Şimdi Ara

KABA-TAŞ...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KABA-TAŞ...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 5 Mart 2015; 13:27:49 >

• Abdülkadir selvi kendine gelen talimatı tam anlayamamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopyala yapıştırı bile becerememiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://superhaber.tv/basin-tarihinde-bir-ilk-15-kose-yazarindan-tek-baslik-dilinizkabavicdaniniztas-17215134

yargıdan korkmayın bu kadar kiminiz vekilliğe soyundu ama kurtarmaz.
  •  KABA-TAŞ...!!!

KABA-TAŞ...!!!

KABA-TAŞ...!!!

• atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Bunları başbakan mı söylemiş göremedim sokakta kim olduğu belirsiz biri.Hangisi önemli? Üstelik sosyal medya olayına girmiyorum kaç tane ak troll böyle haberler yapmıştı karşıya yıkmak için.

• çok güzel iş.onurunu satıyorsun,parasını alıyorsun.
  • Kabataş'a inanan kaldı mı artık ?
  • Bu başlıkları zamanında yalanı söylerken atsalardı bir derece mantıklı olurdu. Bu yazıcılar(malum gazetecilik yapmıyorlar) gelen emirleri yerine getiriyorlar. Şimdi yalanları ortaya çıkınca ne yapacaklarını şaşırdılar. Kolay değil o yalandan az beslenmediler.
  • Ama o olay yalan değildi, bende izledim mobese kayıtlarından. Ellerinde kamçılar olan, g-string giymiş, vücutları dövme dolu, kafalarında bandana olan 1500 iri kıyım erkek sırayla idrarlarını yaptılar, yetmedi büyük tuvaletlerini yaptılar, yetmedi kadıncağızın üstüne kustular.

2 girls 1 cup'ın 1500 man 1 kabataş versiyonu gibiydi.
  • Bazı olaylar birazda insanların ibret alması için gerçekleşir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    beyaz tv kimin onu da yazsana ayrıca kabataş yalanı için fikrin ne ?

referansa bak hepside akp yandaşlarının tv kanallarıyla twitter hesaplarının goygoy yaptığı resimler paylaşımlar
    nerde arkadaşım @chp_online gösterde bakalım chpnin sayfasımı yoksa bir aktrollün uydurma paylaşımlar yatığı troll bir hesapmı
    beyaz tv yi söylemeye gerek bile yok..
  •  KABA-TAŞ...!!!

Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Abdülkadir Selvi, suçlarının bir kadına yönelik tacize dikkati çekmek olduğunu vurguladı. Selvi, saldırıya uğradığını iddia eden ancak ortaya çıkan görüntülerde bu konuda hiçbir delile rastlanmayan Zehra Develioğlu için "Sanki cinayet işledi" ifadesini kullandı.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/turkiye/abdulkadir_selvinin_kabatas_savunmasi_zehra_sanki_cinayet_isledi-1307114

Arsızlığın, aymazlığın, yüzsüzlüğün, riyakarlığın, edepsizliğin, vicdansızlığın, yandaşlığın, yalakalığın, ahlaksızlığın bu kadarına da pes. Adamlar her türlü üste çıkmaya çalışıyorlar. Ben bu yaratığa şimdi güzel laflar söyleyeceğim de haketmiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumi Ori -- 6 Mart 2015; 10:02:27 >

• bu cumaya cikiyor goruntuler herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auroth

Kabataş'a inanan kaldı mı artık ?

kendi aralarında inanıyorlar işte,
    isterlerse inanmasınlarda görelim
    acıyorum o başlıkları atanlara :)
  • Bu arkadaşlardan birisi bir kaç ay önceye kadar BİZİM VERGİLERİMİZDEN MAAŞ ALIYORDU.Haram zıkkım olsun inşallah bir yakınından çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.