Şimdi Ara

JQuery server olmadan çalışmıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar javascript ve Jquery hakkında hiç bilgim yok.Net Beans üzerinden kısa bir Jquery kodu yazdım , Netbeans den Run File yapınca tarayıcı açılıyor sorun yok.

ama normal ortamda yani(html ve jQuery nin masasüstünde bir dosyada ) olduğu zaman çalıştırıyorum. Browser geliyor ama Jquery butonu tetiklenmiyor.Cehaletime verin sorun nedir?

• kodunda bir sorun olabilir. tarayıcılar fiziksel dosya ile webdeki dosyaları farklı yorumlarlar.
    dolayısıyla web üzerinden çalışan kısmını baz almalısın.

chrome ile web de açtığın dosyaların javascript hatalarını görebilirsin. önce f12'ye sonrada esc tuşuna basınca javascript konsolu açılıyor
    sayfayı yenileyince oluşan javascript halarını görebilirsin.

yine sonuç alamazsan kodları buraya yazıp yardım alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

kodunda bir sorun olabilir. tarayıcılar fiziksel dosya ile webdeki dosyaları farklı yorumlarlar.
    dolayısıyla web üzerinden çalışan kısmını baz almalısın.

chrome ile web de açtığın dosyaların javascript hatalarını görebilirsin. önce f12'ye sonrada esc tuşuna basınca javascript konsolu açılıyor
    sayfayı yenileyince oluşan javascript halarını görebilirsin.

yine sonuç alamazsan kodları buraya yazıp yardım alabilirsin

aslında netbeans de run edince de browserda açılıyor ve Jquery sorunsuz. ama normal index.html i sağ tık chrome ile çalıştır diyince browser geliyor sadece buton için yazdığım Jquery tetiklenmiyor.butona basınca hiçbirşey olmuyor. olmazsa kodları koyarım birazdan ...
  • pm ile gönderdiğiniz kodlara baktım. kodlarda ajax kullanılmış.
    bu yüzden sağ tıklayıp chrome ile açtığınızda çalışmıyor olabilir. normal dosyalar ile web siteleri arasında güvenlik açısından farklılıklar vardır.
    eğer amaç internete yüklenince çalışması ise çalışacaktır.
  • Bazilari calismiyor ama genelde calisir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığın örneği farklı tarayıcılarda dene. Bütün tarayıcılar aynı şekilde kodları algılayamıyor malesef. Blki sorunun sadece tarayıcıdan kaynaklanıyordur.
  • dostum jqery dosyasını google apiden ekiyor olmayasın bi kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.