Şimdi Ara

JUST ENGLISH HAKKINDA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
79.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Usain Bolt

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Usain Bolt

    ben just english'e gidiyorum benim düşüncem eğer siz geri kafalıysanız kültür olarak çalışmıyorsanız yobazsanız ve soru sormaktan aciz iseniz başarılı olamazsınız.Kurs degil tanrınız gelse bişi yapamaz sizin için.


    bu arada pre-intermediate'de 2 gün yabancı - 2 gün türk hoca gelir. arkadaş yanlış yazmış

    hangi şubedesin? birde ücret olarak ne veriyorsun? kolçaklı sandalyelerdemi mi oturuyorsunuz yoksa u şekli masa düzeni mi? öğretmenler nasıl? üniversite mezunu mu hepsi? yoksa sokaktan toplanıp getirilmiş gibi mi duruyorlar? ders kitabı olarak ne okutuyorlar?

    Şube : Şirinevler / istanbul

    Ücret : aylık 200 ytl veriyorum taksiti seçtim ne kadar vereceğimide seçtim. Toplam : 1,800 ödeyeceğim 9 aya.

    2+1 kur avantajından yararlandım. 2 kur parası ödüyorum 1 kur ücretsiz. (elementary+pre intermediate+intermediate)

    Sandalyeler : Kolçaklı, almanca aile birleşim odasımıdır sınıfımıdır nedir öyle biyere girdim orada uzun bi masa vardı tahtayla kişi arasındaki mesafe 1.5-2metreydi.Ama diger sınıflar evet Kolçak.

    Ögretmenler nasıl : Bu bence şansla alakalı her ögretmenin kendine has anlatma şekli var.Fakat kişisel çaba daha önemli burada yeteri kadar destekliyorlar molalarda bile konuşuyoruz tabi soru soran adam için geçerli.Ögretmenler mal değil.Ama sonuç olarak onlarda insan bu yüzden eğer sen anlamazsan bi konuyu orada başka hocalara da sorabilirsin yada internetten de bakabilirsin.Mesela ben KURS+internet araştırıyorum.

    Eğitim seviyeleri : Evet Üniversite mezunu tabiki. Bide bazen insanları tanımak zaman alıyor mesela mal sanıyorsun 1 hafta sonra adam farklı geliyor çünkü seviyen düşük oluyor aslında adam sana mal muamelesi yapıyor anlamıyorsun sen de sanıyorsunki bu adam bişi bilmiyor.Karışık mevzular.





    hocam bana 2+1 e 2800 dedi telefonfaki bayan indirim yapmıslarmıydı size?




  • Merhabalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi story22 -- 27 Şubat 2013; 10:45:04 >
  • kadıköydekine kayıt yaptıracaklar iyi okusun;

    üniversite okurken ve üniversiteden sonra bikaç kursa gitmiştim genelde orta seviye yerlerdi ve fena da değildi.daha sonra internetten bazı olumlu yorumlar okuduğum için kadıköydeki just english e kaydoldum.(bu tarz işlerde internetteki fazla olumlu yorumlara sakın kanmayın hepsi şirketlerin kendi çalışanlarının yorumları.) kaydolurken orta seviye bi inglizcem olduğunu söylemiştim onlar da seviye tespit sınavı fln yapmadan bi sınıfa yerleştirdiler.neyse 1-2 hafta gittim ama olacak gibi değil sınıfın seviyesi benden çok ilerde.bende bu durumu bildirdim işte kendi seviyeme uygun bi sınıfa yerleşmek istediğimi söyledim.önce tamam halledicez dediler ama 1-2 hafta hiç ses seda çıkmadı.sonra yine aradım bu işlemi yapabilmemiz için dilekçe veya e mail atmanız lazım dediler.iyi peki dedim maili gönderdim.yine hiçbi geridönüş olmadı.2 günde bir aramaya başladım bende, sürekli oyaladılar beni.yok işte şuan ilgili personelimiz yok.yok efendim muhasebecimiz dışarda,yok işte derya hanım şuan ankarada bu işlerden sadece o anlıyo.koca dershanede sınıf değişimi yapabilen 1 kişi var ve ben ne zaman arasam kadın orda yok.bikaç defa da kursa bizzat gittim ve bakın paramı fln geri istemiyorum sadece farklı bi sınıfa yerleştiriceksiniz çokmu karmaşık bi olay fln diye dil döktüm ama yine sonuç alamadım.bugün akşam şansımı tekrar deneyeyim dedim gittim ve sonunda o meşhur dilek hanımı buldum.abi kadın okadar uyuz bi hitap şekliyle konuştu ki bana sanki ben haksız yere mallarını gaspetmişim gibi davrandı.sonra da biz sizin gönderdiğiniz maili bulamıyoruz o maili bulmadan böyle bi işlem yapamayız,siz maili bulup getirirseniz tekrar konuşuruz ama zaten kursun süresi de bitti dedi.lan sanki kursun bitmiş olması benim hatam aylarca oyaladılar beni.tabi sinirlendim ben öyle şey mi olur hanfendi dalga mı geçiyosunuz benle aylarca siz oyaladınız beni dedim.ordan adamın biri geldi ne biçim konuşuyosun sen fln diye bana çıkışmaya başladı adam üstüme yürüdü resmen.bende ne biçim konuşuyomuşum noldu dedim.işte bayana hakaret edemezsin dedi.hakaret fln da etmemiştim kesinlikle ama karşımdaki bayan diye de tartışmayıp alttan mı alıcaktım.bende adama ağır ol fln dedim sonra adam gitti,sordum kim bu diye,meğer adam oranın sahibiymiş.yani arkadaşlar eğer kadıköydeki just english e kayıt olmayı düşünüyorsanız nereye kaydolduğunuzu iyice düşünün.girişteki mini etekli satış görevlilerine aldanmayın.adamlar hem dolandırıcı hem kabadayı,müşterinin üzerine yürüyecek kadar hemde.bu iş tabiki burda kalmicak dilekçemi yazdım yarın bahariyedeki hakem heyetine vericem.bu sefer kurs talebim olmicak tabiki benden nakit aldıkları paranın iadesini isticem.ben hayatımda bukadar rezil bi işletme görmedim arkadaşlar.hani eğitim kalitesi düşük olur ne bileyim hocasını beğenmezsin falan ama adamlar öğrencinin üzerine yürüyebilecek kadar fütursuz




