Şimdi Ara

Juventus Football Club ••• La vecchia Signora ••• (858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.630
Cevap
35
Favori
471.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne yalan söyleyim cr bu takımda keyif vermiyor, epl ye dönmesi onun için de en iyisiydi.
  • winner cr7 loser juveyi winner yapar dedik tam tersi oldu malesef.

    juve ne yapsa olmuyor abi yüzüyo yüzüyo yolun sonuna geliyo işi bitiremiyor lanetli takım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: transverse

    Ne yalan söyleyim cr bu takımda keyif vermiyor, epl ye dönmesi onun için de en iyisiydi.
    Aklı olsa idi Bayern yada PSG'ye giderdi Juve durağan ve pek üretken olmayan bir takım e lige göre oyun yapısı bu öyle skor patlaması yapamazsın burada.
  • Sarri'nin son maçları, gelen tepkilerler ya Sarri gidecek ya da Ronaldo, ikisi arasında bir seçim olacak gibi.
    Bu arada Erling Braut Haaland'ın 17m€'luk satış opsiyonu ödenmiş deniliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Ronaldo sezon sonu takım değiştirir büyük ihtimalle. Kendi oyun tarzına ve felsefesine çok yanlış bi takım seçti. Bayern veya Psg ye gidebilirdi neden gitmedi anlayabilmiş değilim. Olayın parayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum 77 sülalesine yetecek kadar parası var sonuçta. sırf attığı röveşata golünde alkışlandı diye duygusallık yapıp Juventusa geldiyse kendisine yakışmayacak bi amatörlük yapmış.
    Cimri Bayern vermezdi ki 100 milyon. PSG de para problemi çekiyordu yanılmıyorsam o yaz ki Neymar-Ronaldo aynı takımda olmazdı. Real'in istediği parayı veren Ronaldo seviyesindeki tek takım Juve idi. Kaç takım var ki zaten? Bayern, PSG, Juve, City, Liverpool. Hatta ben birçok takımın istemediğini düşünüyorum. Yoksa City, Liverpool rahatlıkla alabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 8 Aralık 2019; 18:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -BurakBey kullanıcısına yanıt
    Onla bir alakası yok. O seviyedeki adam Twitter futbol romantiği şeklinde yaklaşmaz konuya. Parasına bakar. Ayrıca Ronaldo’nun o kadar parası var ama emekli olduğunda geliri kalmayacak. Milyar dolarların da olsa insan hata yapınca o parayı kaybeder. Örnekleri de mevcut.

    Spider-Man olayı açıklamış zaten. Bu saatten sonra Ronaldo direkt olarak sportif katkı verebilir mi bilmiyorum. Seneye 35 olacak. Bundan sonra Juventus da alabileceği hem sportif hem reklamatik katkıyı alır sonra Ronaldo başka takıma geçer. Biraz öyle takılıp Portekiz’e döner diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldo çok yanlıs takıma gitti juvede devam ederse ballon dor aday bile olamaz bu net.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    kadronuz cok kotu maalesef. juventus gıbı dunyanın en buyuk kuluplerınden bırınde en fazla yedek olacak adamlar sezonun cogunda 11 baslıyor. cok kotu bır planlama yapmıs juventus. sarrı begendıgım bır hocaydı, juventus'ta hıc begenmıyorum. kımse begenmıyor ama allegrıyı de begenmıyordu hatırlarsanız. demek kı burda artık hoca dısında problemler var. boyle juventus kadrosu olmaz.

    ronaldo bızdeyken nasıl gorunuyordu burda nasıl gorunuyor? 1 senede mı yaslandı bu adam. elbette artık yapamadıgı seyler var ama bu juventus kadrosuna messıyı de koysan ronaldoyu da koysan mbappeyı de koysan sıradanlasır. sen anahtarın olmadan ferrarı alsan ne olur? juventus bu sezon da kotu, gecen sezon da kotuydu, 2 sezon once de kotuydu. son ıyı oynadıgı sezon barcelona'yı monaco'yu eleyıp fınale cıktıgı sezondu. 14-15'tekı juventus kadrosunun ustune eger ronaldo'yu alsan, o zaman cl'yı garantı kazanırdın. tek ronaldo alınca neyı cozeceksın kı? bu adam sonucta son 30 metrede 3. bolgede oynayan bır adam. juventus'un sorunları ıse tum sahayı kapsıyor. szczesny harıc dıyeyım. her bolgede asırı sorunlu adamları var. juventus 17-18'de ne top oynuyordu kı ronaldo'yu alınca cl beklentısıne gırdı. bu kotu futbol problemı 1 yıllık 2 yıllık sorun degıl. allegrının son 2 senesı zaten sıkayetlerle gectı.

