Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.033
Cevap
94
Favori
752.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlarhttp://www.budem.com/index.php?do=catalog/product&pid=215 bu tweeter bizim juke olur mu? bilen var mı? alsam serviste takarlar mı takmazlarsa dışarıda taktırsam teyp kısmı garantiden çıkar mı? bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim :)
  • hoparlör konusunda ben de merak içindeyim. alıp götürsek servis değiştirir mi? servis yada kendimiz değiştirirsek garanti gider mi ne kadarı gider?
    yabancı forumlarda millet hep yeni aldığı hoparlöre göre destek çerçevesi filan da bulmuş/uydurmuş. bu olay nedir, hangi boy/çeşit hop.ler almak lazım?
  • dostlar twitir önemli taktıran arkadaş varmı? fiorino nun bile müzik sistemi bizimkinden cok daha iyi
    tiwitirr şart
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herby

    Sayın Juke kullanıcıları ; Aracın mevcut teypi sabit kalmak koşuluyla hoparlörleri değiştirip sesi daha kaliteli hale getirebilen varmı acaba ; lakin şu aracın en zayıf noktası ses sistemi diye düşünüyorum

    Ben ön kapı kolonlarını mid takımıyla dışarda ustaya değiştirttim ses tatmin edici olmadı tabiki ama eskisine göre bayağı iyi oldu amfi de taktırmıştım fakat amfi sesi bozdu amfiyi söktürdüm serviste aküsü özel ondan dedi ama bilemiyorum ne kadar doğru şu anda amfisiz mid takımıyla kullanıyorum eskisine göre gayet iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YAVUZ001

    quote:

    Orijinalden alıntı: herby

    Sayın Juke kullanıcıları ; Aracın mevcut teypi sabit kalmak koşuluyla hoparlörleri değiştirip sesi daha kaliteli hale getirebilen varmı acaba ; lakin şu aracın en zayıf noktası ses sistemi diye düşünüyorum

    Ben ön kapı kolonlarını mid takımıyla dışarda ustaya değiştirttim ses tatmin edici olmadı tabiki ama eskisine göre bayağı iyi oldu amfi de taktırmıştım fakat amfi sesi bozdu amfiyi söktürdüm serviste aküsü özel ondan dedi ama bilemiyorum ne kadar doğru şu anda amfisiz mid takımıyla kullanıyorum eskisine göre gayet iyi

    ön kolonların çok yüksek ses olmadıktan sonra yeterli aslında benim asıl istediğim temiz ses onuda tweeter takılırsa düzeleceğini düşünüyorum onun için "arkadaşlarhttp://www.budem.com/index.php?do=catalog/product&pid=215 bu tweeter bizim juke olur mu? bilen var mı? alsam serviste takarlar mı takmazlarsa dışarıda taktırsam teyp kısmı garantiden çıkar mı? bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim :) " bu soruları sormuştum




  • bende ses sistemi yaptirmak istiyorum garantiyi bozuyor mu ? servisi aramak istemiyorum 2 saat
  • yani..

     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilcayirli

    quote:

    Orijinalden alıntı: CANOZ

    Selam arkadaslar bende 10.000 bakımı Maltepe yuzbasioglunda yaptırdım. Benim araçta polen ve yağ filtresinin yanında hava filtresini de değiştirdiler.

    ne kadar ödedin faturayı ayrıntılı yazabilirmisin?normalde hava filitresini değiştirmiyorlardı sadece temizliyorlardı ama seninki kirli olmalı ki değiştirmişler. faturanın detayını yazarsan sevinirim.

    Nakit olarak 430 tl ödedim.
  • Ses sistemi araştırırken bir firma yetkilisi bana piyasada çok yaygın olan JBL subwoofer Harvard amfi, tweeter kombinasyonlarından mevcut sistemden daha iyi bir ses alamayacağımı söyledi. Japon araçlarda ses sistemi daha iyi olduğunu belirtti ve daha iyi olmasını istiyorsam en az 1000$ gözden çıkartmalıymışım.. Not, firma satış yapmıyor, distrübütör.. Sizce doğruluk payı var mı? Bir ses sistemine de 2000 TL vermek çok mantıklı gelmiyor.