  • Just English kadikoy subesine kayit yaptirmistim. zorunlu olarak yurtdisina cikacagim icin iptal ettirmek zorunda kaldim vize ucak bileti vs. belgeler istediler temin edip verdim. 2 hafta sonra cevap geldi 2790 tl odedigim kurstan sadece 1 hafta hizmet alabildim ve bana sadece 700 tl odeyebileceklerini soylediler sozlesme imzalamisim. ucretin %30 geri odeyeceklerini ve hediye vs. ucretlerinide kestiklerini soylediler. bir internet sitesine sikayet ettigimde ise 3 defa arayip tehdit ettiler.size dava acacagiz sikayetinizi silin diye. tavsiyem kayittan once sozlesmeyi iyice okuyun. sozlesme yuzunden ben hizmet almadigim halde 2000 tl odedim bosu bosuna.
  • İstanbul Just English'ten 2 kur hakkını çok uygun fiyata verecek bir arkadaşım. İlgilenenler mesaj atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxxer -- 3 Nisan 2013; 16:47:42 >
  • Yaramaz bir kursmuş just english. İnsanları tehdit eden bir kursa geçen sene kayıt olmaktan son anda vazgeçmiştim.
  • merhabalar,

    ingilizce kursu arayışı içindeyim :(
    Daha önceden İLM- Başiktaş şubesine gittim ama bir ay içerisinde 3 yada 4 hoca değiştirdik falan derken gitmedim.
    şimdi oradaki hakkım yanmasın diye Mecidiyeköy Şubesine geçiş yaptım ama hoca rezalet ve tabi şubeside.

    şimdi yeni bir kurs arıyorum sıfırdan başlayıp devam edebileceğim ama herkes gibi oldukça kararsızım.

    ya İngiliz Kültür Derneği Taksim Şubesini düşünüyorum yada just englisht Mecidiyeköy şubesini düşünüyorum. sorun şu ki hangisine kayıt olmam gerektiğinden emin değilim. paramın ve zamanımın yeniden çöpe gitmesini istemiorum.

    her iki kursa da gitmiş kişiler yardımcı olabilir misiniz?

    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sduru

    merhabalar,

    ingilizce kursu arayışı içindeyim :(
    Daha önceden İLM- Başiktaş şubesine gittim ama bir ay içerisinde 3 yada 4 hoca değiştirdik falan derken gitmedim.
    şimdi oradaki hakkım yanmasın diye Mecidiyeköy Şubesine geçiş yaptım ama hoca rezalet ve tabi şubeside.

    şimdi yeni bir kurs arıyorum sıfırdan başlayıp devam edebileceğim ama herkes gibi oldukça kararsızım.

    ya İngiliz Kültür Derneği Taksim Şubesini düşünüyorum yada just englisht Mecidiyeköy şubesini düşünüyorum. sorun şu ki hangisine kayıt olmam gerektiğinden emin değilim. paramın ve zamanımın yeniden çöpe gitmesini istemiorum.

    her iki kursa da gitmiş kişiler yardımcı olabilir misiniz?

    teşekkürler


    İngiliz kültür derneğine gidip görüştüm. Sadece özel ders veriyorlar. 2-3 arkadaşta gidip özel ders alabilirsiniz.

