travel Channel

    VH 1
    Mezzo
    MCM Top
    28 adet dijital müzik kanalı

    JoJo
    Planet Çocuk

    Beşiktaş TV
    Galatasaray TV
    BursaSpor TV

    13 adet interaktif kanal

    Amacım uzatmak değil ama Vh1, mcm, mezzo, show plus, bio-crime, zone realty, history channel hatta style network giriş paketinde değiller bunun altını da çizelim o halde.. Çok yakın bir geçmişte tnt'yi sinema paketinden satan bir şirketten bahsediyoruz:D

    Animaux, escales, encyclo, russian travel guide , turkce ses seçeneğiyle bbc hd altyazılı olarak izleniyor olması ve teledünya'ya özel kanalların arasında olması da çok güzel bence.

    Digitürk'ün kalitesine iş bilirliğine asla bir şey diyemem. Ama teledünyayla ortak kanaları kıyasladığımızda bir tek 3 discovery kanalı konusunda ucuz olduğunu görüyoruz. Ortak olan (ulusal kanallar hariç) bir çok kanal giriş üzeri paketlerde, örneğin yabancı haber kanalları, çocuk kanalları, national geographic wild hd...

    Sokaktaki insanlara sormak lazım birde digitürk'ün ucuzluğunu :))

    4 kanalla üst paketi başlatmaları gerçekten komik oldu, çılgın teledünyacıları yinede seviyorum:D

    O zaman şöyle söyleyelim Teledünya'nın neredeyse hepsi (Mekke, Arabistan, dini kanalları kasdetmiyorum ) + National Geographic grubu + Discovery grubu + önceki mesajımda bahsettiğim oldukça iddialı kanallar = 19,99 TL Digiturk'te...
    Temel paket (11,99) + belgesel paketi (4) + eğlence ve müzik paketi (4) = 19,99 TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    sen beklemeye devam et. beklerken kök salabilirsin dikkat et.

    bu arada bazı forumlarda üst paketin iptal edileceğinden bahsediliyor. şubat sonuna kadar yeterli üst paket heveslisi bulamazlarsa fiyatlarda ve paket sisteminde değişiklik olacakmış.

    bence kimse ne sinema ne de üst paket alsın bu arada. beklemede kalmak en iyisi gibi görünüyor. gidişata göre iptal veya ekleme yapmayı düşünmeli. zaten birkaç hevslinin dışında da abone olan yokmuş. td merkezindeki memurlar büyük hayal kırıklığı yaşıyorlarmış.

    arkadaşım...internet üzerinden bazı forumları inceledim ve teledünyanın şubat ayının sonuna kadar abonelerinden yeterli talep gelmezse şayet üst paketini iptal edeceğini belirten açıklamalarını göremedim...haber doğruysa paket ve fiyat sisteminde değişiklik gerçekleşebilir...teledünya full hd paket abonesiyim ve bütün şifreli kanallarına erişebiliyorum...sinema tv kanalları kaliteli yayın yapıyor...discovery serisi ve animal planet belgesel kanalları idare ediyor...teledünya üst paketine yeni ve kaliteli yerli-yabancı kanallar ekleneceği zaman taleplerin artacağına inanıyorum...bekleyelim bakalım...şimdilik üst paket satın alanların sayısı yeteri derecede olmayabilir,fakat önümüzdeki aylarda yeni kanallarla beraber sayının yükseleceğini düşünüyorum...yetkililer yenilikler gerçekleştirmek istiyorlardır...inşallah şimdilik hayal kırıklıkları yakın zaman sonra yerini sevince bırakır...bilgilerinize sunarım...
  • minika 2(minika çocuk) uyduda test yayınına başlamış
    yakında getirirler bunu üst pakete
  • Haber bile vermeden kabloludan discovery i kaldırdılar, zam yaptıkları halde neden şimdi geri almıyolar anlamak mümkün değil. Bir kurumda halkını delirtmeden bir iş yapsın şu ülkede yahu.
  • Zaten müşterinin digital yayına geçmesini istemiyorlar mı?Bir çok ülke digital yayına geçti bile.Bu yüzden eklenmiyor olabilir artık analog dönemi kapandı.
  • Benim seçme hakkım ne olacak ben mecburmuyum onların isteklerine boyun eymeye 3 tane tv var bizde hani birine bağlıyayım ben o kutuyu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Nex cihazlara yüklenen otomatik yeni versiyon ile kanal kaydetme kısıtlaması getirilmiş durumda. Zaten şifreli kaydip başka platformlarda izleyemediğimiz görüntülere birde kaydetme yasağı gelmiş. Örneğin bugün bana yeni bağlandı sabah daha TV8 i kaydederken demin cihazı kapatıp açtım güncelleme yaptı ve sürekli donmalar başlamasına ek olarak TV8 de bu kanal kaydetmeye izin vermiyor diyor.