    Bir de merak ettiğim ben aracı alırken serviste dokunmatik ekranlı multimedya, navigasyon vs.. taktılar, ses sistemi yaptırdığım zaman ses kaynağının da değişmesi gerekir mi daha iyi bir ses için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi test5000 -- 3 Şubat 2012; 15:47:01 >
  • Bir de jant konusunda yardıma ihtiyacım var. Şu an araçta 17'' jant takılı, farklı bir jant takmak istiyorum ama ebatları ne olmalı ? 4X 100, 5X100, 4/114,3 gibi ebatlar var ama hangisi uygun olur kesin bir bilgiye ulaşamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: test5000

    Bir de jant konusunda yardıma ihtiyacım var. Şu an araçta 17'' jant takılı, farklı bir jant takmak istiyorum ama ebatları ne olmalı ? 4X 100, 5X100, 4/114,3 gibi ebatlar var ama hangisi uygun olur kesin bir bilgiye ulaşamadım.


    selam...
    5*114.3 17
    zaten gittiğin lastikçide olabilecek modelleri gösterirler....qq ile aynı...
    iyi günler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteorx

    quote:

    Orijinalden alıntı: mac gyver


    quote:

    Orijinalden alıntı: mac gyver


    quote:

    Orijinalden alıntı: meteorx

    quote:

    Orijinalden alıntı: zab-ziro

    quote:

    Orijinalden alıntı: meteorx


    Günaydın,

    Bugün ilk defa kar üstünde sürüş yaptım juke ile ( Malum Trakyaya kar yağdı ). Ama sonuçları pek hoşuma gitmedi. Yollar kardan çok buzlu idi ESP sürekli devredeydi ama aracı yolda tutmakta zorlandım. Sanırım tekerlerden kaynaklanıyor çünkü ilk defa buzda araba kullanmıyorum, hem öncekilerde ESP bile yoktu, buna rağmen bu kadar zorlanmamıştım. Tekerler üzerinde gelen continental 4 mevsim.

    Eskişehir, Ankara, Erzurum vs karlı buzlu şehirlerde kullanan arkadaşların tavsiyeleri nedir. Daha önce de teker konusunda şikayeti olan bir arkadaş vardı. sanırım kabak tekerli corsa bile daha iyiydi demişti. galiba bende ona katılıyorum çünkü teker haricinde bir problem aklıma gelmiyor. Kış tekeri şart oldu sanırım.

    ayrıca bu sabah benim ön konsoldan da biraz ses geldi. galiba bazı arkadaşların dediği gibi havanın soğuması ile oluyor.

    Görüşlerinizi beklerim.

    sayın meteorx. bende edirnede oturuyorum burdada hava kar kış . ama dediğiniz gibi araç pek sorun çıkarmadı . bende önde kış lastikleri var tabi. üzerindeki lastikler gerçekten yazın bile ıslak yolda kayıyordu bırakın buzu. ama esp hiç devreye girmedi siz yanılmış olabilirsiniz çünkü yanıp sönen esp lambası bildiğim kadarıyla yolun kaygan olduğunu ikaz etmek için. devreye girdiğinde ise abs gibi bir ses yapması gerekiyor diye biliyorum. benim araçtada arka taraf az savrulunca esp ikaz lamdası yanıp söndü sürekli. ama devreye girmedi. esp nin devrede olması daha ciddi savrulmaları gerektiriyor sanırım. ben yarın izmire yola çıkıyorum. kaz dağları koru dağları bakalım aracın kış performensı nasıl. burda sonra paylaşırım. herkese iyi sürüşler.

