Şimdi Ara

Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • grdiyan kullanıcısına yanıt
    Pcnin internetini kapayın giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çöp. La bu çöpü yaparken hiç mi üşenmediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beleş sirke baldan tatlıdır diye epicten yürüdüm oyuna 6-7 saat de geride kaldı ama oyun kesinlikle bağlamıyor görevler kopuk akıcı değil. hikayeye hiç kasılmamış . yani JS da hikaye hiçbir zaman çok önemli değildi ama 3 bundan iyiydi yani. optimizasyon gameplayde harika ara sahnelerde facia durumda bende neden bilemedim. harita yok gibi bişey Arayüz son zamanlarda bir oyunda gördüğüm en kötü yerleşimlere ve kullanıma bağlı. Yani gerçekten bu oyunu neden böyle çıkarmışlar akıl almıyor. Daha çıkmasına 1 sene olan alfa sürümü gibi hissettiriyor.
  • Selamlar, şu an oynadığımmoyunu bitirdikten sonra just cause 4 ü bitirmeyi düşünüyorum tahmini kaç saatte bitiyor oyun arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    https://howlongtobeat.com/game?id=57525

    Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU]
  • Just Cause 4 hakkında içimi dökmek istiyorum. Rezalete yakın bir oyun. Çok net şekilde bir game direction faciası. 5-6 tip görev modeli var bunu oyunda ne kadar varsa hepsine yedirmişler. Toplam 5-6 tane ana görev var zaten bazıları kendi içinde bölümlü ama pek bir şey beklemeyin.

    Formül aynı, önceki oyundaki gibi başlıyor. Giriş, hikaye, sonuç aynı taslakta oturtulmuş. Önceki oyundan optimizasyon biraz daha iyi ama yine de leş gibi. Önceki oyunda en azından oynanabilir seviyede birkaç mekanik vardı şimdi onları da baştan tasarlayıp berbatlaştırmışlar.

    Yoldan araba bulup şehirde garaja götürme mantığı vardı. Bir yere kadar gidiyordu iyi kötü. Şimdi oyundaki yüzlerce salak saçma mücadeleden 50-60 tanesine ödül olarak koymuşlar. Challenge dediği de şu, sana bir araba söylüyor bu arabayı kendi başına bulup bir halkadan geçirmen gerek. Ve yani mesela spesifik bir araba istiyorum ya tüm haritayı böyle gezmen gerekiyor hangi mücadele ile bu arabayı alabilirim diye. Tabi açtıysan bölgeyi, bölgen dışındakiler de gizlenmiş gözükmüyor. Affedersiniz de lanet olsun böyle sisteme.

    Sonra efendim önceki oyunda da öyleydi sanırım bu wingsuit tuşu ile arabaya binme tuşunu aynı yapmışlar gamepad'te. Arabaya kancayı atıyorsunuz ya mesela, beklemeyeyim hemen bineyim diye arabaya binme tuşunu spamlarsınız. Sıcak çatışmadasınızdır filan beklemek istemezsinizdir. Bu adını artık anmak istemediğim oyunda böyle yapınca wingsuit'i açıp kafasıyla arabaya girdiği için ölüyor. Düşünemediniz bunu acaba tasarımcılar.

    Gelelim daha saçma konulara. Yoldasınız kendi isyancılarınız kontrolündeki bölgede düşman gördünüz. Doğal olarak sıktınız. Değil mi, herkes böyle düşünür. Bu oyunda böyle olmuyor maalesef. Yani olmamalı. Çünkü anında 100 m arkanızda düşman spawnlanıyor. Ve bu durmadan devam ediyor. Kestiğin gibi arkanda askeri araç spawnlanmaya devam ediyor. Kazanma şansınız yok yani. Etrafta ne karakol ne askeri üs var. Gariptir resmen ordu geliyor üstünüze. Tamam savaş çıktı herhalde diyorsunuz çatışıyorsunuz ve ne görelim bir tane bile rebel yardıma gelmiyor. Sadece düşman spawnlanıyor. Yüzyıllardır gördüğüm en iyi mekanik. Tebrik ediyorum Avalanche (!).