    Okadar araştırmacı biri olmama rağmen hayatımın ikinci hatasını yaptım sanırım teledünya ile sözleşme yaparak keşke sözleşmesiz alsaydım. İçim rahat değil şöyle oh be diyemedim nedense hep bir burukluk mevcut.


    hiç mi kayıt yapılamıyor artık....hiç mi kayıt yapılamıyor artık....
  • Yapılıyor yapılıyorda yeni yazılımda HDD seçmeye ve kanal ayırt etmeye başladı. Eskiden her kanalı kaydederken şimdi TV8 i kaydetmiyor örneğin izin verilmiyor diyor. Birde mesela ATV yi usb belleğe kaydederken, harici hdd ye kaydedemiyorum falan. saçma sapan şeyler. Yeni yazılımı hiç beğenmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

    Zaten müşterinin digital yayına geçmesini istemiyorlar mı?Bir çok ülke digital yayına geçti bile.Bu yüzden eklenmiyor olabilir artık analog dönemi kapandı.

    Analog dediğin yayından 9 lira ücret alıyolar bilmeden yorum yapma
    Sahi üst pakete yepyeni! kanallar eklendimi:)
    Bekle sen bol taahhütlü kampanyalar geliyor:)
    Eminim en önden sen atacaksın imzayı:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardazzi -- 10 Ocak 2012; 4:57:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartilkisi

    arkadaşlar...full hd temel,üst ve sinema paketi teledünya ve 5 mbps limitsiz uydunet faturam yeni yılda toplam 101,60 TL gelecekmiş...türksat müşteri servisinden öğrendim...bilgilerinize sunarım...saygılar...

    sen kafamı buluyorsun burdakilerle!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Yapılıyor yapılıyorda yeni yazılımda HDD seçmeye ve kanal ayırt etmeye başladı. Eskiden her kanalı kaydederken şimdi TV8 i kaydetmiyor örneğin izin verilmiyor diyor. Birde mesela ATV yi usb belleğe kaydederken, harici hdd ye kaydedemiyorum falan. saçma sapan şeyler. Yeni yazılımı hiç beğenmedim.

    teşekkürler.birde henüz kutuyu almadım, alınca yazılımı güncellememe gibi bir şansımız varmı? şu andaki sürümün kodunu yazarmısınız?
  • Teledunya ve turksatin hicbir sayfasi acilmiyor bende mi boyle yoksa kullanabilen varmi?
  • Arkadaşlar Teledünya Next kaydedicili cihaz ile harici hard diske sınırsız kayıt yapılabiliyor(örneğin samsung hdd)her kanal her türlü usb kaydına açık.Kaydettiğiniz görüntü her türlü dijital ortamda oynatılabiliyor.Henüz dün akşam arkadaşımın receiverında bizzat deneyimledim.Güzel bir cihaz.Cihazın aynısının uydu versiyonunu firma üzerinden almak 400 TLnin üzerinde bir bedeli gözden çıkarmak demekmiş bu arada...Sorunlar yazılım ya da seçili yanlış özellik kaynaklı olabilir.
  • Yine turksat operatorlerinde bir sorun varmis.

    ABONE yazıp 5126 ya yollayın biz sizi arıcaz dediler.İnsallah ararlar...
  • arkadaşlar Pozitek 1600 c hd set top box kullanıyorum ve televizyon izlerken ara sıra ses sadece soldan geliyor. kutuyu fişten çekip tekrar açınca düzeliyor sorun. böyle sorun yaşayan var mı acaba kutu mu arızalı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 10 Ocak 2012; 14:49:18 >
  • arkadaşlar...teledünya yeni şifreli üst paketine belgesel kanallarından sonra bakalım daha başka hangi yeni kanalları ekleyeceklerini zaman içinde inşallah göreceğiz...paketi kesinlikle genişletlemeleri gerekiyor...
  • star kanal dhdde gelse aydın doğan butun kamnalları sddsmart a mı almış
  • kesinlikle üst pakete animal planet hd, discovery hd, star hd, kanal d hd eklenmeliii bunlar olmadan hiç bi çekiciliği yok sd yayınlarla....
  • 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.