Şimdi Ara

Joker Murray'e haddini bildiriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    #joker #joaquinphoenix iyi seyirler Sinema Sever..
    https://www.youtube.com/watch?v=PXrBZd4MLBs

• Bu filmin ikincisi geliyor . Fragman çok iyiydi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

müzikal olacakmış sanırım. lady gaga falan vardı gördüğüm. bence fiyasko olacak gibi geliyor

• bu videonun altındaki en iyi yorum: "The joke is so good it blew Murray's mind" şaka o kadar iyiydi ki Murry'nin aklını başından aldı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    pek sinemaya giden biri değilim ve Batman filmlerindeki Joker karakterinden nefret ediyorum. bu film çıktığında hiç ilgilenmedim, sonra meşhur oldu, fragmanına bakayım dedim. fragmanı izleyince filmi sinemada izlemeye karar verdim. çok iyi film. eski jokercilerin ciddi bi kısmı bu filmden tiksiniyo. ben ise çok beğedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Bence gayet güzel bir filmdi . Klasik joker den farklı bir joker görüyoruz .Yönetmenin kendi joker yorumlaması olarak düşünüyorum . Bence çizgi romandan falan çok daha gerçekçi temellere oturtulmuş bir joker.

• Joker haklıydı. Günümüz toplumunun geldiği hali anlatıyor. İnsanlar nezaketten çok paraya, cinselliğe tapar oldular ama insanlıklarını kaybettiler. Kendileri gibi olmayanları her zaman dışlar ve zorbalar gerekirse sindirirler.

Jokerin mesela metroda 3 adamı kurşuna dizme sebebi bile aslında orada kadını zorbalamalarından kaynaklıydı ve kendisi gülmeye başlayınca onu zorbalamaya başladılar. Joker normal bir insan olsaydı orada ne yapıyorsunuz lan diyecekti ama güldüğü için hastalığından tepkisini böyle gösterebildi.

Bu arada bu filmi eski jokercilerin sevmemesinin nedeni eski aktörün oynamamasından. Ancak bence burada çok sağlam mesajları var 2 jokeride seviyorum.

Sonuç: Bruce wayne baba parası ile yine jokere karşı savaşıyor. Joker ise V for vendetta gibi. Fikirlere kurşunlar işlemez.

Joker aslında bir bakıma proleteryayı tasvir ediyor. Adamın tek seçeneği kendi emeğini ve zamanını bruce wayne gibilere satmak onların daha fazla zengin olabilmesi için. Bruce'un babası tuvalette onu tokatlarken aslında sınıflar arası sürekli bir çatışma olduğunu ve efendilerine hizmet etmeyen proleteryanların sonunun bu olacağı konusunda ince mesajlar gizlemişler ki bu bence muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 27 Haziran 2024; 20:48:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.