    Tekrar selam,

    ESP yanıp sönmüyordu sürekli yanıyordu ve dediğiniz gibi arabanın sesi de değişmişti. Akşama kış tekeri taktıracaktım ama mesajı yazdıktan sonra korktuğum başıma geldi. Araç kaydı ve sağ ön teker kaldırıma çarptı. Görünüşte bir sorun yoktu ama ben tedirgin oldum servise uğradım. serviste sağ rot kolunun eğrildiğini söylediler. buraya kadar tamam ama bundan sonrası tam bir şok : rot kolunun tek parça olarak satılmadığı direksiyon kutusu ile beraber değiştirildiğini söylediler. Yani 100tl lik bir demir parçasını değiştiremedikleri için bana 1.986tl + KDV diyolar. kasko karşılarmiş ama bu sefer de indirim yanacak. gülsem mi ağlasam mı bilemedim. nissan genel merkezi aradım cevap: üretici firma böyle yapıyormuş ve tüm nissan araçlarında böyleymiş. sürüş güvenliği içinmiş. yani diğer markalar aptal bir bizim nissan akıllı. yada nissan kullanıcısını aptal yerine koyuyor diğer markalar koymuyor. siz karar verin. araçtan anlayanlar yanlışım varsa beni düzeltsin ama rot kolu için komple set değiştirilir mi? mantıklı mı? benim sağlam direksiyon kutum ne olacak? yazık para japonyaya gidecek. Türkiye nissan da senelerdir bu sorunu çözmediyse de yazık. Türkiyede bi rot kolu ürttiremiyorlar mı?

    son söz eğer nissanınız varsa rot kolunu eğmeyin :-) güleriz ağlanacak halimize.........

    Ayrıca jantım çizilmiş diye değiştirmeye kalkıyorlar. 1.200tl + KDV. jant eğilmiş mi dedim: hayır, kırılıp çatlamış mı dedim: hayır peki çizik için niye değiştirmeye çalışıyorsunuz dedim: exper zaten onay vermez dediler. komedi filmi gibi.

    Şimdi başka bir seçeneği araştırıyorum anlaşmalı sigorta dışardan kendi anlaşması olan tamir şirketlerine tamir ettirebiliyormuş ( parça değiştirmeden ) eğer güvenli ise o yolu deneyeceğim.

    Cidden kazasız sürüşler dilerim....

    Selam...
    Google'a Nissan yedek parça yazıp, sonuçlardan da bir parçacıyı aradım, aracınız dizel mi, benzinli mi? bu önemli imiş.. Benzinliler için henüz yapılmamış, ancak dizel ise olabilirmiş... Reno ile aynı olmasından dolayı...Bu şekilde bir arama yapın isterseniz...

    Selam tekrar.. Şöyle geçmişe bir baktım da,sizinki benzinliymiş...:( geçmiş olsun...
    Rot kolunu düzelttirmeyi bir araştırın bence...


    yine selam

    yedek parça konusunda sıkıntı var. dışardan istediğiniz parçayı bulamıyorsunuz. ama yakında yan sanayi parçalar çıkmaya başlayacak diyorlar. çünkü çok kişi benim gibi bu konuda dertli. 100tl lik parça için niye 2.400tl ödensin, kasko karşılasa ile. zaten kasko şirketleri de bu olayın saçma olduğunu görmüşler ve çok hasar yoksa parçayı söktürüp istanbulda tamir ettiriyorlarmış. ama bu durumda servis kendi yapmadığı için o parçayı garanti dışı bırakıyormuş. yapmamız gereken garanti bitene kadar kasko şirketini de değiştirmemekmiş çünkü kasko şirketi sorumluluğu alıyormuş. bilginize. benimki böyle olacak sanırım. aracı servise bıraktım kaskonun verdiği araçla geziyorum.

    benim şassızlığım ESP nin devrede olması ve tekerlerin kötü olmasıydı sanırım.....

    selam meteor bey..
    juke yatıyor mu hala serwiste...___???




  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar kazasız sürüşler.
    1.5 sportpeck aracın km si 3500. şehiriçi 253 kuruş şehirdışı ortalama 110-120 den pek düşmedim. 220 kruş mozotu opetten alıyorum 3810 tl
  • akü başı koruyucularından herkeste 2 tane var değil mi?
    öyleyse benim jukedakilerden biri kayıp. :/ eksi kutupa giden kablonun başı çıplak duruyor...
    valla aldığımdan beri ilk defa bugün cam suyu koyayım diye kaputu açınca farkettim.
    kaputu açmadan düşürüp kaybetme olasılığı = çölde kutup ayısı durumu

    offf juke oofff...
  • 4 ocak tarihinde teslim aldim 1.5Dci SportPack. 50.500 tl ye

    cok dikkat ceken bir arac nazar degmese bari

    aynalarda isitma sistemi yok cok yadirgadim :D

    spoiler taktiracagim(serviste var sanirim umarim uygun fiyat alabilirim)

    ses sistemi zayif kaldi.

