Bir zamanlar Hitmacine Evde Oturuyormuş.Bir Bayram Günü Torunu Para İstemek İçin Elini Öpmeye Gelmiş,Torunu da Frec Konuşmalar Frec: OoOoO BayRamın Kutlu Olsun Hitmachine Dede Hitmachine Dede : Seninde Yavrucum Paramı İstemeye Geldin ? Frec : Evet Dede +8MD Alıcam da Para Lazım Hitmachine Dede : Yavrucum Bu Aralar Biraz Sıkıştık,Anneannene +8Complate Almaktan Para Yoksulluğu Çektik O Yüzden +8Raptorumu Sattım Frec: Yapma Dedeee Ya Gitti Desene Benim Vs +8MD Alırım Die Söz Vermiştim Hitmachine Dede : Sorun Değil Yavurucum Sana 15-20Gb Alırız Alırsın +8MD 'ni Frec:Vallamı Dede Çok Sağol Yaw
Kunt'un Bir Zamanlar Yaşlı Hali Ve Karısı BisBufferim'Dir
Kunt: Eeee Hanım Kurban Bayramı Geldi Çattı Bayramlaşalımmı ? BisBufferim: Tabi bey Ama İlk Önce Kurban Keselim +8MD lerin Nerde ? Kunt: Ya Ben Onları Sattım Troll Almak için BisBufferim: Tühhh Allah BOyunu Posunu Devirmesin Satılınırmı O +8MDler Sen Bana +8MS Alıcaktın Ya Onlarla Kunt: EEE Naparsın +8MD leri Satıp Bişey Kesmemiz Gerekiyodu Malum Yaşlandık VS Falan Yapamıos PisBufferim:Belli Oluyo Zaten Yaşlılığın Bunamaya Başladın CZ de Paraları Yanında Unutmuşun Adam Bir Kesti Gitti Paralar
Werildiyse sorryy
bu kaçıncı topicin 7 8 tane oldu
quote:
Orjinalden alıntı: S1V4SL1a
bu kaçıncı topicin 7 8 tane oldu
sacmaladın 7 - 8 topic olsa 7 - 8 msaj saysı olrdu ama 3
emeğe saygı
afedersiniz kendinizi bu kadar küçük düşürcek şeylerle uğraşmayın kfanızmı iyi tamam emek harcıyon ama boşuna harcıyon yada (Ç)alıntı yapıon
Bana göre komik değil..
Arkadaşım diğer sitelerden alıp buraya getirme böyle şeyleri. Yeter artık. Ne emeğinden bahsediyorsunuz. Adam yazdığı her yazının ardından imza gibi "verildiyse sorry" yazıyor. Emek dediğiniz bu mu?