Şimdi Ara

Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun Deluxe sürümüne sahip olanlar için açıldı ve oynadığım süre boyunca ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

    Öncelikle oyunu açtıktan sonra grafiklerinde bir hata olduğunu düşündüm çünkü çok kötü görünüyordu bu nedenle grafik ayarlarını yapıp yeniden oyuna girdim.Oyunun grafikleri sanki 10 yıl öncesinin oyunları gibi olmuş,render mesafesi çok düşük,doku kalitesi yine aynı şekilde oldukça eski duruyor,gölgelerde hatalar var ve AA kalitesi oldukça kötü.Oyunu 2K ve 4K çözünürlüklerde oynadım ve açıkcası önceki oyun grafik kalitesi olarak çok daha iyi görünüyordu.Tek iyi gözüken 3.oyundada yine iyi olan patlama efektleri ve fizikler olmuş fakat buna uğraştıkları gibi genel kaliteye hiç önem vermemişler.Kontroller ise klavye-fare ikilisi için iyi değil 3.oyunu oldukça rahat oynarken bunda ise tamamen gamepade göre tuşlar ayarlanmış hatta bazen tuşlarda gamepad simgeleri beliriyor.Eğer oyuna çıkış günü bu sorunları düzelten bir yama gelmezse açıkcası iade edeceğim.

    Oynanış ise önceki oyunlar gibi sadece kaos var ve eğlenceli ayrıca haritada epey büyük henüz hava değişimlerine ve özellikle vurgu yapılan tornadoya rastlamadım fakat görsel yönden çok kötü göründüğünden dolayı ilk gün yaması gelip gelmeme durumuna göre iade hakkımı değerlendirmek için daha fazla oynamadım.Açıkcası beklediğim oyunlardan birisiydi fakat hem optimizasyonu çok iyi değil hemde genel görsel kalite olarak açıkcası çok kötü görünüyor.Düzeltilirse tekrar değerlendirebilirim.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Videolar da gtafikler baya iyi gözüküyordu PC versiyonu sorunlu olabilir. Bugün Xbox One X de test edeceğim izlenimlerimi yazarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpkı önceki just cause oyunlarında olduğu gibi bu oyunun da kendine gelmesi için en azından 2 update gelmesi lazım, benden size söylemesi
  • Oyunun grafiklerindeki sorunlar nedeniyle iade işlemini gerçekleştirdim.Her oyunda çeşitli hatalar olabilir fakat bundaki düzeltilebilir gibi durmuyor bu grafiklerle 2018 sonlarında AAA oyun yapmak gerçekten kolay iş olmasa gerek360p video kalitesinde ara sahneler,düşük kalitede dokular,nesnelerin çizim mesafesinin düşük olması,ışıklandırma hataları,tuşların ayarlanamaması ve sayamadığım daha fazla sorunlar nedeniyle iade ettiğimi belirtmek isterim.

    İadem kabul edilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 4 Aralık 2018; 19:48:24 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Xbox One X de az önce denedim oyunun grafikleri resmen geriye gitmiş 3. oyunun grafikleri bile daha iyidi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kaplamaları mesafe uzaklığı geriye gitmis durumda.3.oyunda o papatyalar renkli çiçekler tarlalar gayet bazı yerlerde kartpostal gibiydi.Burada ele alınan harita 2. ve 1. oyundaki haritalarla harmanlanmis.Ancak kaplama ve çizim mesafesi geriye gittiği için haritanin gorsellıginin anlamı kalmıyor. Belki hd texture paketi ve ilk gün yaması gelirse duzelir.Anlık takilmalarda bazı bölgelerde mevcut.3.oyunda ilk çıkışı sorunluydu.Fakat 4.seride halen ayni hatalar ve görsel anlamda gerilemiş bir oyun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için bir yama gelse bile bu sorunlar tamamen teknik sorunlar ve yama ile hızlıca düzeltilebilecek türden değiller.En azından günümüz oyunlarındaki kaliteyi sağlayabilirlerdi 360p kalitede önceden işlenmiş arasahneler,düşük kalite dokular,çizim mesafesi ve ışıklandırmadaki hatalar bariz bir şekilde görülebiliyorken bu haliyle çıkmış bir oyunu daha fazla oynayamadan iade etmek durumunda kaldım.3.oyunda hali hazırda ellerinde görsel olarak iyi görünen bir oyun vardı zaten 4.oyununda oynanış olarak çok farklı olmasını beklemiyordum fakat görsel yönden eksik görünen bir oyunu nasıl çıkardılar anlamış değilim.Bu nedenle gelecek olan güncellemeleri takip edeceğim fakat mevcut durumunu gördüğümden dolayı pek değişeceğini sanmıyorum.
  • Oyunun Steam kullanıcı incelemeleri karışıktan "çoğunlukla olumsuza" dönüşünce geliştirici ekip bir açıklama yayınladı.