    Zırhlı taşıyıcılara adam doldurup gidemiyorsunuz. Tanka sadece siz binebiliyorsunuz. Sadece yandan camlı araçlara asker alabiliyorsunuz. Cover alma yok, vault yok. Mad Max bile daha iyi be. Avalanche adı altında sadece Just Cause yapan başka bir ekip mi var anlamıyorum ki nasıl böyle bir oyun çıkarabildiler.

    Hikaye desen bomboş. Bir iki kez düzgün diyalog kurabildik. Yan görevler rezil. Bahsettiğim o 5-6 tip görev çeşidine uydurulmuş tamamen. Başladığım için bitirmeye oynadım resmen. Oyun beni zorlamasaydı yan görev yapmayacaktım. Bir de acayip gereksiz opsiyonel yan görevler var. Bir gram elimi bile sürmedim. Tamamen opsiyoneldi, iyi ki öyleymiş.

    Tanklar desen rezil şekilde tasarlanmış. Üslerde namlusu 3 metre toplar var. Tamamen otonom olup seni takip ediyorlar. Nişancılar sen tam hızınla giderken yine seni takip edebiliyor bazen. Dronelar boyları kadar mühimmatları ateşleyebiliyor.

    Hava savunma sistemleri var mesela. Bir tanesini tırın arkasına bağladım. Koruma sağlasın diye aldım yanıma. Bakın olmaz diyerek gittim denedim. Oldu, tam takdir edecektim köprüyü geçerken tırın arkasında trailer spawnlandı. Hava savunma sistemi de trailer de patladı. Diyecek bir şey bulamıyorum.

    Oyunun sonunda Just Cause 5'in hikayesini atmayı bildiler ama. Just Cause 3 yine idare ederdi. Aksiyon sevenler için zaten ortalama bir oyun. Oynanırdı yani belki zorlansa ama Just Cause 4 leşin de ötesinde bir şey. Just Cause 5'i bu deneyimden sonra satın alır mıyım bilemiyorum.




  • Elinize sağlık. Açıkçası oynayan herkesin duygularına tercüman olmuşsunuz. Birinci mesaja ekleseler yeri. Şu yazınızda bile avalance senaryo ekibinden fazla çalışmışsınız emek vermişsinizdir. Ben de son bişey ekleyeyim bundan sonra almayı düşünenler için. Epic verip de bedava iken aldıysanız cok da zamanınız varsa bir bakabilirsiniz. Ama bu oyuna para vermeyin yazık günah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun bile c77 den daha iyi olduğu pekçok nokta var aslında hiç olmaması gerekiyordu.

  • Reis nick değişmiş Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU] 

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Süre dolunca değiştiriyorum hep 14.nick olmuş değişim yapılabilen heryerde değiştiririm bir nicke sadık kalamıyorum.Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 28 Aralık 2020; 21:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk ile karşılaştırılmayan bir bu oyun kalmıştı oda olmuş sonunda,Just Cause serisi ismindenden anlaşılacağı üzere hikayeye fazla odaklanmayıp açık dünyada ortalığı dağıttığımız bir oyun,karşılaştırılacaksa kendi serisi içindeki oyunlarla kıyaslanır,Cyberpunk gibi ayrı dünyaların oyunu olan bir yapımla Just Cause 4 ü kıyaslamak nasıl desem elma ile armutu karşılaştırmak gibi bir şey olsa gerek Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU] Just Cause 4 ü oynadım ama serinin 3. ve hatta 2. oyununa göre geriye giden vasatın altında kalan bir oyundu.Çıkışında çok sayıda görsel hatası,devasa açık dünyasına rağmen deniz grafiklerinin olmaması ve ara sahnelerin 10 sene öncesi oyunlardan kalma 240p ile önceden işlenmesi, zayıf animasyonları ile önceki oyunlardan çok daha gerideydi.Güncellemelerle belki düzelmiştir diyerek sonradan tekrar baktım pek değişen bir şey olmamıştı.Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU] Hikaye adına zaten bu seride çok bir beklenti yok fakat açık dünyada patlatmaktan ibaret olan bir oyuna 4.cüsünü yapmanında hiç gereği yoktu zaten oyunun aldığı yorumlardan anlaşılıyor.Seriyide benzer oyunlarla devam ettirmenin bir gereği olmadığını geliştiricide fark etmiş olmalı ki mobil tarafına yöneldiler ve yeni yılda tek ve çoklu oyuncu modu olacak bir Just Cause Mobile sürümünü çıkaracaklarını duyurdular.Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU] 





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.