    Ben özel ders alacam, sahibinden.com 'da yabancı hocalar var. Saati 50 TL'den falan özel ders almak daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar;
    bende ingilizce kursuna gitmeyi planlamıştım önce yurt dışını araştırdım baya kapsamlı araştırma yaptım fiyatlar oldukça yüksekti ama değer diye düşünüyordum , diğer yandan da İstanbul'daki nerdeyse tüm dil kursu veren kurumlarla görüştüm. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile de İstanbul Lisan Merkezi ile görüştüm. O kadar güzel açıklamalarda bulundular ki , hiçbir maddi kaygıları yok müşteri çekmek için takla atan kurumlardan değiller , yurt dışı fikrimden vazgeçirdiler beni söyledikleri çok mantıklı geldi bende yazıldım. İntermadiate den başladım ve upperintermediate aldım. Yeni Zellandalı ve Avustralyalı 2 yabancı hocamız vardı, türkçe konuşulmuyordu sınıfta. Kitaplardan işlediler konulaır bunların haricinde bol bol speaking listening gibi etkinlikler düzenlediler, ders aralarında hocalarla sohbet etme fırsatıda bulmuştuk . Ben çok memnun kaldım sonrasında üds içinde aynı kursa devam ettim. Şuan yeterince akıcı konuşmam ve grammer bilgim var. Ama biliyorsunuz ki sadece kursa gitmek yetmiyor gerçekten istekli olmanız ve çabalamanız gerekiyor. Maalesef dil çok nankör bir süre bakmasanız herşeyi unutuyorsunuz.




  • arakdaşlar ben just english e 2 aydır gidiyorum kadıköy şubesine. mekan olarak güzel bir yer değil!!. fakat öğretmenleri ve öğretim şekilleri fena değil. bana sorarsanız pişman mısın diye şimdilik değil.

    öğretim puan : 6/10
    genel puan : 5/10
  • arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle just englishe GİTMEYİN. ne eğitimi var ne de sorumluluk sahibiler...
    ayrılmak için dilekçe yazdım geri dönmediler kaç kere aradım kusra gittim cevap yok dediler şimdi aradığımda diyorlarki taa nisan ayında dilekçenize hayır cevabı almışssınız diyolar ! nasıl bir sorumsuzluktur bu ? ayrıca bunu birtek bana da yapmıyorlar.. 2, 3 arkadaşıma da yapıyorlar just englshe yazılan birdaha oradan ÇIKAMIYOR!!! bırakmıyorlar hepsi para tuzağı ...dilekçeme mücbir sebep istiyorlar ayrılmam için bende memnun kalmadım diyorum yetmiyor.. zorla para ödetmeye çalışıyorlar...
  • JUST English diye ad koymuşlar ama native diye yutturdukları adam bile Türkçe konuşuyor. Anlıyacağınız Just Turkish bu kurs. Hoca sınıfa giriyor internetten Türkçe haber okuyor sonra iki saat onu tartışıyor. Bir kelime İngilizce konuşmadan ders bitiyor. Hergün şamata boş boş tartışmalar vakit geçiyor işte. Sonra bu konu neymiş bir telafi dersi aliim dersin. Aman Allah'ım önce Hocaya birinin konuyu anlatması lazım. Külliyen zaman kaybı... Ben gidip de memnun olan duymadım ama parasını yakıp nalet olsun diyip kurstan ayrılan çok örnek gördüm.
  • Oncelikle merhaba arkadaslar,konu ile alakali bende yorumda bulunmak istiyorum.İnternetten bayagi uzun bir sure arastirma yaptim ve just english kafama yatti.İngilizce kursuna gitmeyi sirf ozel universitede hazirlik okumayip direk 1.siniftan baslamak icin istedim.İlk kaydoldugumdan bir kac gun sonra aksam siniflarinin acilacagini soylediler fakat ben hafta ici sabah elementry sinifinda okumak istiyordum,uyardilar beni sabah sinifi yeterli ogrenci kontenjanina ulasmadigi icin 1-1,5 ay sonra yani Eylul un sonuna Ekim ayinin basnda acilir dediler ,bende tamam dedim aynen dedikleri gibi eylul un sonlarina dogru sinifin acildigi soylenildi,bugun 3. Gunum kurstaki ve asiri memnunum.Ogretmenleri ve personelleri cana yakin ,ogrencileri makine muhendisi artist vs vs,ogretmenleri ingilterede egitim gormus hem turkceyi hemde ingilizceyi guzel telafuz edebilen insanlar ben Mecidiyekoy subesine gidiyorum,oyle pekde şaşalı bir ici yok kurs un bir bilgisayar bir projeksiyon klima hep acik .Dersleri hem kitapdan okuyp uygulayip hemde computer ile dinleyip uyguluyoruz ara ara karsilikli konusturuyor bizleri hocalarimiz .Ya sahsen ben memnunum illada ingilizce kursu derseniz Just english e bir bakin derim.He olurda ilerleyen zamanlarda bir yamuk olursa merak etmeyin onuda burda dile getiririm.


