Şimdi Ara

k850-c902

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kardeş bu konu daha önce bir kaç defa açıldı zaten.

K850i yi tercih etmelisin çünkü en büyük artısı xenon flas ve ekranı daha büyük C902 den.
    Yanlız sıfırını bulamazsın kolay kolay 2. el bulursan al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

Kardeş bu konu daha önce bir kaç defa açıldı zaten.

K850i yi tercih etmelisin çünkü en büyük artısı xenon flas ve ekranı daha büyük C902 den.
    Yanlız sıfırını bulamazsın kolay kolay 2. el bulursan al.

• mesela n73dede led flash var ama k790 u ikiye katlıyodu bu c902 deki öyle olabilirmi ??
  • quote:

tr_karizma_54

mesela n73dede led flash var ama k790 u ikiye katlıyodu bu c902 deki öyle olabilirmi ??

kardeş sen ya telefondan anlamıyorsun yada nokia hayranlığı var! N73 ün led flashının K790i ye 2 bastığını ilk defa senden duydum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

tr_karizma_54

mesela n73dede led flash var ama k790 u ikiye katlıyodu bu c902 deki öyle olabilirmi ??

kardeş sen ya telefondan anlamıyorsun yada nokia hayranlığı var! N73 ün led flashının K790i ye 2 bastığını ilk defa senden duydum!

• göz var nizam var nedemek anlamıyosun benm gibi karşılaştırma yaptınmı yok o yüzden gerreksiz şeyler yazmayın

he bak c902 konusunda belki haklı olabilirsin ama bunda haksızsın

bu zamana kadar da nokıanın 3310 gibi basit modelleri hariç sadece n73 kullandım nokıa hayranlıgı yok yani şu an k850 kullanmaktayım
    t230 t610 w550 w580 w700 w800 w810 k750 w850 w910 k770 k790 k810 ve k850 modellerinin hepsini kullandım belki aklıma gelmeyen de vardır ama dediğim nokıanın sadece renkli ekranlı n73 kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord__of_darkness -- 4 Temmuz 2009; 19:56:31 >
  • lan okan allah seni davul etmesin:))

bilmiyonmu se. herzamanki gibi flashın gücünü düşük tutuyor modlayınca k790 n73ün flashını 2-3e katlıyor tamam n73ün flashıda iyi ama orjinalinde dahi k790ı geçemiyor...

gece çekimlerinde k790 n73den daha iyi bir model karşılaştırmaları mevcut :)) bunu başkası dese neyse dicemde se.lerin modifiyesindende anlıyon sistemindende :) ama niye böyle tongaya düştün onu anlayamadım:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

lan okan allah seni davul etmesin:))

bilmiyonmu se. herzamanki gibi flashın gücünü düşük tutuyor modlayınca k790 n73ün flashını 2-3e katlıyor tamam n73ün flashıda iyi ama orjinalinde dahi k790ı geçemiyor...

gece çekimlerinde k790 n73den daha iyi bir model karşılaştırmaları mevcut :)) bunu başkası dese neyse dicemde se.lerin modifiyesindende anlıyon sistemindende :) ama niye böyle tongaya düştün onu anlayamadım:D

Ya mustafa abi
    msnde de açıkladıgım gibi durum aynen öyle ben n73me deyken flash o derece patlıyodu ama sesi azdı sonra sesi çok çıkar dediler versiyon atılcak dedi telefoncu iyi dedim attı düz n73 oldu müzik tuşuna basınca kısayollara girmeye başladı tel sesi ama acayip artmıştı o led flash da baya bi düştüydü sanrım versiyon farkından böyle büyük farklılıklar oluyo ama dediğim gibi k790 la karanlık odada denedik arkadaş sıfır almıştı k790 ı durum bu
    birde demişssinki modlayp flashı artırabiliyosun o sadece benm bildigim UIQ3 tabanlı telefonlarda var yani db2020 lerde vs. yok öyle bi gelişme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord__of_darkness -- 4 Temmuz 2009; 20:22:50 >

• tr_karizma_54 Sana cevabı m35 vermiş benim bişey dememe gerek yok. Bu arada gereksiz konuşan benmiyim yoksa senmi biraz düşün istersen! C902 konusunda da bu konudada düşünmeden laf ettiğin bariz!
  • tamam herşeye eywallah siz haklısınız da
    k790 ı modlayıp flashını yükseltmek diye bişey var mı yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord__of_darkness -- 4 Temmuz 2009; 20:30:02 >
  • benim bildigim var...

k850de yapılabiliyor böyle bişey kesin eminim... db2020 degil o ama db2020lerdede yapılabilir çünkü flashın gücünü bir sistem dosyası ayarlıyor...
  • quote:

benim bildigim var...

k850de yapılabiliyor böyle bişey kesin eminim... db2020 degil o ama db2020lerdede yapılabilir çünkü flashın gücünü bir sistem dosyası ayarlıyor...

okadar telefon modladım ilk defa duyuyorum hayırlıs he belki lef flashlı olanları light effects lerle artırılabilir ama xenon hiç sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_karizma_54

quote:

benim bildigim var...

okadar telefon modladım ilk defa duyuyorum hayırlıs he belki lef flashlı olanları light effects lerle artırılabilir ama xenon hiç sanmıyorum

msn.dende dedim gibi böyle şeyleri sistem belirler aynı akusticlerde oldugu gibi...sen oynarsın herşey degişir usta eller bunuda yapıyor bize sadece hazıra konmak düşüyor şimdilik...
  • buarada arkadaşa önerimide yapayım ben olsa k850 alırım... çünkü c902.yi elime alıp kullandım daty.de tuşları biraz sert geldi mesaj yazan birisine ters gelir o telefon... ayrıca ekranı 2 inç. k850ninde fazla büyük degil ama en azından 2.2 inç :)

fotograf iler ön plana çıkan bir telefon için en az 2.4 inç olması gerekir reseim çekerken detayları görerek çekmek çok önemli çünkü...
  • K850i.

Xenon flaş ve daha büyük ekrana sahip.
  • c902 ise k850 ye göre daha ince daha zarif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord__of_darkness -- 4 Temmuz 2009; 22:17:36 >
  • C902'de Xenon flaş yok, K850i'nin kalın olmasının birinci etkeni de o zaten. Çünkü Xenon flaşın çalışması için gereken enerji kondansatörde toplanır ve bu da makineyi haliyle kalınlaştırır, mesela Xenon flaşlı incecik bir telefon veya fotoğraf makinesi bulamazsınız. Ayrıca, C902'de ekranın her iki tarafında, toplam 8 tane dokunmatik tuş var kamerada kullanılan.
  • evet o dediğin kondansatörleri eski k790 ınımın kasasını değiştirirken telefoncu yanındaydım ve görmüştüm sordugumda flashı çalıştırıyo demişti. zaten onlar olmasaydı ince olucak bir telefon k790 arkada koskoca ikitane kondasatör var
  • k850
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.