Şimdi Ara

K-Project (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baktım ama sanırım animenin konusu açan olmamış, atmosferi çok güzel bir anime tavsiye ederim

Yashiro Isana adlı lise öğrencisi normal hayatını sürdürürken bir gün serseri tipli kişilerden oluşan bir çete tarafından kovalanır. Yashiro'nun köşeye sıkıştığı anda ise Kurou Yatagomi adlı kişi gelerek Yashiro'yu kurtarır. Yashiro kurtulduğuna sevinirken bir anda Yatagomi'nin kendisinde kılıç doğrultmasıyla şaşkına döner. Yashiro'ya çok benzeyen biri önemli birisini öldürmüştür ve bu nedenle Yashiro farklı kişiler tarafından aranmaktadır.

Bölüm Sayısı : 13 / 13

K-Project (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 3 Temmuz 2015; 21:19:24 >

• Gerçekten çok güzel bir seri finali ayrı bir duygusaldı.

Bu arada yeni sezon 2015 güz sezonunda geliyormuş iyi haber diye buna denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: savagecharmer

Gerçekten çok güzel bir seri finali ayrı bir duygusaldı.

Yeni sezon olacağını bilmiyordum hocam senden duydum gerçekten çok iyi oldu bu haber Tokyo Ghoul'un etkisinden hala çıkamamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nagato Rinnegan

quote:

Orijinalden alıntı: savagecharmer

Gerçekten çok güzel bir seri finali ayrı bir duygusaldı.

Yeni sezon olacağını bilmiyordum hocam senden duydum gerçekten çok iyi oldu bu haber Tokyo Ghoul'un etkisinden hala çıkamamıştım

Aynen ya tokyo ghoul'un etkisinden bende kurtulamadım onun 3.sezonuna ocak 2016 diyorlar ama henüz resmi bir şey yok

• İlk bölümün başındaki müziği duydukça kendimden geçtiğim anime.

Bir dakika... Sözlük değil ki burası ?!..

2. sezonun ne ile olacağını tartışabiliriz hocam. Yayınlanması 1 yılı aşan ve İnternete düşeli yaklaşık 3-4 ay olan K: Missing Kings'de
    Shiro'nun ölmediğini
    görmüştük. Öyle olduğunu farzedersek, buradan konu nereye gidebilir?.. K: Memory of Red'deki Kırmızı klanın geçmişini veya K: Days of Blue'daki Scepter 4'ün günlük yaşamını konu alabilir. Veya Stray dog story ile Yatogami Kurou'nun yaşantısını anlatabilir. Çoğu kişi kırmızı klana kilitlenmiş olsa da, K SIDE:BLUE adlı noveli yarım yamalak da olsa okumuş biri olarak, Mavililerin de epey canlı ve komik bir hayatı olduğunu söyleyebilirim. Okuduğum novelde biraz da şu Damocles'in kılıcının gücüne ve mavi klandakilerin kendi kendilerine yaratabildikleri sanctuary dedikleri koruma alanına değiniliyor. Okuduğum betimlemeleri kafamda kurduklarımla -animede gösterilirse- gösterilecek olanlarla karşılaştırmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdeniz1997 -- 17 Ağustos 2015; 0:09:18 >

• 7 Kral var animede biz 1-2-3-4 ve 7. kralı gördük muhtemelen yeni sezonda görmediğimiz kralların üstünde duracaklar 5. ve 6. yani.
  • Kan yok kemik yok kül yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K - Return of Kings olarak 2.sezon yayına girdi arkadaşlar. Aksiyon kaldığı yerden devam.
    Grafikler iyiden iyiye cilalanmış.

K-Project (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 7 Ekim 2015; 19:12:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

K - Return of Kings olarak 2.sezon yayına girdi arkadaşlar. Aksiyon kaldığı yerden devam.
    Grafikler iyiden iyiye cilalanmış.

K-Project (Ana Konu)

aynen hocam yeni bölüm çıkmış izleyeceğim birazdan ama mikoto yu nasıl bağlayacaklar acaba

• Konusu vardı yalnız, hayret Akuma nasıl atlamış.

http://forum.donanimhaber.com/m_63080481/mpage_0/tm.htm
  • 3.bölüm çıktı adı ''Kısmet''. Grafikler hala çok janjanlı. Gel gör ki 1.seriyi hatırlayamadığım için kim neydi anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

3.bölüm çıktı adı ''Kısmet''. Grafikler hala çok janjanlı. Gel gör ki 1.seriyi hatırlayamadığım için kim neydi anlaşılmıyor.

Ayni durumdayim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1. seride olay Yashrio İshana üstünden gidiyor ancak o aslında Yashiro değil Yashiro'nun bedeni renksiz kralın bedeni ama ruhu Adolf K. Weismann yani gümüş kral. renksiz kral önce baştaki kırmızı klanın uğruna bir çok şey yaptığı üyesini renksiz kral öldürüyor ve yukardaki gümüş kralın yaşadığı zepline gidip onun bedenini ele geçirip onu aşşağı atıyor bu arada neko yani Yashiro'nun yanındaki kedi kız onu renksiz kral bedeninde buluyor ve onun hafızalarını değiştiriyor ona Yashiro İshana adında yeni bir hayat veriyor tabi 1. sezon finalinde bu durumu açıklıyor ve 2. sezonda Yashiro, Adolf K. Weismann olarak dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 25 Ekim 2015; 11:56:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.