Şimdi Ara

JUST ENGLISH HAKKINDA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
79.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben bunun yerine Speakingline uygulamasını tavsiye ederim. Eğer İngilizce konuşmanı geliştirmek istiyorsan bu uygulamayı dene derim. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerle dil geliştirmek daha iyi bence.
  • Pandemi sürecinde alınmayan eğitime rağmen elindeki senetlerin tam parasını isteyen, hukuk bürosuna vereceğiz diyen haramzede kurum, eğitimde zaten 5 para etmez, aman diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce Kursları şubeden şubeye değişiklik gösterir.

    hatta dönemden döneme dahi değişiklik gösterir, öğretmen kadrosu değişir vs.


    Bir ingilizce kursunda konuşma kulüpleri ne kadar fazla yapılıyor ve siz bunlardan ne kadar yararlanıyorsanız o kadar faydası vardır.

    Yoksa derisimize yabancı hoca girdi, türk hoca girdi bunlar boş, açın ingilizce gramer videosu izleyin desem ama anlamıyorum ki dersiniz, derse yabancı hoca girince ne yapacaksınız ? hocam tekrar mı anlat diyeceksiniz yoksa türkçe mi anlat diyeceksiniz 



    Kütahyada İyi bir kursa gitmiştim,Her seviye için konuşma kulüpleri olur ve diyelim siz A1 seviyesindesiniz, Geniş zaman konusu gördünüz,A1 konuşma kulübünde geniş zaman kullanılarak o gün konuşulurdu . Ve 2 defa girebiliyorduk. İki hoca seçeneğimiz olurdu, ertesi gün konu ilerledi diyelim tekrar geniş zaman ile konuşulan a1 kulübüne gidebilir veya bugünkü konunun pratiğinin yapıldığı diğer a1 sınıfına . Hocalarımız ingiliz değildi belki ama enerjikti çünkü onların işi sadece konuşma kulüplerinde ders vermekdi. Hocalar yarın yine gelin diyordu, düzenli gelin öğrenin diyordu.Benim özgüvenim yükselmiş, dil öğrenmeye hevesim artmıştı. Ben ameliyat oldum, A1 kurundan sonra malesef devam edemedim. Keşke etseydim.


    JUST ENGLİSH Pendik şubesine gitmiştim. 2 yıl önce, konuşma kulübü var mı diye sordum var dediler.

    Ama işin aslı şöyle; Üç kuruşa sabahtan akşama derse giren sözde yabancı genelde rus ve çok iyi türkçe biliyorlar. Bir sınıfa koymak bu yorgun, mutsuz, bitse de gitsem modunda ki hocamız ve karşısına dizilmiş kimisi başlangıç seviyesi,kimisi ileri seviye karışık 10 dan fazla kişi kafasına göre bir konu ile bir iki cümle konuşması bazen bir tanesi ile konuşup süreyi bitirmesi.


    Etkinlik süresi 30 dk mı 40 dk mı ne bir süres var,

    Sınıf yetersiz seviyeler karışık süre yetmiyor ,diyorsun. Talep yok diyorlar.

    Evet Talep olmaz, Uyanıklar şöyle ayarlıyor ders diyelim 1 de bitiyor, konuşma dersi sınıfı 1-2 saat sonra kim 2 saat bekler? 2 saat sonra göstermelik bir ders. İnsanların işi gücü var. Bekleyen adam 2 dakikalık göstermelik derse neden geleyim diyor basıp gidiyor.

    İnsanımız hakkını aramaktan aciz, ben düzenli gidiyordum, başlarda hocayı çağırmak zorunda kalıyordum çünkü kimse gelmediği için hocada gelmiyor,hocayı görmeyince insanlarda dönüp gidiyor. kimse 2 saat bekledim gelmedi demiyor. insanlar zaten parasını ödediği hizmetin peşine düşmüyor gerçekten yazık.


    Tek başıma şikayet ediyorum böyle olmaz diyorum. Ek ders verelim diyorlar bu sefer başka yorgun bir hoca geliyor, adam çantasını takmış gidiyor git müşteriye ders anlat diyorlar içerde, adam çantayı bırakıyor mutsuz içinden sövüyor muhtemelen mecbur anlatıyor gibi bir hali ile anlatıyor, pişman oluyorsun, duygusal olma diyorum kendime soru soruyorum diyorum böyle çalışıyorum hani bana akıl versin diye öyle çalış diyor . Resmen zaman kaybı.

    Evde çalışarak çok daha fazla şey öğrendim.



    Konuşma sınıfları en önemlisi, grameri youtube üzerinden dinlersin, yabancı anlatsın diyorsan onuda dinlersin. Camly,dil değişim uygulamaları ile arkadaş bul,konuşma çalış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benservetcan -- 3 Ocak 2021; 2:8:10 >




  • Okuduğuma göre yorumlar çok sıkıntılı duruyor. Herkes İstanbul şubelerinde sıkıntı yaşamış. Kayıt olmayı düşünüyordum fakat Bursa (Heykel veya Fomara) şubesine düşünüyordum. Macquire ile Just English arasında kalmıştım. Acaba şube ve öğretmen farkı çok var mıdır arasında Just Englishin. Bir de google yorumları fake duruyor çoğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just English İstanbul/Maltepe Şubesi' ne 15.03.2022 tarihinde kayıt yaptırdım. Ancak maalesef hafta içi grubunu vadettikleri gibi en geç 45 gün içerisinde açamadılar. Kayıt iptali yaptırdım fakat ödeme iadesini gerçekleştirmediler hala. Kayıt olurken zamanın benim için çok önemli olduğunu, çalışmadığım dönemi değerlendirmek istediğimi Tuğba Hanım' a özellikle belirtmiştim. 6 ay sonra tekrar işe dönüş yapacağımı ve bu sürede hemen kursa başlayabilmek için 1500 TL fazla ödeme yapmayı göze aldığımı da belirttim. Çünkü haziran ayında başlayacak olan daha uygun fiyatlı, iyi bir kurs daha vardı. Her hafta başka bir bahane ile sürekli oyaladılar açacağız grubu diye. Hayatımdan 3,5 ayı çaldıkları yetmiyormuş gibi, şimdi de ödememi iade etmiyorlar! Kayıt yaptırmayı düşünen arkadaşlar, çok iyi düşünün.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.