    arka koltuklara ben sigmiyorum. 192cm boyum var

    qashqai 1.5dci platinumun yanina kardes olarak aldim memnunum simdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilcayirli

    arkadaşlar herkese iyi akşamlar kazasız sürüşler.
    1.5 sportpeck aracın km si 3500. şehiriçi 253 kuruş şehirdışı ortalama 110-120 den pek düşmedim. 220 kruş mozotu opetten alıyorum 3810 tl


    zaten bir atne olur akü kapagı
    sorun yok kazasız sürüşler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_infernal

    4 ocak tarihinde teslim aldim 1.5Dci SportPack. 50.500 tl ye

    cok dikkat ceken bir arac nazar degmese bari

    aynalarda isitma sistemi yok cok yadirgadim :D

    spoiler taktiracagim(serviste var sanirim umarim uygun fiyat alabilirim)

    ses sistemi zayif kaldi.

    arka koltuklara ben sigmiyorum. 192cm boyum var

    qashqai 1.5dci platinumun yanina kardes olarak aldim memnunum simdilik.


    hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin hangi renk aldınız.
    spoyner serviste pahalı 630 fiyat vermişlerdi bana bende vazgeçtim şimdilik.
  • herkese selam arkadaşlar. Bilgi paylaşımı adına yaklaşık 2 aydır veri topluyordum. LPG deki tüketim için. 2252 km yol yaptım bu yolun çoğu 120 km/h in üzerinde kullanıldı (otoban) diğeride şehir içi ve şehirler arası yolda araç yüklüyken ve yine 120 km hız civarında.(şehir içi hariç tabiki) . 2252 km yi 545 tl yakıt alarak yapmışım. 1 km de yaklaşık 24 kuruş. benzin lpg arasındaki fiyat farkı neredeyse birebir yansımış ekonomiye. yani aynı yolu benzinle 1042 tl ye birde gaza basamadan çekine çekine kullanarak yapacaktım. havalar ısınınca ve kışlık lastiklerden yazlık lastiklere geçince dahada ekonomik olacağını düşünmekteyim. herkese kazasız sürüşler.
  • 1 Şubat 2012

    Otomatik far yükseklik ayarlayıcısı bulunmayan ''xenon far''lara sahip araçların ''ağır kusurlu'' kabul edileceği ve muayeneden geçemeyeceği bildirildi
    .


    > Link
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilcayirli

    quote:

    Orijinalden alıntı: dr_infernal

    4 ocak tarihinde teslim aldim 1.5Dci SportPack. 50.500 tl ye

    cok dikkat ceken bir arac nazar degmese bari

    aynalarda isitma sistemi yok cok yadirgadim :D

    spoiler taktiracagim(serviste var sanirim umarim uygun fiyat alabilirim)

    ses sistemi zayif kaldi.

    arka koltuklara ben sigmiyorum. 192cm boyum var

    qashqai 1.5dci platinumun yanina kardes olarak aldim memnunum simdilik.


    hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin hangi renk aldınız.
    spoyner serviste pahalı 630 fiyat vermişlerdi bana bende vazgeçtim şimdilik.


    tesekkurler size de kazasiz belasiz keyifli surusler diliyorum

    kirmizi rengini aldim

    orjinal spoileri disarida taktirabilecegimiz bir yer var mi? veya juke-r spoileri da olur :D

    aracin yapisindan kaynakli bir durum var. on tekerler yerde ne varsa tavana kadar firlatiyo. bunun icin teker arkasi camurluk dusunuyorum. bu durum benden baska kimseyi rahatsiz ediyor mu?

    isikli sibob kapagi siparis ettim yakinda gelir eglenceli durursa kullancam yoksa birinin arabasina saka olsun diye takacam :D

    arabayi herkese tavsiye etmiyorum. almayin bu arabayi. cok kiside olursa cekiciligini kaybeder :D




  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.