    Bu arada ben en cok olan paketi aldim 5+1 mi ne oyle birsey almistim genel seviyelerin yaninda Toefl is ingilizcesi ek di falan da vardi ve 5 bin tl para verdim. Genel ingilizce ogrenicek olanlar 1 yada 2 kura giderek cok daha ucuza sahip olabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba ben just english de ingilizce ögrenmeye başladım fakat askere gitmek zorunda kaldım ve almış olduğum kurlarımı devretmek istiyorum eğer ilgilenen arkadaşlarım varsa bana ulaşşınlar uygun olacaktır just a göre bilginize sonuçta para vereceksiniz ve eğitim alacaksın çok para verip almaktansa daha az verip aynı eğitimi alabilirsiniz hayrlı eğitimler şimdiden Tel:0536 965 05 16
  • Kadikoyde ki subelerine bende gidip gorusmustum. Hic icime sinmedigi icin gitmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum.just english sirinevler subesine kayit oldum.sozlesme imzalattiriyorlar basta suan cok pisman oldum ancak kaydimi silmiyorlar 3 kur olarak paket satin aldim.c.tesi hocasi baska pazar hocasi başka c.tesi gelen hoca cok iyi anlatiyor ancak 4 saat dersimiz 1 saat anlatiyor 2 saat herkes kitaptan bir cumle okuyor 1 saat ilkokul cocuklari gibi oyun oynuyoruz ingilizce adam asmaca gibi.cogu ders muhabbetle geciyor.pazar gunleri zaten kimse gelmiyor hocanin ingilizce cok iyi bildigini sanmiyorum.Ödeme gününüzün bir gün bile geçmesi durumunda deli gibi arıyorlar insanlık halidir 5 gün gecikse hergün mesaj atıyorlar,arıyorlar insan kendini kötü hissediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cananfd -- 29 Mart 2014; 11:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar bende ingilizce kursu arıyorum ama kafa çok karışık hatta birkaç kurslada görüştüm ama hala kararsızım...

    Biraz araştırdım ama Pendikteki "Full English" kursu ile ilgili pek yorum göremedim. fiyat olarak çokçok ucuz (emsallerine göre) acaba mı dedirtiyo bu sebepten ötürü FullEnglish le ilgili bilgisi olan varmıdır???
  • o kadar para verdikten sonra gidin ingilizce konuşulan bir ülkede tatil yapın yemin ederim daha iyi...
  • tuning_vw T kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben 2013-14 döneminde just engilish şubesine 2+1 kapsamında katıldım. (katıldığıma binpişman oldum) bir kurda 4 hoca değişti (hoca sıkıntısı var.) ilk hoca dışında hiçbirinin ingilizce hocası oldugunu zannetmiyorum. olayın en kötü tarafı yönetimi ile muhattab olamamanız. bir sıkıntı olsa hemen genel müdürlüğümüze soralım o nerde istanbulda şaka gibi. ilk girdiğinde 2990 a kayıt oldum beğenmez cıkarsan anaparanın %30 unu ödersin dediler 3 ay sonra daha 1. kur bitmediğinde çıkacam dediğimde 2+1 in +1 i onların hediyesi olduğundan çıkınca 2000 liradan fazla para ödüyorsunuz buda mücbir bi sebeinin olursa yoksa hepsini bir gün kursa katılsanınz dahil ödüyorsunuz. Arkadaşlar sakın JUST ENGİLİSHE bulaşmayın derim ben yandım siz yanmayın.
  • arkadaşlar ben 2013-14 döneminde just engilish şubesine 2+1 kapsamında katıldım. (katıldığıma binpişman oldum) bir kurda 4 hoca değişti (hoca sıkıntısı var.) ilk hoca dışında hiçbirinin ingilizce hocası oldugunu zannetmiyorum. olayın en kötü tarafı yönetimi ile muhattab olamamanız. bir sıkıntı olsa hemen genel müdürlüğümüze soralım o nerde istanbulda şaka gibi. ilk girdiğinde 2990 a kayıt oldum beğenmez cıkarsan anaparanın %30 unu ödersin dediler 3 ay sonra daha 1. kur bitmediğinde çıkacam dediğimde 2+1 in +1 i onların hediyesi olduğundan çıkınca 2000 liradan fazla para ödüyorsunuz buda mücbir bi sebeinin olursa yoksa hepsini bir gün kursa katılsanınz dahil ödüyorsunuz. Arkadaşlar sakın JUST ENGİLİSHE bulaşmayın derim ben yandım siz yanmayın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.