    juventus ortasahasında topla kateden tek bır oyuncu dahı yok. yanı juventus ortasahasında bır topcuya topu vereyım 2 kısıyı ekarte etsın dıyebılecegın bırı yok. her takımda bır tane sayabılırsın boyle, chelsea'de bıle kovacıc var topla katedıyor defansın dengesını bozabılıyor. bunu gectım, pas yetenegı juventus sevıyesınde olan sadece pjanıc var. matuıdı de oynayabılecek bır oyuncu, ne calım atar ne cok ıyı pasordur ama temposu pozısyon bılgısı mucadelesıyle zaten dunya sampıyonunun kadrosunda oynuyor sırıtmıyor. ama burda sırıtıyor cunku partnerlerı ortada. bentancur ve emre can juventus gıbı bır takımda ancak serıe a'da 2. lıg takımlarına karsı oynayabılırler. ramsey bellı yetenegın ustunde bır oyuncu ama onu da hoca kullanmadıgı ıcın goremıyoruz. sarrının hatalarından bırısı bu. juventusun acılen pozısyon yaratma becerısı olan, ara paslar atabılen, topla defansı yarabılen bır ortasaha oyuncusu alması lazım. en basta juventus ortasahaları ceza sahasına gırmıyor. bır takım hucum ederken rakıp ceza sahasında 2, en fazla 3 kısı olursa nasıl gol atacak?

    ılerı hatta bakıyorsun, bernardeschı emre can ve bentancur gıbı umutsuz vaka olmasa da rotasyon oyuncusu olabılır. adam en cok 11 baslayan oyunculardan bırısı. bır de sarrı nerden ıcat ettıyse anca kanat oynayabılecek adamı sureklı 10 numara oynatıyor. bu takımda dybala dısında o mevkıde oynayabılecek bırısı yok. ılla o sıstemle oynayacaksan dybala'yı koyar onlerıne ronaldo hıguaın koyarsın anca o sekılde gol bulabılırsın. bu da sarrı'nın bır hatası.


    defansa bakıyorsun bu takımın sag bekı yok. sana ısterlerse 100 mılyon euro versınler cancelo'yu verıp danılo'yu alıyorsan sezona sag beksız baslıyorsun demektır. danılo futbolcu degıl kı. futbol ıle uzaktan yakından alakası olmayan bır adam. mecburen devsırme sag bek yapılan cuadrado da (kı sarrı'nın nadır ıyı ıcatlarından bırısı sayılabılır hucum gucu katıyordu) bu sekılde sacma sapan mudahalelerle kart gorebılıyor.

    de lıgt hemen cope atılabılecek bır oyuncu degıl ama ısrarla hata yapıyor adam. dınlendırsen ne olur? duygusal bakıyor muyuz dıyecegım ama merıh'ı hepımız ızlıyoruz mıllı takımda. leıcester'da yıldız olan caglar'dan bıle rol calıyor adam mıllı takımda. de lıgt sureklı hata yaparken boyle bır oyuncuyu kulubeye hapsetmenın manası ne? hadı dıyelım bız ona duygusal bakıyoruz, barı gıt ruganı'yı koy.

    juventus'ta szczesny dısında ıyı bır sey yok acıkcası. ronaldo, dybala, pjanıc, matuıdı, bonuccı onun dısında bu takımın ısmıne yakısan oyuncular. bu ovduklerıme de bakmayın, ronaldo bu maca kadar 1 aydır cok kotuydu bugun bıraz kıpırdandı. pjanıc her ne kadar teknık olsa da hantal, temposuz, yapabıleceklerının sınırı var. matuıdı'nın yası ılerlıyor. juventus bugune kadar yenılmedıyse zaten dybala ve szczesny sayesındeydı. bugun onlar da kurtaramadı.

    yapılacak sey bellı, adam gıbı yeteneklı bır ortasaha oyuncusu almak, elı yuzu duzgun bır sag bek almak, hucuma da mumkunse ıyı bır santrafor ya da kanat almak. artık hangısını alabılırsen ronaldo'yu ona gore pozısyonlandırırsın. bu sacma sapan cakma 4-3-1-2 ıle juventus bu sezon sıvasspor'dan az gol atar. ortasahada hucum namına bır sey yok, 10 numara dıye yetenegı bellı bır kanat oyuncusu oynatıyorsun, beklerden yeterlı katkı gelmıyor, ronaldo'yla dybala gol atsın. boyle bır futbol da yok anlayıs da yok
    Nokta atışı




