Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1464. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.154
Cevap
275
Favori
3.119.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14621463146414651466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dost Tv den boşalan kanal numarasına eklenecek?

    41. sıra nedir ya. Bu sıra boşaldı diye sevinmiştim, yine yerel kanalla doldurdular üst sırada boşalan yeri.

    Bu tarz kanalları biraz daha alt sıralara atsalar nasıl olur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Bence bi arıza kaydı bırak cihazın eski değilse baksınlar EPG bilgileri güncel çalışıyor normalde.
  • Keke kolay değil hemen kanal eklemek çok prosedürü var ekleme yaparsın sonra başka bir sorun olur çıkarırsın bide onunla uğraşırlar oyüzden ince eleyip sık dokuyorlardır.
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    Arıza kaydı aç kekee adamların ekipleri ücretsiz çalışıyor yaa raat olun
  • Bak şimdi keke iyi güzel burdan yazalım çizelim ama herşeyi firmaya maal edemeyiz. Bi kanal eklemek öyle hadi bakalım .. kanalı gel benim platformunda yayın yap demeyle bitmiyor. Bunun karşılıklı anlaşması var kanalın platformu talep etmesi veya platformun kanalı talep etmesine göre değişen anlaşma seçenekleri var. RTÜK var, yayın lisansları denen resmiyet var yani şuan konuşulan "çanakta olan kanallar neden Kablo tv de yok" mantığı bir tek bizim aklımıza gelmiyor emin olun. O adamlarda bunu yazılanları okuyup "aa neden çanakta olan kanal bizde yok hiç aklımıza gelmedi" demiyorlar emin olun zaten Türksat uyduları sayesinde diğer firmalar ve kanallar var unutmayınn.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Başkan onların bi fatura düzenleme prosedürü var istersen ÇM ara anlatırlar detaylı
  • Türksat A.Ş. Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısının Tanıtımını IBC Fuarı'nda Yaptı



    Türkiye’nin tek uydu ve kablo TV operatörü Türksat A.Ş., Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenen Dünya’nın önde gelen yayıncılık fuarları arasında yer alan IBC fuarına katıldı. 



    Amsterdam RAI’de 15 Eylül 2017 Cuma günü açılışı gerçekleştirilen IBC 2017 fuarında Türksat A.Ş., 5 numaralı salon C010 no’lu stantta yerini aldı. Fuarda, 2017 yılının son çeyreğinde pazara sürülecek olan Türksat ve ZTE ortaklığı geliştirilen “Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısı”nın tanıtımı da yapıldı. 



    Tanıtım açılış konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Türksat AŞ Genel Müdürü Cenk Şen,  "Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısı" ile ilgili bilgilendirme yaptı.



    Tanıtımını yaptıkları ürünün diğer alıcılardan farkının hem internet hem de kablo görüntüsünü kullandığını söyleyen Şen, "Mümkün olduğu kadar kullanıcı için kolay bir alıcı yaptık. Bu yeni sistemde kullanıcı artık tek kumanda ile televizyonu açıp kanalları değiştirebilecek. Ayrıca tuşlara basmadan ve kumandayı televizyona yöneltmeden sesli olarak başka bir kanala geçebilme imkanı olacak." dedi.



    Bunun ilk ürün olduğunu ve üzerinde daha da yeni gelişmeler yapacaklarını kaydeden Şen, "Ürünü yapmadan önce yaptığımız pazar araştırmasında en önemli sorunlardan olan kullanıcının kanalları değiştirirken bekleme süresini azaltmaya çalıştık. Şu an ürünümüzün içeriği ile ilgili bazı telif haklarını almak için çalışmalarımız var. Acele etmeden ne zaman müşterinin hizmet kalitesine geldiğimizi anladığımız zaman ürünü piyasaya süreceğiz." diye konuştu.



    IBC 2015 fuarı 19 Eylül 2017 Salı günü sona erecek. 



    https://www.turksat.com.tr/tr/etkinlikler/turksat-yeni-nesil-interaktif-kablo-tv-alicisinin-tanitimini-ibc-fuarinda-yapti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SK8KEMAL ,bu kanal bana zaten hıtap etmez! Açmamla kapamam bir oldu? 👍😉
  • arkadaşlar piccollo 3in1 plus CI amazon.de den almayı düşünen varsa diye yazıyorum.sakın almayın

