< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mart 2021; 15:37:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mart 2021; 15:37:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sandıktan büyük olacağı muhakkak.
|
Sandığımdan büyüktür elbet. 2030 yılına doğru belki ben de alabilirim bunu o zaman anlarız eskiyle arasındaki farkı
|
2710mm olursa sınıfının en büyüğü olur ama o kadar büyük yapacaklarını sanmam. Golf 7 çok küçük kalmaya başladı.
Focus hb 2700mm, civic hb 2700mm dingil mesafesine sahip. Focus 341lt, civic 478lt bagaj hacmine sahip. 2008 yılında piyasaya çıkan kendi aracım da 2700mm(lancia delta), bagaj 380 - 440litre. Tabii vw bu. Her türlü sahtekarlık beklenir. Kağıt üzerindeki verilerle oynauyor olabilir. Koltuklar dik pozisyondaki hacmi vs olabilir. Tiguan için de 640litre diyor ama alakası yok. Gerçekte 400 - 500 arasında. Koltuklar en önde, en dik pozisyonda. |
Tavsiyesini dinleyeceğim son insanlardan birisin, zahmet etme o yüzden. Gayet iyiyim
|
Dert etme, kendine bak. Benim gözümde bir farkın yok adını andığın zattan.
Sen=cihanair=linqs=jng90=207m=rbntechnic=masterap=beyinsis vsvs hepiniz aynısınız. |
Sana o kadar açıklama yaptım. Mesai 7.15 de başlıyor, serviste yazdım diye. Bunu anlaman için ne yapabilirim? Hala çocuk gibi 6.47 diyorsun.
Düşmanlığım falan yok. Fanatiklerini sevmiyorum, çapsız çapsız adamlar. Markaya neden düşman olayım? Ducati motor aldım geçen ay, o da vag grubundan. Hangisi hoşuma giderse, işimi görürse o benim için. |
Aks mesafesi 2620mm den, 2636mm ye çıkmış.Yani ortada muhteşem 16mm bir artış var.
Bence Vw bayisine koşup, sıraya girmeye değer. |
Git gide daha da kötüleşiyorsun. Bence biraz uzaklaş forumdan 1 ay kafanı dinle.
|
Egea hb zaten sınıfında birçok araçtan daha sessiz. İzolasyon başarılı. İç hacim, bagaj gibi konularda da artısı var egeanın. 50bin farka değecek bir şeyi yok. Dediğim gibi ancak 15bin fazla eder. 150bine çıkınca alternatifler çok artıyor.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 18 Ekim 2019; 15:57:2 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ekim 2019; 19:45:0 > |
|
|