Şimdi Ara

Jujutsu Kaisen (2020) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
5
Favori
13.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 21 inde ost ler düşecek



  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun nesi bu kadar sevildi anlamış değilim. Saman tadı veriyor resmen. Eski shounenlerin yansıması gibi hissettiriyor adama. Kimden duysam"abiii muhteşem seri kesinlikle izle" diye duydum. Dayanamadım birkaç bölüm kala bıraktım. Ne sürükleyiciliği ne heyecanı var. Yılın animesi de seçilmiş bir yerde. Gerçekten anlam veremedim bayağı sevmiş millet bunu.

  • Shounen Jump açıklama yapmış ve Jujutsu Kaisen mangası belirsiz süreliğine durdurulmuş.


    Söylediklerine göre yazarın sağlık sorunu varmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 10 Haziran 2021; 13:28:2 >
  • 24 Aralık da gösterime girecek film


  • Mangaka bir ay ara vermiş, health issues.

  • Ortalama bir anime ne çok iyi ne çok kötü. İzlerken bazı bölümlerde sıkılmıştım. Dövüş sahneleri güzeldi ama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 16 Haziran 2021; 18:16:37 >
  • O kadar sıkıcı ki son 2-3 bölümü haftalardır izlicem erteliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

    O kadar sıkıcı ki son 2-3 bölümü haftalardır izlicem erteliyorum.

    Ben haftalık takip etmiştim ve bir yerden sonra salmıştım artık dayanamayıp. Nasıl bu kadar tuttu ve beğeniliyor gerçekten anlamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okeanix

    Ben haftalık takip etmiştim ve bir yerden sonra salmıştım artık dayanamayıp. Nasıl bu kadar tuttu ve beğeniliyor gerçekten anlamıyorum.



    Alıntıları Göster

    Anime ünlü diye zoraki övmeye çalışıyorlar. Son kalan bölümleri de izledim az önce, final bölümün üçte ikisini ilerleterek geçmek zorunda kaldım o kadar kötü ki. Sonra geriye sarıp baktım her şey tahmin ettiğim gibi olmuş. Ne diyim, sadece tek bir bölüm Pokemon bile bu tüm animeden daha heyecanlı daha kurgu yönünden iyidir. 3/10





  • Durmadan bir şey bilmeyip sövenlere söylüyorum. Animede gördüğümüz kısım tanıtım gibi bir şey asıl olay devamındaki mangada kopuyor. Ben animesini fena değil olarak görmüşken söylüyorum bunu. 1.5 saat kesintisiz okuduğumu hatırlıyorum.

  • İzlerken sıkmıyor ama özgün bir yapım da değil maalesef, çünkü temel yapısı tamamen Naruto ile aynı, oradan çok fazla içerik alınmış bu da tanıdık hissiyatı yaratıyor, animeyi izlerken şaşırmıyorsunuz. Birçok shounen de Dragon Ball'dan esinlendi bu zamana kadar ama Jujutsu Kaisen'de durum esinlenmenin ötesine geçmiş.


    Itadori, Fushiguro, Kugisaki ve Gojo dörtlüsü Naruto, Sasuke, Sakura ve Kakashi ile aynı mantık. Itadori, Naruto'nun tüm karakteristik özelliklerini sahip; biraz avanak, hırslı, inatçı ve arkadaşlığa çok önem veriyor. Aynı şekilde Kurama gibi onun da içinde iletişim kurduğu ve zaman zaman "rage mode" takılıp benliğini yitirdiği Sukuna diye bir karakter var. Saçı da renkli yapıp tüy dikmişler.


