Şimdi Ara

Just Cause 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Just Cause 3

Yapımcı: Avalanche Studios
    Dağıtıcı: Eidos Interactive
    Tür: Action
    Duyurulma Tarihi: ?
    Çıkış Tarihi: ?

28.05.2012
    Just Cause 3, "Hemen Hemen" Duyuruldu

Just Cause serisiyle birlikte başarılı bir çıkış yakalayan Avalanche Studios'un seriye yönelik yeni projesi merakla bekleniyor. Bu projenin, serinin üçüncü oyunu olabileceği hemen hemen resmileşti.

Bugün Avalanche Studios'un yaptığı açıklamaya göre ekip, yeni projelerinde Square Enix ile birlikte çalışıyor. Bu projenin açık dünya oynanışına sahip bir aksiyon oyunu olduğunu ekleyen stüdyo çalışanları, akıllarımıza hemen Just Cause 3'ü getirdi. Zira ilk iki oyunun Amerika dağıtımcılığını Square Enix yapmıştı.

Bunun yanı sıra bugün gönderilen elektronik postalarda Avalanche Studios'un gelecek nesil konsollar adına birden fazla projelerde çalıştığı eklendi.
    kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Just_Cause_3_Hemen_Hemen_Duyuruldu-28196.htm

Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!

• bekliyoruz inş pc ye de cikar
  • Tamam aksiyon sahneleri güzel de bölümler bir süre sonra kendini tekrarlıyor hikaye sürükleyici değil. Umarım bunları düzeltirler bunlar dışında geniş hariada gezmek ve istediğin uçağı kullanmak güzel oluyordu

MSI B350 Tomahawk | Ryzen 5 1600 @ 3.7Ghz | HyperX Predator 2x8 GB 3200 Mhz
    MSI GTX 1080 Gaming X | WD Blue 7200 RPM 1 TB HDD | Kingston 120GB (550D-450U) SSD
    Zalman LX 600W | Phanteks p400S Tempered Glass Edition | Asus VG248 144Hz 1080P 3D monitor
    Bim Mouse | A101 Klavye | Çay
  • _____________________________
    Gözler yasarmadikça gönüllerde gökkusagi olusmaz...
  • Steam'deki fiyatı yeni çıkacak bir oyuna göre gayet uygun. 2. oyunu 25-30 saat kadar oynadım ve en çok eğlendiğim oyunlardan biridir. PC kaldırsa mutlaka alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@Pagan Min oha adaşız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganmin -- 4 Mayıs 2015; 13:59:57 >

Orijinalden alıntı: paganmin

Oyun steamde çıktı ben ön sipariş verdim

@Pagan Min oha adaşız

Beyond Good & Evil 2
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pagan Min

quote:

@Pagan Min oha adaşız

1 Bildirim geldi bi baktım kendim kendimi alıntıladım sandım nasıl olur dedim 2 saat düşündüm sonra aklıma sen geldin
     Just Cause 3

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pagan Min

quote:

@Pagan Min oha adaşız

1 Bildirim geldi bi baktım kendim kendimi alıntıladım sandım nasıl olur dedim 2 saat düşündüm sonra aklıma sen geldin
     Just Cause 3

Bana da aynısı olmuştu hocam sizin ilk alıntıyı görünce.

• PS4 sürümü için kullanıcı incelemesi hazırladım merak eden arkadaşlar bakabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_113470936/f_//tm.htm#113470936

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Beyler oyunun başında takıldım. kadının verdiği köprü patlatma görevini yaptıktan sonra devam görevi gelmiyor. oyun steam acaba bug felan mı var oyunda.

Orijinalden alıntı: Xdian

Beyler oyunun başında takıldım. kadının verdiği köprü patlatma görevini yaptıktan sonra devam görevi gelmiyor. oyun steam acaba bug felan mı var oyunda.

oyunda görevleri açman için chaos patlatman lazım yani haritada kırmızı gözüken yerlere gidip şehir içindeki kırmızı şeyleri patlatacaksın. Mesela büyük heykel var onu, elektrik direklerini falan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Impressive

Steam üzerinden alabiliyormuşum lakin şunu soracağım 2 ayrı kişi oynayabilir mi?

Multi yok arkadaşlar bende yaz indirminde almayı düşünüyorumda multisi olmayan bir oyuna 90 tl vermekte mantıklı gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.