  • sarri ile bu takım uyuşmuyor ki zaten eminim adam yıllardır napolide pır pır oyuncularla oynadı hep kaliteleri iyi değildi fazla sonuca gidemiyorlardı pozisyon girip juvede tam tersi noktada. onun oynatmak istediğini zaten juvede ki oyuncular da oynuyamaz sarrinin işi zor. Ronaldo ile de ters düşmeye başladı zaten yine olursa sıkıntılar çıkar klüpte bence

    millet ronaldonun gollerini özledi adam zorla anca gol atıyor:D
  • Takım ilk defa kaybetti. Kaybedilen maç da kırmızı kart yüzünden oldu. En iyi takımlar arasında en az yenilen takım konumundasınız ki bu maç olmasaydı namağlup olacaktınız. Sizin için tek bir sorun var o da Ronaldo'nun gol atamaması, takıma uyum sağlayamaması. Bunun için bir sürü kılıf üretiyorsunuz ama asıl niyetiniz belli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Sarri çöpü. Başkası değil. Bentancur sakatlandığında Emre Can'ı almak yerine Rabiot'u alsaydı dün maçı ikinci yarının başlarında kazanırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltioPasha

    Takım ilk defa kaybetti. Kaybedilen maç da kırmızı kart yüzünden oldu. En iyi takımlar arasında en az yenilen takım konumundasınız ki bu maç olmasaydı namağlup olacaktınız. Sizin için tek bir sorun var o da Ronaldo'nun gol atamaması, takıma uyum sağlayamaması. Bunun için bir sürü kılıf üretiyorsunuz ama asıl niyetiniz belli.
    Lazio bocalamasa Juve dün çok ağır yenilecekti bak 3-1 gene iyi skor 5-6 filanda olabilirdi penaltıda kaçırdılar.Juveu uzun zamandır böyle dağınık görmemiştim en son geçen sezon mu ne aynı şekilde birde atalantaya kupada yenilmişlerdi o maçta 3-0 bitmişti oda 4-5 olabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Aralık 2019; 23:53:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Teneke bağlayıp yollamazlarsa Sarri denen vasat herifi daha çok böyle maç görürüz. Şaka gibi Juventus'un maç boyunca girdiği 4 pozisyon var 2'sini Ronaldo hazırladı 1 tanesini de gol yaptı. Diğeri de Dybala'nın bencilliğiyle kaçtı. Barcelona maçına bakın toplamda 20 tane gol pozisyonları var. Bir de Valverde'yi ya da Bartomeu'yu eleştirirler. Onlar zaten futboldan anlamıyor da Juventus yöneticileri de futboldan anlamıyor.
    Sen valverdeyi bartoyu eleştirenlere futboldan anlamıyor mu dedin lütfen hayal görüyor olayım
  • ileri 3 lü cristiano - higuain - dybala şeklinde olmalı gibi gözüküyor.
  • Hem Leverkusen hem de Udinese maçlarını izledim. Merih mükemmel oynadı. 2 maçta da golü engellediği müdahaleleri var. Sanılanın aksine ayağı da gayet iyi ve sakin. Juventus taraftarı da kendisinden çok memnun. Birçoğu Bonucci ve De Ligt'ın benzer stilde olduğunu ve Merih'in yanında birinin, tercihen De Ligt'ın oynaması gerektiğini söylüyor. Sarri hala hak ettiğini vermezse Merih'in 1 saniye burada durmaması lazım. Yedek oturduğu her dakika vakit kaybı. Avrupa da her kulüpte oynayabilecek kapasitede.
  • şu müptezel hala kovulmadı mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Hem Leverkusen hem de Udinese maçlarını izledim. Merih mükemmel oynadı. 2 maçta da golü engellediği müdahaleleri var. Sanılanın aksine ayağı da gayet iyi ve sakin. Juventus taraftarı da kendisinden çok memnun. Birçoğu Bonucci ve De Ligt'ın benzer stilde olduğunu ve Merih'in yanında birinin, tercihen De Ligt'ın oynaması gerektiğini söylüyor. Sarri hala hak ettiğini vermezse Merih'in 1 saniye burada durmaması lazım. Yedek oturduğu her dakika vakit kaybı. Avrupa da her kulüpte oynayabilecek kapasitede.
    juvede izlemedim ama milli takımda izlediğim kadariyla ayagi ciddi kötü hani lamı cimi olan bi konu değil, üstüne koyabilir ise ne ala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes: "Ronaldo, futbol tarihini değiştirdi. Portekiz gibi küçük bir ülkeyi harika yerlere getirdi. Real Madrid'e gelip Barcelona'nın hakimiyetini bitirdi. Hiçbir kıyaslama olmadan o en iyisi."@demarkesports
    https://twitter.com/demarkesports/status/1206894834272948224

    Jorde Mendes, noktayi koymuş.
  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    Reissss beee CR7!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes: "Ronaldo, futbol tarihini değiştirdi. Portekiz gibi küçük bir ülkeyi harika yerlere getirdi. Real Madrid'e gelip Barcelona'nın hakimiyetini bitirdi. Hiçbir kıyaslama olmadan o en iyisi."@demarkesports
    https://twitter.com/demarkesports/status/1206894834272948224

    Jorde Mendes, noktayi koymuş.
    Barcelona'nın hakimiyetini mi bitirmiş? muhahaha.




  • 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.