    Fushiguro, fiziksel olarak Sasuke'ye benzemesi bir yana, aynı Uchiha gibi o da artık azalan Zenin diye bir aileye mensup. Gojo için adeta Kakashi'yi çizmişler sonra gözünü kapatmışlar, biraz farklı olsun diye de ekstra power up almış. Naruto'da ninja okulu, burada Jujutsu okulu, chunin sınavı tarzı yarışma, ki o yarışma esnasında gelen lanetli birey, bana Orochimaru ile yapılan vs'yi de hatırlattı. Ekstra araştırılsa kim bilir neler çıkar, açıkçası her şey o kadar tanıdık geliyor ki, yapımın değerini gerçekten düşürüyor. Jujutsu Kaisen'e bayılmak için daha önce shounen izlememiş olmak lazım.





  • Jujutsu Kaisen (2020)
    Jujutsu Kaisen (2020)AnimeTV チェーンtwitter
    “【New Key Visual】 JUJUTSU KAISEN 0 Movie Scheduled for December 24 in Japan ✨More: https://t.co/CTpsFtmpww”
    https://twitter.com/animetv_jp/status/1453180262938984453
  • Bilmeyen arkadaşlar için film prequel


    Jujutsu Kaisen (2020)TOHO animation チャンネルyoutube
    来たる12月24日、 劇場スクリーンに完全顕現! —これは、呪術廻戦の原点の物語であり、‟愛と呪いの物語”。 『劇場版 呪術廻戦 0』2021年12月24日(金)公開 前売券情報はこちら:https://jujutsukaisen-movie.jp/ticket/ ----------------------------------------------- 【ストーリー】 自身の死刑を望む高校生・乙骨憂太。 幼少の頃、結婚の約束を交わした幼馴染・祈本里香を交通事故により目の前で失った彼は、 呪いと化した彼女に憑かれ苦しんでいた。 そんな中、「呪い」を祓う為に「呪い」を学ぶ学校“東京都立呪術高等専門学校”の教師であり、 最強の呪術師・五条悟が現れ、乙骨を呪術高専に転入させる。 呪いと化した里香によって周りの人々を傷つけてしまう日々を送っていた乙骨は、 「生きてていいという自信が欲しい――」 と、呪術高専で里香の呪いを解くことを決意。 同級生の禪院真希・狗巻 棘・パンダと共に呪術師として歩みだすのだった。 ----------------------------------------------- 【原作】 「呪術廻戦 0 東京都立呪術高等専門学校」芥見下々(集英社 ジャンプ コミックス刊) ----------------------------------------------- 【キャスト】 緒方恵美 花澤香菜 小松未可子 内山昂輝 関 智一 中村悠一 櫻井孝宏 ----------------------------------------------- 【スタッフ】 監督:朴 性厚  脚本:瀬古浩司  キャラクターデザイン:平松禎史  副監督:梅本 唯  制作:MAPPA 配給:東宝 ----------------------------------------------- 【主題歌】 King Gnu「一途」(ソニー・ミュージックレーベルズ) ----------------------------------------------- YouTubeチャンネル登録 https://www.youtube.com/user/tohoanimation YouTube再生リスト:『呪術廻戦』 https://www.youtube.com/playlist?list=PLtdSPZNWT1As1c7BARqrB03YchwDwKmCQ 劇場版公式HP:https://jujutsukaisen-movie.jp/ TVアニメHP :https://jujutsukaisen.jp/ 公式Twitter :https://twitter.com/animejujutsu © 2021 「劇場版 呪術廻戦0」製作委員会 ©芥見下々/集英社 ----------------------------------------------- TOHO animoation 公式Twitter:https://twitter.com/TOHOanimation ----------------------------------------------- TOHO animoation STORE 通販サイト :https://tohoanimationstore.com/shop/ 公式Twitter :https://twitter.com/TOHOanimeSTORE ----------------------------------------------- #呪術廻戦 #週刊少年ジャンプ #KingGnu
    https://www.youtube.com/watch?v=h3YKB_XWcb4
  • 1 numara


    Jujutsu Kaisen (2020)
    Jujutsu Kaisen (2020)Shonen Jump News - Unofficialtwitter
    “Oricon's Yearly Comic Sales Ranking - Top 10”
    https://twitter.com/WSJ_manga/status/1465033835691876360
  • Son trailer. Filmin çıkmasına 5 gün kaldı. 5-6 ay sonra izleriz.


