Şimdi Ara

k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mart 2021; 15:37:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2710mm olursa sınıfının en büyüğü olur ama o kadar büyük yapacaklarını sanmam. Golf 7 çok küçük kalmaya başladı.

Focus hb 2700mm, civic hb 2700mm dingil mesafesine sahip.
    Focus 341lt, civic 478lt bagaj hacmine sahip.
    2008 yılında piyasaya çıkan kendi aracım da 2700mm(lancia delta), bagaj 380 - 440litre.

Tabii vw bu. Her türlü sahtekarlık beklenir. Kağıt üzerindeki verilerle oynauyor olabilir. Koltuklar dik pozisyondaki hacmi vs olabilir. Tiguan için de 640litre diyor ama alakası yok. Gerçekte 400 - 500 arasında. Koltuklar en önde, en dik pozisyonda.
    Sana o kadar açıklama yaptım. Mesai 7.15 de başlıyor, serviste yazdım diye. Bunu anlaman için ne yapabilirim? Hala çocuk gibi 6.47 diyorsun.

Düşmanlığım falan yok. Fanatiklerini sevmiyorum, çapsız çapsız adamlar. Markaya neden düşman olayım? Ducati motor aldım geçen ay, o da vag grubundan. Hangisi hoşuma giderse, işimi görürse o benim için.
  • Sandıktan büyük olacağı muhakkak.
  • Fiyatınında hallice olacağını tahmin etmek hiç zor değil.
  • Sandığımdan büyüktür elbet. 2030 yılına doğru belki ben de alabilirim bunu o zaman anlarız eskiyle arasındaki farkı
  • Highline 250bine olur son fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2710mm olursa sınıfının en büyüğü olur ama o kadar büyük yapacaklarını sanmam. Golf 7 çok küçük kalmaya başladı.

2008 yılında piyasaya çıkan kendi aracım da 2700mm(lancia delta), bagaj 380 - 440litre.

Tabii vw bu. Her türlü sahtekarlık beklenir. Kağıt üzerindeki verilerle oynauyor olabilir. Koltuklar dik pozisyondaki hacmi vs olabilir. Tiguan için de 640litre diyor ama alakası yok. Gerçekte 400 - 500 arasında. Koltuklar en önde, en dik pozisyonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 18 Ekim 2019; 15:57:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

2710mm olursa sınıfının en büyüğü olur ama o kadar büyük yapacaklarını sanmam. Golf 7 çok küçük kalmaya başladı.

Aynen hatta on koltuklari ve motor kaputunu da katmislardir :D

• sandığımdan büyük olabilir ama bavulumdan büyük değildir.
  • Aracın kamuflajlı halini ilk gördüğümde aracın dingil mesafesinin oldukça büyüdüğünü yazmıştım. Focus HB’ in 2.700 mm dingil mesafesi varsa Golf’ ün 2.701 olması hiçde zor değil. Bagajıda 450 lt ise Jetta’ yı satar Golf’ ü alırım abi :)

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Bu kadar boş konuşacağına aç bir araştır, Avrupa sitelere bak.

• İllaki büyüyecek şuanki c sınıfları 2005 lerin d sınıflarından büyük oldu

• quote:

2710mm olursa sınıfının en büyüğü olur ama o kadar büyük yapacaklarını sanmam. Golf 7 çok küçük kalmaya başladı.

Git gide daha da kötüleşiyorsun. Bence biraz uzaklaş forumdan 1 ay kafanı dinle.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Tavsiyesini dinleyeceğim son insanlardan birisin, zahmet etme o yüzden. Gayet iyiyim

• 520litre hacmi varmış, koltuklar en öne alınınca 615litre imiş. 520litre olduğuna bile inanmıyorum o ayrı mesele.

k

• quote:

Tavsiyesini dinleyeceğim son insanlardan birisin, zahmet etme o yüzden. Gayet iyiyim
    Cihanair gibi kendini yiyip bitireceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ekim 2019; 19:45:0 >
  • Polo da büyüyen bagaj hacmi sedece derinlik ile arttı. Yani bir aldatmaca. Uzunlamasına ölctugunuzde afaki bir fark yok belki bi kaç cm.
    Derinlikle kazanılan alan aslında ağır yükler için daha fazla sıkıntı.

• 20likcivi kullanıcısına yanıt
    Pandizotu 5-10 cm yukarıdan yap, al sana 40-50 litre kağıt üstünde hacim. Benim gibi pandizot kullanmayan birine hiç bir artısı yok.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Dert etme, kendine bak. Benim gözümde bir farkın yok adını andığın zattan.

Sen=cihanair=linqs=jng90=207m=rbntechnic=masterap=beyinsis vsvs hepiniz aynısınız.
  • quote:

Bu kadar boş konuşacağına aç bir araştır, Avrupa sitelere bak.
    Kapi iclerini de mi dahil etmisler bagaja ? :D

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.