Şimdi Ara

Josef De Souza’dan Casper tesislerine ziyaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Josef De Souza’dan Casper tesislerine ziyaret



    Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu ve aynı zamanda kendi tabiriyle Call Of Duty bağımlısı Josef De Souza, YouTuber Enis Kirazoğlu ile birlikte Casper Excalibur markasının üretim merkezini ziyaret etti. Hem de kendi sistemini topladı.



    Josef De Souza’ya özel oyun sistemi



    Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Josef de Souza, Casper Excalibur’un daveti ile YouTube içerik üreticisi Enis Kirazoğlu’nun konuğu oldu. Hoş bir sohbete imza atan De Souza hem Casper üretim tesislerini gezdi hem de iddialı bir oyuncu bilgisayarı topladı. 



    Ayrıca Bkz.Apple, macOS’u RX 6000 desteğiyle güncelledi, Radeon Pro W6900X görüntülendi



    Casper üretim merkezini Enis Kirazoğlu ile gezen ünlü futbolcu, kendisi için üretilen Excalibur oyun bilgisayarını deneyimlemeden önce gerçekleştirdiği röportajda “Mücadele ederken çok zorlandığın oyuncu var mı?” sorusuna; “Bir Süper Kupa finalinde Barcelona'ya karşı oynadım. Messi'ye karşı oynadım. Yani... Formasını da aldım. Ama bir daha ona karşı oynamak istemiyorum. 2-0 kaybettik ve o, işimi çok zorlaştırdı. Onu televizyondan izlemeyi seviyorum ama ona karşı... Bir daha asla." cevabını verdi.



    Video oyunlara ilgisi olduğunu aktaran Josef, üçüncü çocuğundan sonra eskiden merakı olan oyunlara ancak vakit bulabildiğini ve Beşiktaş’ta kamp dönemlerinde oynamaya başladığı FIFA ve Call of Duty oyunlarının bağımlısı olduğunu dile getirdi.



    FIFA’da favori takımının Bayern Münih olduğunu da belirten Souza oyunla ilgili benzerliklere de atıfta bulunarak; "Neymar, Cristiano, Messi, gerçektekiyle aynı gibi gözüküyorlar ama ben...” diyerek pek de benzemediğine yönelik eğlenceli bir tepki gösterirken “Ama eminim ki birkaç yıl içinde en iyisi ben olacağım. Yine de gerçekçi olduğunu düşünüyorum. Her yıl oyunu biraz daha geliştiriyorlar. Gelecekte ne olacağını bilmiyorum, çünkü çok daha gerçekçi hale geliyor." ifadelerinde bulundu.



    Hayatta kalmanın ve saklanmanın Warzone oyunlarındaki stratejisi olduğunu aktaran Josef de Souza, FPS türündeki oyunlarda rakip oyuncuların kendisini yenmelerinin sebebini de kendisine özel konfigüre edilen Excalibur E600 ile oyun deneyimine kavuşunca anladı. 



    Güçlü bilgisayara sahip olduğu andan itibaren oyun hızının ve etki alanının daha gerçekçi daha iyi olduğunu fark eden Souza, Excalibur ile deneyimleri sonrası “1 haftaya kalmaz en iyi oyuncu olurum. Sadece biraz pratik yapmam lazım. Excalibur gibi bir bilgisiyarda oyun oynamayı çok sevdim. Çünkü hareketler hızlı ve ayrıca çok gerçekçi.” ifadelerinde de bulunarak Excalibur E600’e de hayranlığını dile getirdi. 





     







  • bu casper türk malı mı değil mi biri beni aydınlatabilir mi

  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Altan Aras Fakılı, Yalçın Yıldırım ve Ali İhsan Taşkın tarafından 1991’de kuruluyor Türk şirketi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wospos W kullanıcısına yanıt

    onu bende duydum ytü lü öğrenciler tarafından sanırım kuruluyor.


    hatta bu da var.

  • Evet yerli markamız olur kendileri

  • bir mondaj fabrikası reklamını izlediğiniz için teşekkürler.

  • Casper'in Enis Kirazoğluyla Josefi yan yana getirmesiyle çok komik bi video olmuş ahsdjasd

  • excalibur e600 ün başından kalkamamış josef :D :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.