    Jujutsu Kaisen (2020)TOHO animation チャンネルyoutube
    来たる12月24日、 劇場スクリーンに完全顕現! —これは、呪術廻戦の原点であり、‟愛と呪いの物語”。 『劇場版 呪術廻戦 0』2021年12月24日(金)公開 ----------------------------------------------- 【ストーリー】 幼少のころ、幼なじみの祈本里香を 交通事故により目の前で失った乙骨憂太。 「約束だよ 里香と憂太は大人になったら結婚するの」 怨霊と化した里香の呪いに苦しみ、自身の死を望む乙骨だったが、 最強の呪術師・五条 悟によって、呪術高専に迎え入れられた。 そして、同級生の禪院真希・狗巻 棘・パンダと出会い、乙骨はある決意をする。 「生きてていいって自信が欲しいんだ」 「僕は呪術高専で里香ちゃんの呪いを解きます」 一方、乙骨たちの前にかつて一般人を大量虐殺し高専を追放された 最悪の呪詛師・夏油 傑が現れる。 「来たる12月24日 我々は百鬼夜行を行う」 呪術師だけの楽園を標榜する夏油は、 非術師を殲滅させんと、ついに新宿・京都に千の呪いを放ち―― 果たして、乙骨は夏油を止められるのか、 そして、里香の解呪の行方は‥‥。 ----------------------------------------------- 【原作】 「呪術廻戦 0 東京都立呪術高等専門学校」芥見下々(集英社 ジャンプ コミックス刊) ----------------------------------------------- 【キャスト】 緒方恵美 花澤香菜 小松未可子 内山昂輝 関 智一 中村悠一 櫻井孝宏 ----------------------------------------------- 【スタッフ】 監督:朴 性厚  脚本:瀬古浩司  キャラクターデザイン:平松禎史  副監督:梅本 唯  制作:MAPPA 配給:東宝 ----------------------------------------------- 【主題歌】 King Gnu「一途」(ソニー・ミュージックレーベルズ) ----------------------------------------------- YouTubeチャンネル登録 https://www.youtube.com/user/tohoanimation YouTube再生リスト:『呪術廻戦』 https://www.youtube.com/playlist?list=PLtdSPZNWT1As1c7BARqrB03YchwDwKmCQ 劇場版公式HP :https://jujutsukaisen-movie.jp/ TVアニメHP :https://jujutsukaisen.jp/ 公式Twitter :https://twitter.com/animejujutsu © 2021 「劇場版 呪術廻戦0」製作委員会 ©芥見下々/集英社 ----------------------------------------------- TOHO animation 公式Twitter:https://twitter.com/TOHOanimation ----------------------------------------------- TOHO animation STORE 通販サイト :https://tohoanimationstore.com/shop/ 公式Twitter:https://twitter.com/TOHOanimeSTORE ----------------------------------------------- #呪術廻戦 #週刊少年ジャンプ #映画
    https://www.youtube.com/watch?v=e8nij7jRB6M
  • Jujutsu Kaisen (2020)
    Jujutsu Kaisen (2020)AnimeTV チェーンtwitter
    “JUJUTSU KAISEN 0 movie has grossed over 2.6 billion yen with 1.9 million attendees in three days in Japan. ✨More: https://t.co/CTpsFtmpww”
    https://twitter.com/animetv_jp/status/1475424660825202689
  • D. kullanıcısına yanıt

    Demon Slayer ilk 2 gününde 2 katı gişe yapmıştı. ABD'de daha bile az kazanacaktır ama tabi bir anime serisi için çok yüksek paralar.

  • Bu karakter bu animede mi acaba?



    Jujutsu Kaisen (2020)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.