    Açıklamada her oyunun çıkışı sonrası Just Cause 4 gibi devasa dünyasının ve "gelişmiş sisteminin :D" etkisiyle sorunların yaşanabileceğini ve bu sorunları izlediklerini belirtmişler.Oynayanlardan geribildirim yapmalarını ve hataları en kısa sürede düzelteceklerini yazmışlar.Oyun geliştirilirken bu kadar hatayı ve görsel sorunları nasıl farketmeden çıkardılar anlamış değilim 3.oyuna bakmak için tekrar yükledim aradan geçen sürede oyunda hiçbir değişiklik yapılmamış üstelik 3.oyuna göre görsel açıdanda epey geriye gitmiş.

    Yakında konuda yorumlar çoğalır, zaten oynayanlarda görsel kalitenin ne kadar düşük olduğunu ve oyun içi hataları gözlemleyeceklerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Aralık 2018; 0:20:15 >




  • Arkadaslar oyun pcye çıktı mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun tezgahlarda yerini almış iyi oldu just cause 3 ü çıktığında 80 liraya almıştım 209 lira nedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 6 Aralık 2018; 2:3:55 >
  • Oyunu oynamak isteyenler mutlaka ilk yamayı bekleyip duruma göre oynasınlar çünkü geliştiriciden gelen açıklamalar doğrultusunda oyuna iki hafta içinde mevcut sorunlarını düzeltecek bir yama gelecek.Bilindiği üzere oyun Avalanche tarafından geliştiriliyordu ve kendilerinin ifadesiyle bu oyun Avalanche'ın New York stüdyosunda küçük bir ekip tarafından geliştirilmiş.Aynı stüdyonun önümüzdeki dönemde çıkış yapacak oyunlardan birisi olan Rage 2 dede görev aldığı düşünülürse sanırım Just Cause 4 e yeterli ilgiyi gösteremediler ve daha küçük bir ekiple geliştirildiğinden dolayıda tam sürümü sorunlu bir çıkış yaptı.Oyun mevcut haliyle hem teknik hemde oynanış açısından oldukça sorunlu bu nedenle oynamadan önce en azından ilk yamayı beklemek daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Aralık 2018; 23:57:3 >




  • Valla malum sürümü az önce denedim, 15 dakika zor dayandım.
    Abi vaktim bol gireyim stres atayım, yıkıp dökeyim diyorsanız sizlik.
    Yoksa oyunun oynanacak hiçbir tarafı yok, özellikle eski oyunların üzerine koyduğu tek bir artı yok.
  • Bikaç video izledimde arabaların 350km hızı bulmaları patlama sahneleri fln etkileyici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun teknik yönden sorunları olmasaydı açıkcası eğlencesi ve aksiyonu ile oynanabilir duruyordu fakat mevcut hali düzeltilmezse pek şans verileceğini düşünmüyorum.Oyunda teknik sorunları bir kenara bırakırsak çok sayıda gizlenmiş içeriklerin olduğunu söyleyebilirim örneğin easter egg bakımından oldukça zengin bir içeriğe sahip pek çok yönden sürpriz içeriklere yer vermişler.Aksiyon olarakta oyuncuya epey özgürlük sağlıyor elbette bunda apex engine in katkısıda var.Mevcut sorunları düzeltildikten sonra özellikle grafik sorunları düzeltilirse alternatif olarak değerlendirilebilir.
  • devam etselermiş keşke çok keyifliydi.
  • bir süre önce komple ps4 e geçtiğim için oyunun o başlığını takip ediyordum lakin malum sürüm düşünce pc de bir deneyeyim dedim. Sonra nasılsa ps4 e alır bir daha oynardım .sonuçta jc3 ü de aynı şekilde 2 kez oynadım hiç sıkılmadan. Ama bu nedir arkadaş. menü menü değil. görevler facia. Grafik konusuna girmiyorum anti aliasing falan koymamışlar galiba. herhalde zorlayarak da olsa 2 saat dayanabildim ve sildim oyunu. malum dosyasını da sildim grafikler falan updateler ile belki düzelir ama oyun jc3 den fersah fersah geriye gitmiş bence. Alacak arkadaşlar özellikle steam yorumlarına bir baksın öyle alsınlar.
  • Riconun ses gitmiş dokular baya kötü araba sürmek kötü olmuş jc3 üstüne inşa etselermiş aslında ne yapmaya çalışmışlar anlayamadım açıp jc3 oynayasım geldi yani.
    Biraz araştırdımda yeni oyun motoruna geçmişler hava durumu efektleri falan varmış heralde oyun motorunu komple jc4 üstünde test edecekler demekki üzerimizde deney yapıyorlar

    Vay be 9 bininci mesajım just cause konusuna denk geldi, 9 yıl önce just cause 2 ile çok güzel zamanlar geçirmiştim onu hatırladım ve 2 oyundanda ss aldım zaten herkes jc3 ün grafiklerini biliyor birde bu oyunu jc2 ile karşılaştırın.

    Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU]

    Just Cause 4 (2018) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 10 Aralık 2018; 7:58:43 >




  • Baş ağrısı gözlerde yorgunluk yaşayan var mı ? Kontroller saçma görev mantığını çözemedim ve grafik motoru yapay zeka çöp, update gelmezse oyun çöp oldu. Kota sorunu olanlar hiç bakmasındalar 1-2 ay oyuna hayal kırıklığı şuan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 10 Aralık 2018; 23:15:52 >


  • https://www.youtube.com/watch?v=ts4H2RG3Yjo




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.