    toplamda 3 ay geçmeyen kullanımda HDMI çıkışı bozuldu
    kumandası bulunmuyor ve sert tuşlar
    son çıkan 2 yazılımda card çalışmıyor
  • Biz hangi kanallari konusuyoruz o hd bu hd gelsin dioruz geken kanal kanal 16 goruntu balcik gibi bi de 41. siraya almislar saka gibi 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teledünya yonetimi kalite anlayışı sıfır ,gerçekten dogru biz ne yazıyoruz ne ekleniyor!
    hatta ve hatta bu platformun ömrüde kablo anaog tv gıbı olura ilerde şaşmam!
    Türksat boş işlerin peşinde anlaşılan bu ,yazık gerçekten herkez kalıte pesinde ama bu kurumda bu gözükmemekte.yonetım istıfa etmeli bu platform yabancı kuruluşun elinde olsa kalıte gelir ,aklıma ilk gelen sky gurubu 😀😀😀 bak bu platformda hangi kanallar olur.kimsede 10 ,15 tl nin lafını yapmaz düzgün kaliteli iş yapılırsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 23 Eylül 2017; 20:36:52 >
  • Yabancı kuruluşun eline geçince daha iyi olur tezi Türkiye'de çalışmıyor maalesef. Digitürk örneği var daha yeni. Bein'e satıldı aboneler eski Digitürk günlerini arar oldu. Fiyatlar fahiş oldu. Mevcut yönetimin bu işi beceremediği doğru. İş bilen kişilerin göreve getirilmesiyle çok kolayca çözülebilecek bir sorunu yabancıya satarak falan çözmeye çalışmak çok akıllıca gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    Yabancı kuruluşun eline geçince daha iyi olur tezi Türkiye'de çalışmıyor maalesef. Digitürk örneği var daha yeni. Bein'e satıldı aboneler eski Digitürk günlerini arar oldu. Fiyatlar fahiş oldu. Mevcut yönetimin bu işi beceremediği doğru. İş bilen kişilerin göreve getirilmesiyle çok kolayca çözülebilecek bir sorunu yabancıya satarak falan çözmeye çalışmak çok akıllıca gelmiyor.

    arkadaşım...dijitürk katar şirketi beinmedia satıldı şayet ingiltere firmasına misal vereyim sky-england satılaydı bence kesin yeniliklerle coşardı...kablo tv bence mutlaka avrupa şirketin yönetimine devredilmeli...meşhur astra uydusunun üzerinden almanya,ispanya,avusturya,hollanda gibi gelişmiş ülkelerin kaliteli şifreli platformlarını sharing yöntemiyle uydu alıcım ve televizyonumun kombinasyonuyla seyrederim müthiş yayın akışı mevcut kaliteli görüntü vardır...ülkemizin kanallarınında avrupalılar gibi muhteşem görüntü ve yayın akışıyla gözlerimizi şenlendirmelerini isterim...
  • Sansur oldugu surece artik televizyonculuk adam olmaz. Millet sansursuz internet platformlarina yoneldi.Gelecegin yayinciligi orda. Blue tv gibi.Biraz once yeni bir Turk dizisi(7yuz) izledim. TV de yayinlanmasi mimkun degil. RTUK sayesinde TV izlenmez hale geldi.Bazen gulmekten kopuyorum. FOX tv Shameless dizisinin Turk versiyonunu cekmis. Dizideki escinsel karakteri baskasinin karisiyla ask yasayan adam karekterine cevirmis.Neden bizim aile yapimizi o daha uygun. Ne reziliz ya... Televizyon bitti. 2 tane Avrupa kanali kalmadi. Neymis geceleri erotik yayin varmis. Izleme kardesim. Zorla mi izletiyolar. Ki izlemeyenler daha sapik oluyorlar o ayri... Birkac isguzar cikip sikayet ediyor. Ondan sonra neden sadece Çin kanali var Arap kanali var diyoruz... Ne olacakti ki?.. HBO mu gelecekti? Özetle insanlar artik sansursuz yayin izliyor internetten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir June8 -- 24 Eylül 2017; 1:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül de yeni kanal eklenecek diyenler bu kanaldan mı bahsediyordu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan şirket Avrupalı olmuş Arap olmuş fark etmez. Mesela Vodafone örneğini vereyim avrupalı olarak. Satın aldığında Turkcell'in arkasından ikinci konumdayken şu anda Türkiye'de Türk Telekom'un arkasından sonuncu telefon operatörü haline geldi. Ama dünyada ve birçok avrupa ülkesinde Vodafone oldukça iyi bir marka. İşin özeti Türkiye'ye gelen yabancı şirketler bir anda Türk şisrketlerinden daha aç gözlü oluveriyor. Yabancı şirket yerine adam gibi bir Türk şirketini yeğlerim.
  • yeni interaktif cihaz bu.

    http://www.zte.com.cn/global/products/cocloud/201707261551/201707261607

    türksat özellikleri kısıtlamazsa iyi duruyor.
  • Türksat neyi kısıtlamadıki, bu cihazıda kısıtlamasın ,kısıtlamazsa bu işe şaşarım.😉😉👍

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...kablo tv şebekesinin acilen ülke yönetiminden çıkarak özelleşip kaliteli herhangi firma tarafından satın alınmasını dilerim...interaktif cihaz özelliklerinin daha fazla gelişip müşterilerini memnun etmesini isterim...uydu ve iptv üzerinden beğeniyle izlediğim axn cinemax canal+ hbo sky sport mcm europe vh-1 music boing channel victoria secret tv jasmine tv gibi dünyaca meşhur şifreli kanalların platforma eklenmelerini arzularım...
  • 
Sayfa: önceki 14621463146414651466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.