Bu arkadaş için ne düşünüyorsunuz.. Şahsımda çünkü güç geçtikce artan bir idolabilitesi var... Çok beğeniyorum. Aşırı beğeniyorum hatta oyunculugunu..
Kendisini en iyi "Lucky # Slevin" filminden hatırlıyorum. Gayet iyiydi performansı.
Evet Lucky Number Slevin da sonu çok şaşırtıcı olmuştu. Çok beğenmiştim. 40 Days & 40 Nights filminide tavsiye ederim. Ayrıca August filmini izleyenler bir yorum yaparsada sevinirim.
normal
Ortalamanın çok üstünde bir oyuncu değil. Kaliteli bir filmde başrol oyanayacak bir kapasitesinin "şu an için " olduğunu sanmıyorum.
Sevdigim Bir Oyuncu.August Filmniin İzledim İzlemeseydim Diyebilirm Zaman Kaybı.Josh Çok İyi Olmasada İyi Bir Pef Sergilemiş. Aslında Senaryoda Fena Degildi Daha İyi Olabilirdi.Ama Olay Örgüsü Düzgün Olmamış Ve Filmi Abuk Baglamışlar. Bence İzlemeyin
Hadi ya Ben iyi bir film bekliyordum.
Başta black hawk down olmak üzere Resurrecting the Champ taki oyunculuğunu çok beğendim diyebilirim.Pearl Harbor ve sin city deki oyunculuğu da fena sayılmaz.78 doğumlu olmasına rağmen gayet ii iş çıkarıyor uzun yollar var daha önünde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme